KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
Žienky, tak mne bol potvrdený dátum na zajtra o 10tej ideme na to ✊✊✊💃💃. Doma máme rok a pol ročného syna, tak asi oddych nebude veľký, ale našťastie syn nepotrebuje takú pozornosť. Po et som mala pár dní voľno a potom som išla do práce, pracujem v jasliach, takže to bola tiež makačka. Som zvedavá či to vyjde aj tento krát a teším sa na to veľmi ✊
Ahojte ja som po kete z februara zvazujem ist do toho opat pockam co povie lekar....bola som si ista ze to vyslo citila som sa tehu 🙄
Opat rano testovanie.Stale len jemny tien a tiez musis hladat...takze dalsi ket neuspesny...je jedno ze je to 7dpt...uz by sa mohlo aj nieco diat, minimalne silnejsia ciarka.., ak vobec...nieco sa tam mozno deje ale podla mna nic prospesne... Nedavam tomu nejaku nadej.Ani na sebe nic nepocitujem, a prsia uz vobec nie. Toto bol nas posledny mrazacik a vek 37 🥺😔
@dodla86 presne takto som to mala aj ja,prve vyslo ,od 6 dpt uz jemna ciarocka ,ktora krasne silnela. V 7tt sme zistili ze su dvojky , a v 11tt potrat,druhy vklad nic,vobec nic...ani naznak. A teraz tretieho vkladu sa nemozem dockat. Kedze po kyrete kym som sa zotavila,potom ms neprisla len spinenie a teraz choroba.
Dievcata mam len druhy den od vkladu ale strasne ma bolia vajecniky. Zacalo to uz pondelok … je to normalne ?

@monza_zm haha uplne chapem aj ja mam maly fb obchod a do konca marca mam pozastaveny nakup 😂 tak som doma a pozeram
Serial dynastia na netflixe. Inak u nas mame Cyrila ale kym ho pustim musim spratat zo zeme ☺️😂 tak ho nechavam oddychovat 😂 ja by som najradsej fungovala ale snazim sa polihovat … ☺️