KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@marhulka2022 jeden deň som skoro odpadla strašne mi prišlo zle a jedine unava ale tiež môže byť z liekov. Som 7 Dpt
@veva658 uvidime..ako dopadneme..
Ake embrya ti vkladali?
Nam 3AA blastocysla
A 2AB vcasna blastocysta
Baby, každej jednej ďakujem, zatiaľ je to len začiatok, no verím, že bude zdarný, ako pre každú jednu tu ❤
@no_co_uz Tak tak, nechcela som zakríknuť, zajtra krv a dúfam, že všetko pôjde ako má 🍀 Určite ma budeš nasledovať, už teraz sa teším na tvoje dobré správy, pokus č. 2 výjde ❤
@marta236 ahoj, vieš čo ten úplne prvý test bol 5dpt ale nie z ranného moču. Akože na živo je tam vidieť takú čiarku úplne slabo len na fotke to nie je vidieť. A druhý test je 6dpt ranný moč.
Ja som jedla aj ananás a pila som ananásový džús pre uhniezdenie. Vraj obsahuje bromelín, ktorý podporuje uhniezdenie. Len už potom počas tehu by sa ananás už moc nemal, keď tak len vo veľmi malom množstve lebo vraj to nie je dobré keďže oslabuje krčok maternice a môže viesť k potratu. 🤷🏻♀️
Ahojte dievčatá, dnes 14 DPT, HCG 1329, na sone už bolo vidno krásnu bodku o veľkosti 3 mm ❤ Každej jednej z vás prajem, aby zažila tento pocit, držím vám moc moc palce, nech to tu pokračuje pozitívnymi správami ❤
Sú tu opäť krásne správy 🙂 žienky, držím vám všetkým silno palce aby ste to dobojovali do úspešného konca 🤗 ja na čas skupinku opustím, potrebujem sa dať doporiadku, ked si predstavím že na posledný KET pôjdem najskôr vo februári, tak mi je z toho na nič. Zatiaľ sa majte pekne 😊
@22stanka22 To sa ani nenazdáš a budeš mať KET a verím, že s úspešným koncom🙏🏻🍀 My sme plánovali KET s mojim Dr. už vo februári a podarilo sa mi tam dostať až teraz na prelome novembra/decembra. A teraz zase čakať, verím, že do úspešného koľajničkového testu🙏🏻☺️
Drž sa!😘
@janie7 ahoj už si po vklade?
@butterfly333 Ahojky, áno včera sme sa vrátili z Brna, Tomino štandardne meškal, tak som myslela, že sa mu tam pototo, v uchu mám také ihličky po akupunktúre, Vašek nakoniec nebol, tak som mala takú milenú babenu, plus sme to spojili aj s vianočnými trhmi😉
@janie7 tak držím palčeky tiež mávam tie male ihli v uchu 4 na každom. Mooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne 🙏🏻

@veva658 v utorok hrozna migrena az na vracanie, teraz je uz dobre..krize ma trocha ramo boleli a prsia z boku
Ale to z progesteronu, tak uvidime..
Ty mas nejake priznaky?
Kolky den si po transfere?