KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
@martina_ja ahoj ja som bola na ket 6.3 ( pondelok ) a test planujem robit zajtra ( pondelok ) 7 den.
Ano na 6-7 den uz byva duch ale je to individualne. Skus sa otestovat opat zajtra … ta krv je ozaj strasne neskoro v mojom car sa chodi na 9-10 den po ket zalezi kolkodnove embryo vlozili
Embryo bolo 5 dnove. Teda na 5ty den ich mrazili. Vravela som si že nebudem testovať, počkám do odberu, ale akosi ma to zmohlo. Do toho mi clear blue test neukazal vobec nic a druhý negatívny. Vravela som mužovi že asi nič a ten mi vraví že aká škoda že už sa tešil.. 😔
@martina_ja no super je ze mas 10 zmrazenych este mas 10 sanci na babatko ☺️❤️ neboj sa urcite to vyjde raz ak nie teraz tak nabuduce ❤️❤️❤️💪🏻💪🏻💪🏻
Ďakujem za povzbudenie ❤️ a Vám baby držím palce
9 den
@biem22 ja tak ako pri každom 😂 vždy som sa cítila tak isto ci to bolo úspešné alebo neúspešne ..pichanie v brušku ,pobolieva je atď . Jediné čo je iná ťa taká naša prirodzená intuícia ..pri tých 2 úspešných som aj cítila že sa to podarilo a pri tých 3 keď nie tak som vedela že nie ..a teraz mám tiež taký pocit že z toho nič nebude 😀ale tak stále sa môžem mýliť
Hello kocky ako sa dnes mate ? Ja sa chystam do lekarne kupit test dnes je 7 den po KET. Potom dakde na obed a potom kuknut na stavbu konecne. Zacala prerabla a este som tam nebola kedze oddychujem doma 😂😂😂😂 ako sa mate ? 🥰🥰 myslim na Vas vsetky spolubojovnicky 💪🏻💪🏻
Tak uspesne dotestovane negativnejsi ako je ten test byt asi ani nemoze ☺️🙈 nevadi mozno nabuduce
Drzim Vam vsetkym palce kocky 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🤞🤞🤞🤞🤞 aby ste to dobojovali do uspesneho konca ❤️
@lucyas3 to ma velmi mrzí ☹ nejdem ta tu prehovarat že sa ešte može ukazal lebo sama by som to tak necitila už 7dpt aj ked jasne je kopa takych príbehov . Máte ešte niečo zamrazene ?
No ja testujem od začiatku lebo ovitrelle a nič negativ len same duchariny falošne :D .. prve tehu som mala dokonca 3dpt vecer a na 4dpt pekneho ducha druhe až 5dpt ...Uvedomujem si stále že je šanca že sa ukáže a ja sa len potešim ale vnútornu intuiciu človek neodrbe :D no tak uvidíme ja som psychicky pripravena na všetko či na dalšie neusmešne transfery alebo dalšie 5tívf alebo darovane ..tak uvidime :D

Ja niekde čitam že to už neni šanca, na druhom fóre že ešte je skoro. Išla som do toho s tým, že kašlem na to, veď máme ešte zamrazené ale je to sklamanie a je mi to ľúto. Keď som bola v sobotu na vklade tak mi padol neskutočný kameň zo srdca že to mám konečne za sebou a teraz keď si predstavím že zas plánovanie, kontroly,sono, vklad.. joj.