KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@erika283 Áno, ten prvý KET sme išli bez genetiky, lebo nemali proklientsky cenník a nedalo sa zaplatiť po jednom, niečo bolo, lebo hcg bolo vyše 50 ale potom ako prišlo, tak odišlo. Ten zvyšok sme po roku poslali na genetiku, ktorá dopadla na houby 😕 Pri jednom zlyhala amplifikácia, čiže nedalo sa geneticky vyšetriť a 2 nevhodné na vklad, aj keď morfologicky perfektné. 😢 Volal mi k tomu rovno doktor, to vieš, speciálny vztah, ako hovorí koordinátorka, lebo väčšinou to oznamujú oni, nie doktor. Ale ja už som staršieho dáta, tak som bola rada, že vôbec niečo po PK prežilo. Ideme teraz vkladať darované a to jedno sme si nechali v zásobe.
@cubos Vieš čo, ja keď som bola v GynFive BA, tak embryo glue vychválili do nebies, však majú za to prachy😉, no po neúspešnom IUI som odtiaľ utekala kade ľahšie, otrasný prístup, ešte ma aj clostylom prestimulovali, hlavne, že som im 3 krát opakovala, že mám PCOS😠
Ja som o tej cvikle nevedela, tak teraz idem povinne piť ☺️
Môj Brnenský Dr. to ponúkol, ale to bolo tak všetko😉
@butterfly333 hlupost,minuly vklad bol mekac a nic ;)
@bejbs123 áno tiež si myslím a viem že je to blbosť 3x vklad a mekáč no tehu žiadne
@erika283 Za máličko, verím aj ja, že tento druhý vklad bude úspešný🍀🙏🏻, to by boli prenádherné Vianoce.☺️
Bud. týždeň 23.11. ideme na sono, s koordinátorkou si už týždeň smiliky posielame čo sa už neviem dočkať, tak uvidíme ako bude na tom sliznica. Plus keď budeme na klinike dohodneme akupunktúru s mojou druhou“láskou”☺️ A počítam ten posledný novembrový týždeň vklad, podľa sliznice☺️
U teba ako? Ty ideš tento týždeň na vklad, dobre si pamätám?
@22stanka22 no podľa mna ten era aj ta genetika si dost dôležité lebo vkladat len tak bez rozmyslu ze sak hadam to vyjde a este k tomu ani nevediet ci je to embryo vlastne naozaj geneticky dobre tak to su hned akoby dva faktory ktore mozu vela parom usetrit kopu sklamani a peňazí..
@butterfly333 No ako drahá? Ako sa cítiš? Verím, že konečne ako tehotná ☺️
Zdravim
Pridám sa aj ja ,mňa to čaká asi cca začiatkom decembra . Mám riadený Ket ,pondelok mám ultrazvukovu kontrolu tak dúfam že konečne to bude dobre. Ja som mala odber vajíčok ešte v auguste a odvtedy mi to odkladajú . Furt sliznica bola nízko
@janie7 ďakujem drahá cítim sa super akurát hovorím môjmu že mám nejaké sušáky smädná som stale pijem vodu. Dala som si 3x vývar milujem kurací. Už len veriť a modliť sa nech všetko dobre dopadne 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@butterfly333 drzim palce...
@marhulka2022 ďakujem 😘
@cubos ďakujem pekne 🥰 taktiež nám všetkým držím palce 🥰
@butterfly333 Tak to som veľmi rada😉🤞🏻 Pevne verím, že sa tento rok presunieme do skupiny tehuliek🙏🏻🍀
Ja nieako tento rok zle znášam estrofem, všetky vedľajšie, aj tie menej časté účinky sa na mňa nalepili😕
@butterfly333 vsetky vieme,ze je to blbost,no topiaci sa aj slamky chyta a kazda pre to spravime prve posledne,aby to vyslo
@butterfly333 drzim velmi palce
ahojte, ja som ešte na úplnom začiatku. Naše prvé kolo :D 4.deň užívam Estrofem, ale našťastie o ňom ani neviem :D podľa predbežných výpočtov, nám vychádza vklad až nejako 10.12. 🙂
tu som už zahliadla nejaké pozitívne testy, tak ma to motivuje 🙂
ako ste zvládali injekcie? dosť sa toho obávam :D
@janie7 ja teda z liekov nemám žiadne vedľajšie účinky. A sliznica bola 10mm. Snáď to bolo v poriadku
@bejbs123 ďakujem 😉
@cubos koľko toho kakaa asi vypijem denne? Ja som si dala na raňajky asi pol litra a lopatku k tomu 😉
@butterfly333 😁 no ja som pred ivf pila strasne vela kavy, aj 5-6 denne.
Teraz mam namiesto kávy to mlieko a tak ho pijem asi 4x denne.. Čiže nejaky ten liter mlieka denne a do každej šalky si pridam taku normalnu lyžičku toho kakaa 😊 proste, ako ti chuti tolko si ho daj, ja mam rada velmy horke 😊
@cubos ja zas kávy len jednu denne ráno potom už len džús vodu a dnes to kakao som si dala tiež ho milujem také vlažné nesladené ani kávu.
@butterfly333 tak kludne si daj ako to maš rada a kolko maš chuť 😊 a držim palce nech sa ti to podary 🙏 ako sa citiš?

@lia_na veru iba malú časť, ale doplnkové metódy, genetiku embryi atd nič vôbec. Ďakujem krásne 😊 aj ja tebe držím palce že za pár dni nám tu budes fotiť krásne // ☺️