icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

marhulka2022
1. dec 2022

@veva658 v utorok hrozna migrena az na vracanie, teraz je uz dobre..krize ma trocha ramo boleli a prsia z boku
Ale to z progesteronu, tak uvidime..
Ty mas nejake priznaky?
Kolky den si po transfere?

veva658
1. dec 2022

@marhulka2022 jeden deň som skoro odpadla strašne mi prišlo zle a jedine unava ale tiež môže byť z liekov. Som 7 Dpt

marhulka2022
1. dec 2022

@veva658 uvidime..ako dopadneme..
Ake embrya ti vkladali?
Nam 3AA blastocysla
A 2AB vcasna blastocysta

erika283
1. dec 2022

Baby, každej jednej ďakujem, zatiaľ je to len začiatok, no verím, že bude zdarný, ako pre každú jednu tu ❤
@no_co_uz Tak tak, nechcela som zakríknuť, zajtra krv a dúfam, že všetko pôjde ako má 🍀 Určite ma budeš nasledovať, už teraz sa teším na tvoje dobré správy, pokus č. 2 výjde ❤

janie7
1. dec 2022

@erika283 Tak toto sú že mega koľajnice 👍🏻Určite bude krv super.
Nevieš prosím ťa či sa po KETe môže piť klasická kofeinová káva. Ja som sa to dnes zabudla spýtať môjho Dr.🤦‍♀️ S mierou samozrejme: 1-2 šálky denne😉

erika283
1. dec 2022

@janie7 Ďakujem, tebe podobne držím palce a už teraz sa teším na pozitívne správy. Áno, môže sa, 1-2 kávičky denne neublížia, práve naopak. 🍀

janie7
1. dec 2022

@erika283 Verím, že budú🙏🏻🍀 Ďakujem krásne za info 😘

cubos
autor
1. dec 2022

@erika283 noo ja sa velmy teším stebou 😍
Ešte nie, až 5. decembra mame sono, tak to vychádza inak darý sa zatial super. 😊 Hvala Bohu bez nevolností 😁
Inak krasne su tie testy, verim tomu že to dotiahnete do stastného konca ❤️

erika283
1. dec 2022

@cubosˇĎakujeeeem ❤ Dúfam, že bez nevoľností, to pôjde aj mne 🙏
Tak sa potom ozvi a všetky ti držíme v pondelok palce 🍀

emmitko
1. dec 2022

Dievčatá pridávam sa 😊 dnes aj z krvi potvrdené, od radosti som sa aj zabudla opýtať na výšku HCG 🤣🙏🏻😇 vzhľadom k tomu, že môj pitný režim je cez 2,5l denne a hlavne aj večer pred spaním sa napijem, tak asi nie sú úplne silné koľajnice, ale dúfam, že pre nás tie víťazné ❤️

lia_na
1. dec 2022

@emmitko gratulujem krasne 😊 inak ja tiez pijem dvojnasobok od KETu a moja druha ciarka.na 10ty Dpt bola sila ako testovacia. Krasne ich mas len tak dalej nech sa babatku dari 😍

emmitko
2. dec 2022

@lia_na ďakujem krásne ❤️🍀 tiež držím palce, vlastne nám všetkým, nech to dopadne čo najlepšie pre každú z nás 🙏🏻❤️

marta236
2. dec 2022

@emmitko ahoj, od ktorého dňa ti vyšiel pozitívny test? Ja tiež sa snažím piť veľa veľa minerálky aby sa mi to uhniezdnilo. Ja som teraz už po 3x na Ket a 2x Et. 1 ket bol pozitívny a 8tyz.potratila som. Už som zúfalá ako to spraviť aby bolo všetko OK. Gratulujem 😊❤🙏

emmitko
2. dec 2022

@marta236 ahoj, vieš čo ten úplne prvý test bol 5dpt ale nie z ranného moču. Akože na živo je tam vidieť takú čiarku úplne slabo len na fotke to nie je vidieť. A druhý test je 6dpt ranný moč.

