KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@cubos blahoželám z celého ♥️ a silno držím prsty do nasledujúcich mesiacov 😊
@kaciatko_o dakujem krásne a prajem tento pocit zažiť každej jednej žene ktora túži po bábetku ❤️ držím vam všetkým moc moc moc palce ❤️😇
@bm_ presne tak aj mne povedali mali predlzenu kultivaciu 5 dni ale dotiahli to len na 3AA a 1 na 2AB.
Uz mame rezervovane aj DE XB mi povedal to bude asi najvyssia kvalita.
@saskia222 Brno, Reprogenesis. Mala som jeden, to si mala vidieť tie moje nervy pred ním☺️, si môj Dr. kvôli mne posunul dovolenku lebo som chcela iba jeho, on je že brutál balzam na dušu, a koordinátorka ma po tom ako sme sa vrátili z Brna, ešte pol hodinu telefonicky ukľudňovala 😀 Ale prvý KET nevyšiel, teda niečo tam bolo, ale embryjko odišlo, hcg iba 50, čiže v podstate nič.😕
A kedy máš termín vkladu, už som z tých termínov zmätená😉🤷🏻♀️
@cubos nádherná hodnota 😍 gratulujem a želám bezproblémové a šťastne mesiace tehotenstva, užívaj si to 🤗 a verim, že budúci týždeň sa aj ja budem takto tešiť 😊🌺
@cubos super velmi sa tešim a gratulujem 😍 ja som dnes bola na druhom kontrolnom odbere a mala som 3780 HCG 🥰
@veva658 @22stanka22 @emmitko @matulqa102 dakujem baby 😊 priznam sa ja som neverila tomu ale tak, teraz už verím 😊 držím palce vam všetkym čo vas taketo spravy ešte len čakajú 🍀❤️ @matulqa102 inak, krasna hodnota hcg 🙊🙃🥰
@cubos drahá gratulujem k hcg nech pekne rastie 😘
@cubos @matulqa102 blahozelaaaam🥰🥰🥰
@matulqa102 gratulujem 😘
@saskia222 ano ano citila som hadam aj 3 dni este potom po vklade 😊
@butterfly333 @saskia222 ďakujem dievčatá 😍 aj vám držim silno palčeky
@matulqa102 ďakujem 😘🫠
@lia_na ja som tiež take mala akurát že na druhy deň po vklade tak verme, že sa embryjko vtedy zahryzlo a už sa nepustí ☺️
@22stanka22 a kedy si mala vklad? Aj sa chystas testovat? Ja som dnes 7 dpt a kupila som aj testy ale...
@lia_na robila si testik? Ukáž
@butterfly333 @lia_na dakujem baby ❤️😘

@janie7 ano ale to bol priklad, 3AA neznamea ze je trojdnove, aspon mne tak bolo vysvetlene hodnotenie v mojom car. Moze byt ze to vsade hodnotia inak samozrejme