KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@butterfly333 ani nie hned, asi 2DPT rano ma bolelo podbruško a asi 4DPT som citila pychanie 🙂
@cubos verím že sa aj ja dočkám.😉
@butterfly333 vyjde to 😍😊 ked sa možem opýtať, do akeho centra chodíte? 🙂
@cubos do Repromedicy
@cubos jeeej teraz pozeram tvoje testy, gratulujem a tesim sa 🙂 !!! U mna zial to nevyslo, este som porobila par testov potom a snehobielo 🤷♀️, o chvilku mi este budu bolat s vysledkami ale tak to uz vlastne viem. Mozno este stihnem do konca roka jeden KET, uz som sa objednana na tel. konzultaciu na pondelok, tak ked mi dovtedy vydrzia kramy, tak budem za to nech to skusine hned, lebo u mna uz vsetky vysetrenia su porobene. No a pripustam aj moznost ze nasa rodina sa jednoducho rozmnozuje len vo Februari 😂. Este mam embrya na 2 vklady, takze to mozem overit 🤭. U nas November je psycho mesiac, no normalne zacinam byt rada ze uz pomaly finisujeme, a cakaju nas posledne oslavy v rodine 😅. Ale aspon mi to rychlejsie slo, cez vikend som vystrojila prvu taku ozajstnu oslavu aj pre dcerku, aj s detickami, vsak je to uz velka slecna, mala 3, tak si to uz aj uzila 🙂 . Kedy ides na krv?
Ja sa velmi ticho tesim,moje testy silneju,nemozem tomu asi stale uverit,po tolkych rokoch snazenia,moj 4.vklad.ja tak dufam,ze sa nic nepototo a dotiahneme to do vytuzenho konca
@bejbs123 to je super že silneju držím palčeky od kedy si začala testovať?
A pre vsetky baby ktorym nevydaril vklad. Ono to asi predsalen nieco porobi s telom, cez leto po nevydarenom KETe dalsi cyklus mi neocakavane neprisli kramy. Zial to skoncilo ako biochemicke, ale tak tomu clovek nezabrani. Ja neovulujem, pred mojim prvym IVF sme sa snazili s manzelom 4 roky, a od narodenia dcerky sme sa tomu nebranili (ma 3 roky). No a este predtym rok s byvalim. Takze sama som neverila ze je to mozne, kedze za ten cas som ani len dusika nevydela 🤷♀️. Drzim vsetkym palce 😉
@butterfly333 zacala som 5.,ale nastarovali ma dievcata tu,inac by som asi tak skoro netestovala
@22stanka22 no podľa mna ten era aj ta genetika si dost dôležité lebo vkladat len tak bez rozmyslu ze sak hadam to vyjde a este k tomu ani nevediet ci je to embryo vlastne naozaj geneticky dobre tak to su hned akoby dva faktory ktore mozu vela parom usetrit kopu sklamani a peňazí..
@sassa15 dakujem ti 😊❤️ je mi to lúto že vam to nevyšlo😔 no reči ktore mna vždy upokojili a nakopli boli že všetko zlé je na niečo dobre 😊 vidim že to nevzdavaš a držím vam palce strašne do dalšieho transferu ❤️
Samozrejme je o čosi pozitívnejšie pozerať sa na ten vaš 3 ročný malý poklad ktorý vam behá po dome a dúfať že sa to podarý aj druhý krát..😇 Tak že silno držim palce 😊❤️
Idem 21.11 na krv 😊
Inak dievcata som 2 dpt a pijem strasne vela. Väčšinou tak liter tekutin za den dam (mam malý prísun tekutin) ale teraz mam pocit ze si telo pyta viac. Stretli ste sa s tym niektorá?
@lia_na aj ja to mam stake by som pila akoby som mala sušaky 😁 bežne pijem 3l tekutin novteraz aj viac .to som 1dpt a chodím na wc každú chvíľu no mala som to pri poslednom ET v maji tiež strašný smäd aj sa zadarilo no žiaľ aj odišlo no verím že je to ma dobrej ceste.🙏🏻
@cubos Ano, je to lahsie a tiez tazsie ako som povodne myslela ze bude. Ale to nevadi, to uz dame, a aj keby to nevyslo nakoniec, tak budem vediet ze som pre to spravila vsetko vramci moznosti. A velmi rada o teba citam, strasne mi to pripomina ako som to mala pri malej 🙂 . A teda ta zvlastna opatrna radost, to clovek musi zazit, aby to pochopil 🙂 . A lutovat sa budem pri kamoskach na ktore len pozre chlap a su tehotne, stastne to zienky 😅.
@sassa15 je to tažke ale pri ivf už si asi na všetko pripravený.. Aj na velmy dobre veci aj na tie zle 😊 len treba verit že sa to podarí a že ked nie skor tak v tom februari už budeš mať dve silné čiarky.. 😁😇
No a to maš pravdu tu opatrnu radosť nepochopi každy ale tak baby čo si prešli všeličím tak určite áno..