Ja som jedla aj ananás a pila som ananásový džús pre uhniezdenie. Vraj obsahuje bromelín, ktorý podporuje uhniezdenie. Len už potom počas tehu by sa ananás už moc nemal, keď tak len vo veľmi malom množstve lebo vraj to nie je dobré keďže oslabuje krčok maternice a môže viesť k potratu. 🤷🏻‍♀️

emmitko
2. dec 2022

@marta236 a to s tým 8tt ma mrzí, ale treba silno veriť, že toto bude šťastlivé ❤️🍀🙏🏻

marta236
2. dec 2022

@emmitko ďakujem pekne. Ja som počula o ananasovej stave. Ty si kolky krát bola na ket?

erika283
2. dec 2022

Ahojte dievčatá, dnes 14 DPT, HCG 1329, na sone už bolo vidno krásnu bodku o veľkosti 3 mm ❤ Každej jednej z vás prajem, aby zažila tento pocit, držím vám moc moc palce, nech to tu pokračuje pozitívnymi správami ❤

bejbs123
2. dec 2022

@erika283 gratulujem krasne cislo 😘 ja este cakam na dnesny vysledok 😏

erika283
2. dec 2022

@bejbs123 Určite to bude v poriadku, napíš potom 🍀

22stanka22
2. dec 2022

Sú tu opäť krásne správy 🙂 žienky, držím vám všetkým silno palce aby ste to dobojovali do úspešného konca 🤗 ja na čas skupinku opustím, potrebujem sa dať doporiadku, ked si predstavím že na posledný KET pôjdem najskôr vo februári, tak mi je z toho na nič. Zatiaľ sa majte pekne 😊

janie7
2. dec 2022

@22stanka22 To sa ani nenazdáš a budeš mať KET a verím, že s úspešným koncom🙏🏻🍀 My sme plánovali KET s mojim Dr. už vo februári a podarilo sa mi tam dostať až teraz na prelome novembra/decembra. A teraz zase čakať, verím, že do úspešného koľajničkového testu🙏🏻☺️
Drž sa!😘

butterfly333
2. dec 2022

@janie7 ahoj už si po vklade?

marta236
2. dec 2022

@erika283 gratulujem 😊❤🙏🍀🍀🍀🍀🍀

janie7
2. dec 2022

@butterfly333 Ahojky, áno včera sme sa vrátili z Brna, Tomino štandardne meškal, tak som myslela, že sa mu tam pototo, v uchu mám také ihličky po akupunktúre, Vašek nakoniec nebol, tak som mala takú milenú babenu, plus sme to spojili aj s vianočnými trhmi😉

bejbs123
2. dec 2022

@erika283 uz mam vysledok,stale si ideme svojim pomalsim tempom,ja som dnes 24dpt a hcg 4208

erika283
2. dec 2022

@marta236 Ďakujeeem ❤

@bejbs123 Super, hlavne, že to stúpa, pomaly ďalej zájdeš 🙏 Na ďalšiu kontrolu ideš kedy?

emmitko
2. dec 2022

@marta236 toto bol vlastne úplne náš prvý pokus ket. Et nebol pretože som dostala covid 2 dni po odbere vajíčok 🙂

lia_na
2. dec 2022

@erika283 krasne krasne 😊 a vy uz ste aj mali sono?

butterfly333
2. dec 2022

@janie7 tak držím palčeky tiež mávam tie male ihli v uchu 4 na každom. Mooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne 🙏🏻

367ada
2. dec 2022

Ahojte ja dnes na prvom ultrazvuku 🥰 7t+1d
Srdiečko jej riadne bilo ❤️🥰 nevoľnosti mi začali pred 3 dňami ☺️ držím palce všetkým aby mali taktiež takúto krásnu fotečku 🥰