KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@butterfly333 skús spraviť ešte test, dúfajme, že nie 🙏🏻
@butterfly333 ja tiež vidím ducha tak držím velmi palce ✊
@butterfly333 nemusí byt silnejšia, každej z nás inak stúpa hcg, kľudne sa to môže ukázať ešte aj neskôr.
@22stanka22 dúfam že bude silniet 🙏🏻
@butterfly333 prajem ti to 🙂 ja tiež v to verim, zajtra mám tiež 9.ty deň tak opäť test 🙏
@22stanka22 a kedy si robila test? Mas už //?
Držím palčeky
@butterfly333 dávala som sem test zo včera - 7. DPT a boli dve // 😊 už len veriť aby tiež silneli a bábätko sa udržalo ☺️
@22stanka22 áno ti uz mas krásne // na 7dpt ja nič teda uvidíme
@butterfly333 ale zase ja som mala aj ovitrelle. A ducha máš aj ty tak zajtra ráno si sprav opäť 😊✊ ja som robila z prvého ranného mocu a aj zajtra tak budem.
@22stanka22 No uvidím ako sa to bude vyvíjať .
@butterfly333 vyskúšaj zajtra s koncentrovanejsieho moču. Úplne by som ešte nerozhodovala že to nevyšlo. Test nieje úplne biely❤️
@rebecca999 ďakujem si zlatá. Nepila som 3h nič bol síce robený až o 13h keď som prišla domov od lekára.
Dievčatá, tie čo chodíte do Brna autom, aká je situácia na hraniciach prosím. Totiž my sme boli včera vlakom a teda, že aj budúci týždeň pôjdeme vlakom a toto nepochopím, zrovna ten vlak čo sme ním chceli ísť znovu je úplne vybookovaný. Ako to nevymyslíte toto😠🤷🏻♀️
@andre58 my po dialnici prechadzali sme rano o 9 dialnicny prechod prazdny
Cestou spat o 2 hodiny kolona 2km smerom do cz
@andre58
@marhulka2022 Dievčence, ďakujem krásne, ste ma potešili😘☺️
@marhulka2022 Super a si spokojná? Ku komu chodíš a ako si momentálne na tom?
@lia_na wau super gratulujem 🤗 oplatilo sa teda čakať 😊
@22stanka22 no áno 😊 Teším sa a ďakujem
@lia_na nádherné gratulujem
@22stanka22 a tvoje testiky ako? Robila si dalsie? 😊 aj máš nejake priznaky? Ja som strasne smadna ale to od KET stale a je mi divno. Obcas akoby som mala nizky tlak ale to ja mam aj normálne, akurat to viac pocitujem. A kazdu hodinu som hladna mam taky pocit 😂 myslela som ze z tych vysokych davok liekov...
@lia_na ja som tiež robila dnes 9.ty deň, ale stále je nejaký rovnaký, čakala som, že bude silnejší, tak urobím zase zajtra 🙂 dúfam, že je všetko v poriadku 🙏 mna stále trosku pobolieva podbrusko ale inak nič zvláštne zatiaľ. Ja mám tiež nízky tlak aj bežne a hlad to zase nie práve naopak…a možno práve to je príznak lebo ja som inak vecne hladná 😁 Ja idem na krv až stredu. Tak ale ty máš ozaj krásne silne testiky. Možno som ja len včera pila veľa vody že nie je silnejší, hlavne že tam čiarka je 😊 a tebe držím silno palce aj naďalej ✊
@22stanka22 skus isto zajtra a potom den pockaj a zas. Aby bolo vidno rozdiel. Inak ja som robila vsetky 3 naraz a kazdy vyzera inak silny tak moze byt aj kvalita testu rôzna. Podbrusko pobolieva aj mna ale uz menej skor je to take obcasne. Od KET ma bolelo stale akoby na menzes.

@22stanka22 ďakujem veľmi pekne no uvidíme čo z toho bude už by ale mala byť silnejšia nie?