icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

janie7
6. dec 2022

@bejbs123 To máš ešte krásne, 4 mrazáčikov, no na mieste lekárov, by som hľadala príčinu prečo to takto dopadlo, nenavrhli ti ďalšie vyšetrenia? Vkladali ti blastocysty?

bejbs123
6. dec 2022

@janie7 nie povedal,ze to moze byt tym nasim zlym spermiogramom,u nas sa mrazilo len to co bolo najvyssej kvality XB,to co bolo horsie sa nemrazilo

janie7
6. dec 2022

@bejbs123 To sa mi nezdá, ale tak on zrejme vie čo robí. A metódy MACS a PICSl ste mali? Vyšetrenia máš porobené?
Každopádne držím palčeky, nech to už nabudúce kooonečne vyjde🤞🏻🍀😘

bejbs123
6. dec 2022

@janie7 mam liecbu aj z hematologie,endokrinologie aj reprodukcnej imunologie,uz viac asi spravit neviem a mali sme ISCI a MFSS

janie7
6. dec 2022

@bejbs123 A na genetike ste boli? Inak ak sa môžem spýtať koľko máš rokov? Možno by bola vhodná aj genetika embryjí.

bejbs123
6. dec 2022

@janie7 boli sme tam nam nezistili nic,ja mam 31 a muz 37,genetiku embryii nam nespominali,mali sme robeny akurat spermiogram s dna fragmentaciou,kde bol vysledok 16% poskodenych,zvysnych 84% ok,pod 15% je normalna plodnost,cize ten vysledok nebol az taky katastrofalny

janie7
6. dec 2022

@bejbs123 No od 30ky sa už genetika embryjí odporúča, najmä keď tvoj muž ma 37, vyhneš sa tým neúspešným vkladom. No verím, že ju nebudete potrebovať a medzi tými 4mi mrazáčikmi nájdete bojovníka. 😘

bejbs123
6. dec 2022

@janie7 dakujem

tanusenka
7. dec 2022

Baby som 7 den po Ket, ktore ste sa testovali na siedmy den ste uz videli dačo na teste? Ci?

cubos
autor
7. dec 2022

@tanusenka ahoj 🙂 skus, malo by sa vidiet dačo, ked by aj nie nahodov tak 10DPT už určite by malo 😊 držim palce 🙏

lulu1188
7. dec 2022

@tanusenka jej aj ja som 7dpt,sice ja som sa ešte netestovala ,chcem sa testovať až na 10den . Ale niektoré baby sa testujú aj na 5den a už im niečo ukáže . Držím palce

tanusenka
7. dec 2022

@cubos vyskusam zajtra rano dnes sa mi to asi uz neoplati …

tanusenka
7. dec 2022

@tanusenka ja som sa netestovala lebo som pichala ovitrelle po vklade tak zbytocne by som sa skor ale uz teraz po 5 dnoch bez ovitrelle by mi iz mohlo dačo ukazat… drzim prsty nech ti to vyjde. 😉

cubos
autor
7. dec 2022

@tanusenka preco nie, ja som mala npr silnejsie testy poobede 🙂 a testovala som od prveho dna nech vidim ako mi ovitrelle vyprcha.
Zdrzal sa u mna 9/10 dni.
Ja by som urcite dnes testovala a zajtra budes mat istotu po teste ze ci ti ciarka slabne(ovitrelle) alebo silnie (bublinka) 🙂

18frances
7. dec 2022

Ahojte 9.12 mam 1 ket len este neviem cas.kedy vam dali vediet s car.ci mam ja zavolat? Ďakujem

lulu1188
7. dec 2022

@18frances mne hneď pri ultrazvukové kontrole aj dátum aj čas ,ale každé centrum je iné skús zavolať keď nevieš na koľku

janie7
7. dec 2022

@18frances Ahoj, záleží ako majú naplánované punkcie, mne dala vedieť koordinátorka čas v pondelok a na KET som išla vo štvrtok, ale každé centrum je iné, tak tam skús buď zavolať alebo napísať😉

tanusenka
7. dec 2022

@cubos uprimne ?bojim sa ze test nic neukáže dnes mam divne tlaky a bolest ako pred menštruáciou …

18frances
7. dec 2022

@janie7 ano zavolala som ze akurat mi isla dat vedieť tak to bola taka tepepatia 😊. A hovorila mi ze vela pit vody a necikat kolko predtym sa nemozem vycikat mi nepovedala cii to je jedno ze aby som mala plny mechur

18frances
7. dec 2022

@lulu1188 no ona mi vtedy povedala len cca kedy a ked som jej zavolala tak ze akurat isla volat 😊

lulu1188
7. dec 2022

@18frances tak super držím palce 😉

lia_na
7. dec 2022

@tanusenka ja som mala tieto bolesti od vkladu skoro stale. Teraz posledne 2-3 dni to trochu ustalo. Ale mimi je tam 😊 to moze byt ze sa ti maternica roztahuje a je pod vplyvom liekov tak neboj sa 😊

janie7
7. dec 2022

@18frances Tak paráda😉, cca tak 2 hodinky pred vkladom už by sa ísť nemalo na wc, ale je to individuálne, ja mám plný mechúr už po hodine a pol☺️

emmitko
7. dec 2022

@tanusenka @lulu1188 ahojte, držím silno palce 😊 my sme mali ket 18.11. a prvý test som robila 5dpt, ale ne fotke to nie je vidieť, ale keď som ho presvietila tak tam je duch. A 6dpt ráno už som mala lepšieho ducha ❤️🍀 posledný je 12dpt. Strašne vám držím palce 🍀🙏🏻 tiež som mala také pocity ako pred MS, potom slabšie teraz už len občas niečo a 13.12. máme kontrolu už so srdiečkom 😇😊

lulu1188
7. dec 2022

@emmitko tak to je super ,ja sa budem testovať 9-10dpt a strašne sa toho bojím čo tam uvidím 🙈

tanusenka
7. dec 2022

@lia_na bodaj by si mala pravdu 🙏🏻

tanusenka
7. dec 2022

@emmitko to su koľajnice 🤩🤩 gratulujem a dakujem 😉

18frances
7. dec 2022

@lulu1188 dakujem. Aj tebe drzim palceky ako sa citis ak sa smiem spýtať. Ja neviem ci vydrzim sa netestovat

18frances
7. dec 2022

@janie7 no ved prave to ze ja mam plny mechur tiez hned a ci vydrzim neist na wc to bude tiez otazne 😁 a potom mozem ist hned ci je tam nejaka zas doba?

18frances
7. dec 2022

Mala otázočka davali ste si niekto aj to lepidlo?