KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@butterfly333 Ďakujem krásne, verím, že to tentokrát vyjde🙏🏻😉
Ty ako? Pôjdeš na krv?
@janie7 na krv? Ja už som po ms
@butterfly333 Booože🤦♀️, to letí, ja, že ešte skúsiš krv. A mala si už konzultáciu s Dr. čo odporúča ďalej?
@bejbs123 to si mala nizku davku Utrogestanu nie? Ja mam 4 0 4. Predtym ked sme boli na ket tak som mala 2 0 2 a to sa mi pustila ms tak mi potom dvihli dávky. Skus nech ti urobia testy na hladinu progesteronu. A do toho lieky na riedenie krvi tak to urobilo mozno svoje. Ale ak je stale tam tak vydrzi a drzim moc moc palce 😊
Dievcata,robila som si digi test a ukazuje stale 3+,trochu ma to ukludnilo,verim,ze som nepotratila,ked som mala v piatok rano hcg 4208 a o 20:00 sa zacalo masivne krvacanie,bala som sa,ze digi skoci na 2-3+. Nevzdavame sa a bojujeme dalej,zajtra kontrola v CAR a uz teraz sa velmi bojim
@lulu454 je to hrozny strach,nam este srdiecko bit urcite nebude,od zaciatku ideme velmi pomaly,o to je ten strach horsi,ze to nejde asi tak ako by malo…ako Vam inac rataju tyzdne,od poslednej ms,ci od ET/KET? Pretoze dr na pohotovosti mi napisal 4+1 a do poznamky dal,ze som po KET

@lia_na áno, mne sono robili pri odbere krvi, presvedčili sa, či je tam, kde má byť ☺️
@367ada gratulujem ❤️😍