Moje okolie teda velmy nechápe ani čo je ivf a namýšlajú si že budeme mať "divne deti" 😁 lebo taky problem nikdy neriešili a tym padom nepochopia ani pocity ktore sa odohravaju v nas 😊
Ale ja ich pre to nesúdim len sa niekedy citim blbo ked ma tak okomentuju baby ktore maju vyše 5 deti.. Že však otehotnieš a ked nie dam ti ja jedno svoje HA HA... Tak neviem či sa len ja stretavam s takymito ludmy alebo aj vy baby ale ja by som už hrízla každeho kto si take blbe komentare neodpustí 😁😁
@butterfly333 ja praveze normalne ledva dam liter aj nieco a to tam uz ratam pol litra mlieka co pijem pravidelne denne. A teraz som akoby stale smadna. Co je dobre asi lebo aj to riedi krv asi viac.
@cubos ludia su divni niektori tomu naozaj nechápu tiež ma niekedy prekvapuje blbost ludi.. ja som sa stretla s tym ze sa ma baba napriamo opytala ze a vy ze vraj riešite nejake problemy s tehotenstvom a nedari sa a ako to je?... skoro som ju z domu vyhodila. Videla som ju 5x v zivote a tolko netaktu a neempatie som este nezazila. Ani rodicia sa nas nepytaju ci budeme mat deti nieto este cudzia zena ktora sa to dozvedela od manzela lebo moj muz nieco uchytkom pred jej muzom spomenul.. inak zena s vysokou skolou ale asi blba v tomto ako táčky.. a tiez ma prekvapuje ze sa najdu taki co tomu nechápu ale asi je to tak
@lia_na ja ID pondelka vývar džús vodu dnes to mlieko teda kakao ale popíjam stále.
@butterfly333 inak ja davam granko. Hľadala som potraviny s D vitaminom lebo ho mam nedostatok a granko ma pridaný C a D vit. A plus dzus s D vit som nasla a 100% ananásový k tomu a vodu. 😊
@lia_na áno aj ja granko 😋
@cubos Hehe, no ja som pri malej oboznamila celu rodinu s tym a ze nie je to tajomstvo, tak keby sa niekto pytal, kedze sice uz tam nebyvam, ale pochadzam z velmi malej dedinky, tak nech kludne vravia ze uz sa to riesi. V tom case uz bez tak som sa uz vyzivala v tom ze ked sa ma niekto pytal na dieta, tak som zacala rozpravat o umelom, a strasne sa bavila na tom ako trapne sa tvaria 😅. No nemali mat blbe otazky 🤷♀️. V rodine ficali otazky, ci budem mat dvojicky. Aj starka sa ma na to opatrne opytala, a potom mi davala spravy, kedze vtedy v HU telke jedna moderatorka zacala otvorene o tom vyjadrovat, kedze postupovala svoj x-te IVF. Ale bolo to pekne obdobie, kedze som mohla dat pozitivne spravy, tak cela rodinka vedelo o tom od krvi, vobec som nepochybovala o tom ze to dobre dopadne. Aj ked som mala tazke tehu, krvacala som veeeela, nenasli dovod, aj si mysleli ze budem predcasne rodit, aj injekcie som dostala na vyvoj pluc, a nakoniec slecna prisla v termine vyvolavackou 😅. A to som tusim bola viac v nemocnici ako doma 🤷♀️. No ale kazdopadne moja topka bola ked mi starka vravela ze sa pytali na malu. A ona ze je cely otec. A baba ze to ako, ked je z umeleho, vsak nie je jeho 😂. Tak moja 77 rocna babka dala jej na ulici rychlokurz ze co to je umele oplodnenie. Bolo mi to strasne vtipne ked mi o tom rozpravala.
No a volali mi z centra, krv negativna. Povodne som mala mat termin az pondelok (tel konzultacia). Zacinam uz spinit, a sestricky v centre ma kus viac poznaju ako by to clovek prial na takom mieste, ale su strasne zlate, vsak dcerka uz tam pomaly tiez chodi ako domov 😅. No tak sme si trosku aj pokecali, prakticky mi prislo ze jej je to uz viac luto ako mne, kedze ja som na tu spravu uz bola pripravena. A som jej vravela ze ma len mrzi ze mam termin az pondelok, ze zase mesiac nic, ze zacinam spinit. Tak mi navrhla ze zajtra ma skusi pretlacit aby mi dr zavolala, aj ked mi nic neslubuje. Ale aj tak ma to potesilo. Tak drz mi palce aj ty 🙂 . Mozno to dam aj ja do Vianoc 😅😍
@sassa15 hahahah babka kráľovná 😁 dava rychlokurzy 🤣 normalne som si predstavila ako sa ta situacia odvíjala 😂
Netajim ani ja a normalne kto sa ma pýta tak im poviem o ivf.. A fakt tie tváre sú na pobavenie 😁
Nooo tak ja ti strasne drzim palce a daj vedieť ako to dopadlo a či ti zavolajú 🙏✊✊
Nech sme sa do Vianoc rovno z tejto skupiny všetky presunieme do skupinky tehuliek 😁 drzim palcee a budem mysliet na teba😇❤️
@butterfly333 no je tam sice cukor ale ja kavu nepijem vobec ani energetaky tak toto je moje 😁 a to D ma potesilo ked som tam našla
Baby túto noc som mala sen videla som 3 malé deti ktoré boli špinavé a hladné a ja som im bola nakúpiť jedlo. Mam vložené DV. Neviete co to môže znamenať?

@cubos zatiaľ sa cítim normálne keďže len včera bol vklad o 12:30 teda ani 24h nie som po vklade. Ty si mala hneď priznaky?