icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

martina_ja
12. mar 2023

Ja niekde čitam že to už neni šanca, na druhom fóre že ešte je skoro. Išla som do toho s tým, že kašlem na to, veď máme ešte zamrazené ale je to sklamanie a je mi to ľúto. Keď som bola v sobotu na vklade tak mi padol neskutočný kameň zo srdca že to mám konečne za sebou a teraz keď si predstavím že zas plánovanie, kontroly,sono, vklad.. joj.

lucyas3
autor
12. mar 2023

@martina_ja ahoj ja som bola na ket 6.3 ( pondelok ) a test planujem robit zajtra ( pondelok ) 7 den.

Ano na 6-7 den uz byva duch ale je to individualne. Skus sa otestovat opat zajtra … ta krv je ozaj strasne neskoro v mojom car sa chodi na 9-10 den po ket zalezi kolkodnove embryo vlozili

martina_ja
12. mar 2023

Embryo bolo 5 dnove. Teda na 5ty den ich mrazili. Vravela som si že nebudem testovať, počkám do odberu, ale akosi ma to zmohlo. Do toho mi clear blue test neukazal vobec nic a druhý negatívny. Vravela som mužovi že asi nič a ten mi vraví že aká škoda že už sa tešil.. 😔

lucyas3
autor
12. mar 2023

@martina_ja no super je ze mas 10 zmrazenych este mas 10 sanci na babatko ☺️❤️ neboj sa urcite to vyjde raz ak nie teraz tak nabuduce ❤️❤️❤️💪🏻💪🏻💪🏻

martina_ja
12. mar 2023

Ďakujem za povzbudenie ❤️ a Vám baby držím palce

biem22
12. mar 2023

@lucyas3 och mňa ťahá si tiež urobiť test zajtra, ale to bude len 5den 🙈, pri ET som mala už čiarku na 5 deň, ale chcem teraz počkať dlhšie..

lucyas3
autor
12. mar 2023

@biem22 to je asi este velmi skoro skus vydrzat ☺️ aspon do zajtra idealne pozajtra ☺️

alenaba89
12. mar 2023
alenaba89
12. mar 2023

9 den

miskam333
12. mar 2023

@biem22 ahojky nemala si vklad 8.3 ? Či som sa pomýlila ?myslela som že sme mali naraz a ja som 4dpt ale neviem či počítačas aj s dnom transferu ?ja nepocitam

miskam333
12. mar 2023

@alenaba89 toto není dušík ale krásna druhá čiarka gratulujem 😍😍😍❤️❤️❤️

alenaba89
12. mar 2023

@miskam333 dakujem
🙂 mne sa to zda este slabe ale asi ok na 9 ty den

biem22
12. mar 2023

@miskam333 áno 4 som, zajtra , že budem 5 🙂 . Veru deň transferu sa nepočíta

biem22
12. mar 2023

@alenaba89 to je krásna čiarka ❤️❤️❤️ gratulujem ❤️

clori
12. mar 2023

@alenaba89 ale to je krásna, výrazná čiarka. duch vyzerá inak 😉 paráda ❤️

miskam333
12. mar 2023

@biem22 ááá dobre si písala prepáč ja neviem asi čítať :D a ako sa cítiš ?

alenaba89
12. mar 2023

@clori dakujem 🙂 tak snad bude vsetko a drzim vam prsty!

biem22
12. mar 2023

@miskam333 nijako 🤷🏽‍♀️🙈. Prídeme domov, idem z oslavy a idem vytiahnuť denníček z prvého vkladu, že či mi bolo niečo 😶. A ty sa ako cítiš ?

monza_zm
12. mar 2023

@lucyas3 my pri prvom vklade sme povedali rodicom, surodencom a kamoske, ktora tiez tym presla...ale teraz pri druhom uz nie, nechcem aby sa ma nato pytali a stresovali ma tym, takto som kludnejsia 😊 ja za 2 tyzdne 40r. tak by to bol pekný darček...

clori
12. mar 2023

@alenaba89 ďakujem! ☺️

lucyas3
autor
12. mar 2023

@monza_zm ano to by bol drzim palce kedy budes testovat ? 🤞🤞🤞

monza_zm
12. mar 2023

@lucyas3 neviem ci budem...minule som mala krasne ciarocky, aj test z krvi pozitivny ale uz na sone nič...

lucyas3
autor
12. mar 2023

@monza_zm jooj to ma mrzi 🥰
Kedy sa robi sono ?

monza_zm
12. mar 2023

@lucyas3 no ja mam krv na 14 den, a sono bolo tusim cca o 2 tyzdne neskor po krvi

monza_zm
12. mar 2023

@lucyas3 si zlatá :-* dakujem

miskam333
12. mar 2023

@biem22 ja tak ako pri každom 😂 vždy som sa cítila tak isto ci to bolo úspešné alebo neúspešne ..pichanie v brušku ,pobolieva je atď . Jediné čo je iná ťa taká naša prirodzená intuícia ..pri tých 2 úspešných som aj cítila že sa to podarilo a pri tých 3 keď nie tak som vedela že nie ..a teraz mám tiež taký pocit že z toho nič nebude 😀ale tak stále sa môžem mýliť

lucyas3
autor
13. mar 2023

Hello kocky ako sa dnes mate ? Ja sa chystam do lekarne kupit test dnes je 7 den po KET. Potom dakde na obed a potom kuknut na stavbu konecne. Zacala prerabla a este som tam nebola kedze oddychujem doma 😂😂😂😂 ako sa mate ? 🥰🥰 myslim na Vas vsetky spolubojovnicky 💪🏻💪🏻

lucyas3
autor
13. mar 2023

Tak uspesne dotestovane negativnejsi ako je ten test byt asi ani nemoze ☺️🙈 nevadi mozno nabuduce
Drzim Vam vsetkym palce kocky 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🤞🤞🤞🤞🤞 aby ste to dobojovali do uspesneho konca ❤️

miskam333
13. mar 2023

@lucyas3 to ma velmi mrzí ☹ nejdem ta tu prehovarat že sa ešte može ukazal lebo sama by som to tak necitila už 7dpt aj ked jasne je kopa takych príbehov . Máte ešte niečo zamrazene ?
No ja testujem od začiatku lebo ovitrelle a nič negativ len same duchariny falošne :D .. prve tehu som mala dokonca 3dpt vecer a na 4dpt pekneho ducha druhe až 5dpt ...Uvedomujem si stále že je šanca že sa ukáže a ja sa len potešim ale vnútornu intuiciu človek neodrbe :D no tak uvidíme ja som psychicky pripravena na všetko či na dalšie neusmešne transfery alebo dalšie 5tívf alebo darovane ..tak uvidime :D

martina_ja
13. mar 2023

Ja som skúšala ráno, ale teda neviem 🤷‍♀️ 9d