KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@cubos ja mam pocit ze ma pichaju vajecniky alebo bedrove kosti alebo tam niekde 😅 a vcera som sa citila nafuknuta a ty ako?
@butterfly333 ja k Petrovej. U tvojej som bola 1x, prisla mi ovela milsia. Ja sa Petrovej drzim len skrz to ze co sa tyka mojho IVF cyklu tak za mna to zvladla bravurne. Co sa tyka ostatnych veci… niekolkokrat som bola rada ze uz mam malu, lebo inac by som nerevala v aute ale priamo pri nej. Nie je zrovna citliva co sa komunikacie tyka. Ale ona robi aj velke sono, zazila som ju u mojej gyn, a to uz bola uplne ina. Asi sa snazi odosobnit. Aj ked pri mojej snahe o surodenca prvykrat som mala pocit ze mi ozaj venuje teraz.
@sassa15 ja som tam bola len 1x koncom júla na prvej konzultácii a bola tam mladá zajtra idem teda tam druhý krát a to idem na utz
@matulqa102 noo to su dobre priznaky 😊👶😍
Jaa zatial nic, dnes som len mala transfer tak ze sa velmy este nesledujem 😂
@sassa15 @matulqa102 ja som 4dpt. S testovaním chcem počkať až do 7-8 dňa. Snáď vydržím 😀 bolia ma tiež vaječníky, občas ma tam slabšie pichne ale inak nič. Nafúknutá sa tiež cítim stále.
Držím nám všetkým palce nech to vyjde 🥰
@butterfly333 ahoj,mna by zaujimalo..mam tiez dv pri et som riez pichla dipherelin a pri ket uz nedali pichnut, prosim vies mi vysvetlit preco?? Et bol uspesny v 11 tt MA, 2x ket nevysiel.dakujem
@marhulka2022 lebo to je na zladenie cyklu s darkyňou preto sa vtedy dáva ťa injekcie diphereline. Keď už ideš na Ket tak tam ten cyklus máš už podľa seba len ti dajú estrofem a potom utrogestan alebo progesteron.
No takže baby, dnes 6dpt a mam na teste nieco. Len este som sa nerozhodla ci je to presvitajuca kontrolna ciara alebo duch🤭. Kazdopadne zajtrajsie testovanie bude vzrusujuce 😅
@sassa15 jeeej super 😍😍😍 ja to tiez vidim 🥰
@butterfly333 Ako dnes sono? Myslela som na teba😘
@janie7 ďakujem super písala som ti aj ss takže darkyna ma vo štvrtok opu a ja v utorok 15.11 ET.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Vklad bude na 16dc
@janie7 ja som bola minulý mesiac dva krát pred vkladom na kontrole, na 10 deň a na 14, podľa mňa aj tento krát pôjdem 2 razy, poisťujú si, ci vyzerá sliznica dobre 😊
@saskia222 ja som bola pri mojom krátkom cykle na vklade na 18 deň, tak si to podľa toho vypočítajte, zväčša sa chodí tak, hore dole jeden/dva dni ❤️ Veď v piatok sa dozviete 🍀 my máme už len túto zmrzlinu 💓 z 12 vajíčok sa oplodnili všetky, no PK nám prežili len 2, tak verím, že toto druhé, zároveň posledné je to víťazné 🍀
@erika283 Mňa môj Dr. už tuším lepšie pozná ako ja sama, preto mu zrejme stačí 1 kontrola. Ale nezabudnem na ten prvý vklad, kvôli mne si presunul dovolenku a koordinátorka iba zahlásila, že proste som jeho miláček, tak spraví pre mňa všetko. 🤗 Tak verím, že druhý pokus zlatým moravským ručičkám už vyjde 🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀
@butterfly333 Super, tak už len nech nastimuluje darkyňa minimálne 4 kvalitné embryjká 🙏🏻 A sliznicu si mala koľko mm, že už 16dc vklad?
@janie7 neviem koľko bola sliznica ja som sa ani nepýtala no v podstate ja budeme podľa svojho cyklu už 38dc len ja mam zladený cyklus s darkynou teda 31.10 som začala stimuláciu to som bola 23dc neviem ci ma chápeš

@sassa15 tej Rohsko Nataliya