KET - na čo sa pripraviť a ako zvýšiť úspešnosť
Ahojte dievčatá, ccela by som od vas pomoc ohladom KET. Bola som na IVF v Iscare Bratislava - zial ET neuspesny a do toho som dostala este ovarialny hyperstimulacny syndrom. Teraz som sa odhodlala o prvy KET a chcela by som vas poprosit o rady a skusenosti ako nic nepokazit. Mam trombofilnu mutaciu takze od 1 dňa menštruácie si začinam pichat fraxiparine a do toho uzivat 3x2 tablety estrofem denne.Aku priravu ste mali vy? Co by ste mi odporucili?? Dakujem krasne
@snehulka0610 Neriad sa tym, co ti tu poradia nezname zeny na internete. Riad sa tym, co ti predpise lekar. A vobec ti to tu nemusia zeny odsuhlasit.😊
@majoranka24 ved jasne ja som tuto temu otvarala kvoli tomu aby sme si medzi sebou poradili... Uz tie skusene s nami neskusenymi ktore na to ideme prvy krat
Ahojte, no ja práve čakám kedy sa spustí menštruácia po ET. Vklad som mala 29.6. Tak asi pôjdeme vyskúšať KET. Uvidíme. Tiež som mala veľa veľa piť, min 5 dní kľudový režim, ananás zbožňujem, takže s tým problém tiež nebol 😉 ale tak človek mieni Pan Boh mení.
Tiež mám kamarátku ktorá bola už xkrát na ET a teraz povedala že stačí, že to skúsia možno na jeseň. Začali stavať dom. Veľa krát som ju videla ako nosí tehly, chodí s fúrikom 😂 a zrazu je to tam. Ani sama tomu nechcela veriť. 🙏 všetkým vám/nám to prajem 😎
@simis105 ved prave ked niekedy clovek tlaci na pilu tak to nevyjde.
@snehulka0610 no my sme netlačili 13 rokov tak teraz skúšame zatlačiť 😂
@simis105 fuha tak to mate riadnu davku trpezlivosti... Drzim velmi palce. A do akeho centra chodite?
Všetko je pozitívnom myslení... Viem o com hovorim
@snehulka0610 chodíme do Brna ReproFit. No ta trpezlivosť ma sem tam prechádza ale potom sa zasa nakopnem. 🙂
@simis105 tak ja ked som isla 1x na cely cyklus IVF tak som to brala s nadhladom a pozitivne ale teraz nejak ked to 1x nevyslo a vsade citam aka je mala uspesnost KET tak ma to trosku dostava
@simis105 Ty si bola 29.6. na ET a uz si vysadila lieky? Ja som bola 30-teho a az 14.7. mam testovat.
@majoranka24 nie nevysadila, mam testovať až 13.7. ale spusta sa mi menstruacia. Asi... Volala som do centra a že mám užívať lieky dokedy sa nespustí úplné krvácanie lebo toto špinenie ešte nemusí nič znamenať... aj keď ja mám pocit že už to začína. tak uvidím
@snehulka0610 podla mňa úspešnosť ET a KET je rovnaká. Možno sa mýlim ale nepočula som o tom že by tam bola nižšia úspešnosť. Prosím ťa a keď sa ti ET nepodaril, tiež sa ti menštruácia tak dlho spúšťala???
Baby od 2dc beriem estrofem . Na 10dc som bola na kontrolné sono všetko v poriadku no keď som prišla domov som trocha splnila na hneď do večera to prešlo včera znova aj krv do večera zas ok a dnes trocha viac čo to môže byť na sone bolo všetko v poriadku môže to byť z liekov keď idem na ket? Bolesti nemám.žiadne len ovu hlien som 12dc.
@butterfly333 moja rada: zavolaj svojej lekárke. Tam budeš mať istejšiu odpoveď 🙂
@simis105 dúfam že to nebude nič zlé a nezrušia vklad 😪😪😪
@butterfly333 verím že to bude ok. Len pre tvoj pokoj zavolaj doktorke. Ja som mala tiež všelijaké haluze pred ET. a nakoniec bolo vsetko ok
@simis105 mala si špinenie?
@simis105 uz si to ani dobre nepamatam ale myslim ze ano urcite mi meskala ale kolko uz naozaj neviem.
@snehulka0610 no super. Doktorka mi dokonca zvýšila dávku Utrogestanu a zajtra mám ísť na krv...
@butterfly333 To nie ale po odbere som mala bolesti v okolí vaječníkov a nafúknuté brucho tak som za zľakla že mám hyperstimulačný syndróm. A nebolo to nič.
@simis105 ja si myslim ze to menstruacia nebude 😊 drzim palceky ✊🏻
@snehulka0610 to preto lebo papať estrofem. Keby so nejedla estrofem tak stačí pred vkladom fraxik
@balalea to fakt? To som nevedela 😯 takze jedno s druhym suvisi
@snehulka0610 si milá, ale práve ja mám pocit že to bude ona. Už to nieje len slabé špinenie... 😒
@simis105 ved uvidis a keby aj hej nic sa nedeje hlavne budme optimistky...
@snehulka0610 presne ako vravíš. Svet sa nezrúti 😉
@simis105 ❤️
@simis105 Aku davku Utrogestanu mas?
@majoranka24 mala som 4 x rano a 4 x večer.
A od dnes 4 x rano 2 x naobed a 4 x večer.

@bambulienka25 Nie je na fraxik alebo clexane skoro, ked to nariadil lekar na zaklade zdravotneho stavu.