KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@22stanka22 mala som 2 testy z jedneho balenia a 1 test zo starsieho balenia ten 3ti naspodu testy dr.max a vsetko jedna ranna vzorka.ale kazdy ukazuje inak. A prva ciarka sa objavila uz po minúte.. lieky mam estrofem 2mg rano obed vecer a Utrogestan 400mg rano a vecer. Ked som mala pripravu na ERA tak som nemala žiadne problemy lieky som aj minule KET dobre zvládala nerobili problem
Dievcata,tak ja sa po par dnoch hlasim, moj vysledok 9dpt 29, 14dpt 160 a 16dpt 388,dnes som prisla do CAR mala som mat odber ale kedze som bola vcera doktorovi to stacilo a povedal,ze sa to zdvojnasobilo a ze je to v poriadku aj ked to pojde pomalsie.5.12 mame prist na ultrazvuk,drzte mi palce,snad sa bude postupne pekne vyvijat a pevne verim,ze kontrola dopadne na vybornu
@lia_na ja tiež tými testujem tak uvidím zajtra, verim, že je všetko v poriadku 😊 no ja som mala tiež take iste dávkovanie liekov pri minulom KET a mne sa to teda minulo účinku a preto mám teraz nativ a beriem len ráno 200 utrogestan. Tak si dáme znovu vedieť cez víkend 🙂
@bejbs123 určite bude všetko v poriadku sme predsa úspešná skupinka 🤗 presne tak, hlavne že sa zdvojnásobuje a u každej sú tie hodnoty iné 🙂 držím palce aj naďalej ✊☺️
@22stanka22 verim v to,dakujem a ano tato skupina je velmi uspesna.inac myslite,ze je normalne,ze beham stale cikat?prechladnuta nie som
@bejbs123 aj ja by som už najradšej išla na krv aby som reálne vedela na com som, ale ešte si musím počkať až do stredy. Ja si myslím že je to normálne, aj som to čítala, že to patrí medzi prejavy tehotenstva 🙂
@butterfly333 ahoj nerobila si si dnes testik? 😊
@matulqa102 ahoj robila no žiaľ negatívny 😔
@butterfly333 Kokos, to nemyslíš vážne😕 Však už máš všetko v norme🤷🏻♀️ Potom už len jedine to EndomeTrio vyšetrenie, ale to zase stojí nemalé peniaze.
@janie7 mysliš éra test?
@butterfly333 Buď iba ERA test alebo EndomeTrio, to je ERA test aj s dvoma ďalšími testami na kontrolu sliznice maternice, či tam nemáš baktérie.
@janie7 aha no takých 1200€ že
@butterfly333 och to mi je velmi luto,velmi drzim palce,aby vysiel hned dalsi pokus
@butterfly333 jaaj to ma mrzi 😢 skuste ten era test. Mozno ho naozaj vkladaju v zly termín. Ja som mala 3x KET a nic a po ERA zistili ze treba vkladat takmer o den neskor a tento 4ty a teraz konecne boli 2 // je to kopa penazi ale ak mas ist na dalsie 3 KET a skusat to tak asi sa to cenovo vyrovna tomu testu. A aj psychicky su tie skusania dosť vyčerpávajúce. Naozaj, skuste to.
@lia_na ďakujem toto bol 4 vklad ešte jedno máme zamrazene no tak neviem.
@butterfly333 Samostatný ERA test stojí myslím 900€ a EndomeTrio ako hovoríš. Ale už by som to dala v celku, lebo ak sú nieaké potvorky na sliznici, treba to preliečiť. Aspoň tak mi to Tomino hovoril, pokiaľ si dobre spomínam. Mne to ešte nechcel robiť, lebo najskôr ho odporúča po dvoch neúspešných vkladoch a verím, že ho už nebudem potrebovať🙏🏻🍀
Ahojte, pridávam sa do klubu smoliarok, moja čiarka je dnes už úplne slabá 😢
@22stanka22 nevypila si len vela vody vcera?
@bejbs123 veru nie, tak isto ako aj inokedy…kiežby 😞
@janie7 rozmýšľam nad tým testom no uvidím.
@22stanka22 este sa nevzdavaj uvidis zajtra
@bejbs123 ani neviem či mám vôbec ešte testovať. Keby som mala aspoň krv skôr. A dosť ma boli brucho, podľa mna mi už len progesteron blokuje ms.
Baby mala som ísť v pondelok na ET ale jednak som úplne chorá a po druhé už teraz na 3. deň nám ostali len 2 embrya. Som fakt sklamaná lebo viem že 4ty deň to vie ešte preriediť a môže sa stat že neostane nič.🙁
@22stanka22 Mne prišiel menzes pri neúspešnom KETe aj napriek tomu, že som mala progesteron. Ale to som mala biochemko. Ja by som ešte počkala do krvi😘
@rebecca999 a koľko si mala embryii na začiatku ? Ver im ❤️ a ak si chorá, určite KET, neriskuj 🍀
@22stanka22 ukáž foto, možno len ešte príliš skoro hádžeš flintu do žita 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@janie7 ďakujem za povzbudenie, čakať samozrejme aj musím, ale ja už som tiež mala biochemické a ms mi došla až po vysadení liekov, u každého individuálne no…len ja už fakt neviem kde je chyba, lekár mi povedal že mám všetko super a aj embryjko bolo po PGT

@lia_na ano tak som aj robila že obden. Posledný bol v stredu a další dnes. Čítala som že niektorým babám vyšli silnejšie práve poobede alebo ku večeru, len to zas neviem ako dlho nepit a neísť na wc cca.
Ano inak som sa ta aj chcela spýtať či to máš z tej istej vzorky mocu lebo sú trosku rozdiely tak veru asi nie je každý test rovnaký 🙂
A aké máš vysoké dávky liekov?