icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

lucyas3
autor
7. mar 2023

@monza_zm haha uplne chapem aj ja mam maly fb obchod a do konca marca mam pozastaveny nakup 😂 tak som doma a pozeram
Serial dynastia na netflixe. Inak u nas mame Cyrila ale kym ho pustim musim spratat zo zeme ☺️😂 tak ho nechavam oddychovat 😂 ja by som najradsej fungovala ale snazim sa polihovat … ☺️

monza_zm
7. mar 2023

@lucyas3 ja mam prve IVF, a vcera bol druhy vklad...este mame 3 mrazacikov🥰 my zeny musime byt silne a aj sme💪drzim nam vsetkym palce

monza_zm
7. mar 2023

@lucyas3 po vklade ste sli hned domov? Ja som tak minule ze hned domov a lezat, ale vcera kedze ma cakala este hematologia tak sme boli aj na obed, kolacik, v obchode...teraz mam pusteny Travel a cestujem😆😆😆

lucyas3
autor
7. mar 2023

@monza_zm ja konkretne ano… vklad, 15 min lezat, domov, obed a potom som zaspala do vecra. Snazim sa lezat aj ked je to tazke lebo ja stale nieco robim 😂😂😂

monza_zm
7. mar 2023

@lucyas3 veru je to tazke nic nerobit...a aj krize z toho lezania bolia..teda aspon mna😊

lucyas3
autor
7. mar 2023

@monza_zm 😂 som myslela ze len mna ja uz skapinam na krize a krk 🤞🤞🤞 ale vydrzime 😁😁😁😁

monza_zm
7. mar 2023

@lucyas3 poprevalujeme sa a bude dobre😀 ake lieky beries?

biem22
7. mar 2023

Žienky, tak mne bol potvrdený dátum na zajtra o 10tej ideme na to ✊✊✊💃💃. Doma máme rok a pol ročného syna, tak asi oddych nebude veľký, ale našťastie syn nepotrebuje takú pozornosť. Po et som mala pár dní voľno a potom som išla do práce, pracujem v jasliach, takže to bola tiež makačka. Som zvedavá či to vyjde aj tento krát a teším sa na to veľmi ✊

dodla86
7. mar 2023

@biem22 ✊🏼✊🏼✊🏼🍀🍀🍀🍀

monza_zm
7. mar 2023

@biem22 drzim palce✊✊✊

lucyas3
autor
7. mar 2023

@miskam333 dakujem krasne si ma ukludnila ☺️

lucyas3
autor
7. mar 2023

@biem22 parada si sa dockala 🤞🤞🤞 drzim palce

alex5896
7. mar 2023

Ahojte ja som po kete z februara zvazujem ist do toho opat pockam co povie lekar....bola som si ista ze to vyslo citila som sa tehu 🙄

dodla86
7. mar 2023

@alex5896 ahoj..no to mi je luto 🥺. Drzim oalce ✊🏼🍀 pri dalsom. Kam chodis do car? Kolko mate zamrazenuch este????

alenaba89
7. mar 2023

@alex5896 ahoj! drzim prsty 🙂 raz to vyjde. A co si akoze citila? ja nemam pocit, ze by som nieco citila.. ale som extremne "nervna", neviem ci to moze byt ten prigestwron alebo skor pms 🤷🏽‍♀️

alex5896
7. mar 2023

@alenaba89 no hlavne lekar mi povedal ze mam vysoku sancu lebo mam kvalitne embryjko a potom prsia stav ako pred tehu pozitivny test ale slabulilinko a navyse som nekrvacala vobec a ani nespinila strasne cudne

alenaba89
7. mar 2023

@alex5896 no to by aj mna zmiatlo teda, nevadi postupne

lucyas3
autor
7. mar 2023

@alex5896 to ma mrzi poznam to sklamanie ale nevzdavaj to 🤞🤞🤞

dodla86
8. mar 2023

Opat rano testovanie.Stale len jemny tien a tiez musis hladat...takze dalsi ket neuspesny...je jedno ze je to 7dpt...uz by sa mohlo aj nieco diat, minimalne silnejsia ciarka.., ak vobec...nieco sa tam mozno deje ale podla mna nic prospesne... Nedavam tomu nejaku nadej.Ani na sebe nic nepocitujem, a prsia uz vobec nie. Toto bol nas posledny mrazacik a vek 37 🥺😔

lucyas3
autor
8. mar 2023

@dodla86 ahoj ja som nikdy ani len ducha ani tien nemala tak podla mna este nieje vsetko stratene 🤞🙏🏻 skus este zajtra ❤️
Ja mam 40 a tiez mam posledneho mrazacika vlastne jedineho co sme mali 😁

dodla86
8. mar 2023

@lucyas3 to je taky duch ze musis hladat po.aly s lupou a v urcitom uhle na svetle.. Ja som uz fakt nestastna..3 vklad a... 🥺 Ale dakujem za podporu 😇🍀

tinka181
8. mar 2023

@dodla86 este nic nie je stratene,testuj kazdy druhy den,vtedy lepsie uvidis ci stmavol test.drzim prsty

monza_zm
8. mar 2023

@dodla86 ja som mala prvykrat aj peknu ciarku aj test z krvi pozitivny, ale na sone už zial nic, ale ideme dalej😊

dodla86
8. mar 2023

@tinka181 ja viem, len ja som neni moc optimista. Ale mas pravdu, uvidime este 😇
@monza_zm. Ja somnpri prvom mala uz 6dpt ducha a uz to len silnenlo no skoncilo to v 11tt, druhe nic a teraz 3tí a zacinam byt nestastna. Ale ano, ideme dalej 😍

tinka181
8. mar 2023

@dodla86 presne takto som to mala aj ja,prve vyslo ,od 6 dpt uz jemna ciarocka ,ktora krasne silnela. V 7tt sme zistili ze su dvojky , a v 11tt potrat,druhy vklad nic,vobec nic...ani naznak. A teraz tretieho vkladu sa nemozem dockat. Kedze po kyrete kym som sa zotavila,potom ms neprisla len spinenie a teraz choroba.

dodla86
8. mar 2023

@tinka181 no tak tiez to mas "vesele" 🥺. No hlavne rychle uzdravenie. Ja som dnes cely cas smutna..nola som v robote a vsetko ok, prisla som teraz domov a uz rozmyslam a smutim.Az do placu mi je 🥺🥺🥺🥺

lucyas3
autor
8. mar 2023

@dodla86 poplac si urcite to pomoze, nestracaj este nadej stale sa to moze zmenit a ciarka zosilniet … ak nie stale mozes skusit dalsie IVF neskor ked sa budes na to citit 🥰

lucyas3
autor
8. mar 2023

Dievcata mam len druhy den od vkladu ale strasne ma bolia vajecniky. Zacalo to uz pondelok … je to normalne ?

biem22
8. mar 2023

@lucyas3 to bude liekmi 🙂 teda u mňa to tak je, tiež ma bolí 🙂

dodla86
8. mar 2023

@lucyas3 dnes mam velice blby den, iz som si aj poplakala..no hrozne nieco. Och 🥺🥺 Moc moc vam vsetkym drzim ✊🏼✊🏼✊🏼🍀🍀🍀💖💖💖