icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

butterfly333
7. nov 2022

@sassa15 tej Rohsko Nataliya

matulqa102
7. nov 2022

@cubos ja mam pocit ze ma pichaju vajecniky alebo bedrove kosti alebo tam niekde 😅 a vcera som sa citila nafuknuta a ty ako?

sassa15
7. nov 2022

@butterfly333 ja k Petrovej. U tvojej som bola 1x, prisla mi ovela milsia. Ja sa Petrovej drzim len skrz to ze co sa tyka mojho IVF cyklu tak za mna to zvladla bravurne. Co sa tyka ostatnych veci… niekolkokrat som bola rada ze uz mam malu, lebo inac by som nerevala v aute ale priamo pri nej. Nie je zrovna citliva co sa komunikacie tyka. Ale ona robi aj velke sono, zazila som ju u mojej gyn, a to uz bola uplne ina. Asi sa snazi odosobnit. Aj ked pri mojej snahe o surodenca prvykrat som mala pocit ze mi ozaj venuje teraz.

sassa15
7. nov 2022

@cubos mne uz podbrusko neboli ☹ . Len tie prsia. Som 5dpt.

butterfly333
7. nov 2022

@sassa15 ja som tam bola len 1x koncom júla na prvej konzultácii a bola tam mladá zajtra idem teda tam druhý krát a to idem na utz

cubos
autor
7. nov 2022

@matulqa102 noo to su dobre priznaky 😊👶😍
Jaa zatial nic, dnes som len mala transfer tak ze sa velmy este nesledujem 😂

cubos
autor
7. nov 2022

@sassa15 noo aj tie prsia su doby znak 😌😌
Mozno sa to zatial zavrtavalo a teraz uz len prsia kôli HCG bolia 😊😊 zatial je to vsetko velmy nadejné 🤗🤗🤗

367ada
7. nov 2022

@sassa15 @matulqa102 ja som 4dpt. S testovaním chcem počkať až do 7-8 dňa. Snáď vydržím 😀 bolia ma tiež vaječníky, občas ma tam slabšie pichne ale inak nič. Nafúknutá sa tiež cítim stále.
Držím nám všetkým palce nech to vyjde 🥰

matulqa102
7. nov 2022

@367ada ja som tiez 4 dpt ...ja tiez nam držim silno palceky aby sme si nasli 2 || 😍🤗
@sassa15 potom daj vediet ked spravis test 🥰

saskia222
7. nov 2022

@erika283 ja mavam cykly 25/26 dni🤣. Idem na kontrolu v piatok na 11.den cyklu. Od 1.dna cyklu beriem Estrofem kvoli nizkej sliznici + kortikoidy (reproimuno). Toto bude prvy vklad, velmi dufam ze uspesny 🙈. A som Helios Kosice.

marhulka2022
7. nov 2022

@butterfly333 ahoj,mna by zaujimalo..mam tiez dv pri et som riez pichla dipherelin a pri ket uz nedali pichnut, prosim vies mi vysvetlit preco?? Et bol uspesny v 11 tt MA, 2x ket nevysiel.dakujem

butterfly333
8. nov 2022

@marhulka2022 lebo to je na zladenie cyklu s darkyňou preto sa vtedy dáva ťa injekcie diphereline. Keď už ideš na Ket tak tam ten cyklus máš už podľa seba len ti dajú estrofem a potom utrogestan alebo progesteron.

sassa15
8. nov 2022

No takže baby, dnes 6dpt a mam na teste nieco. Len este som sa nerozhodla ci je to presvitajuca kontrolna ciara alebo duch🤭. Kazdopadne zajtrajsie testovanie bude vzrusujuce 😅

cubos
autor
8. nov 2022

@sassa15 waaaau ❤️ drzim palce nech silnie 😍 pridaš sem aj test? 😁😇

sassa15
8. nov 2022

@cubos No ono to je veeelmi slabucke, tak neviem ci to budes vidiet na fotke 🤷‍♀️

sassa15
Autor odpoveď zmazal
sassa15
Autor odpoveď zmazal
cubos
autor
8. nov 2022

@sassa15 je pravda ze je nekvalitna fotka, pkus do toho že je tam mini dušik tak je to tažko viditelne... Ale aai tam je dačo no keby si skusila na slnku vyfotit tak to bude este krajšie vidiet 🙃

sassa15
8. nov 2022

@cubos no ona sa to fakt ze blbo foti 🙈. Ale uz to necham tak a uvidime zajtra rano ci to nieco bolo alebo mam haluze 😅.

cubos
autor
8. nov 2022

@sassa15 ja viem, ja som mynuly krat cakala poobedne slnko lebo sa na nom videlo najkrajsie 😂 a len ja som to videla no potom uz 7 deň viedli aj iny 😁 cize chapem, zajtra cakame novy test 😁😍

erika283
8. nov 2022

@saskia222 ja som bola na prvom kete minulý mesiac už 10 deň bola na kontrole, teraz idem na 12 😂 neviem ako to rátajú 🤷‍♀️😂 držím palce, zachvíľku nás to čaká ❤️

saskia222
8. nov 2022

@erika283 a ktory den byva vklad teda? Cca ten 16,17? A ak sa mozem opytat, kolko mate este mrazacikov? My 4 ❤️.

janie7
8. nov 2022

@erika283 Oni počítajú sono od 10-12dc, lepšie je ísť neskôr čiže cca 12dc ako ideš ty, lebo sa presnejšie určí deň vkladu
@saskia222 Čo sa týka dňa určenia vkladu, zohráva tam rolu veľa faktorov, no zvyčajne sa robí od 16dc do 19dc

matulqa102
8. nov 2022

@sassa15 jeeej super 😍😍😍 ja to tiez vidim 🥰

janie7
8. nov 2022

@butterfly333 Ako dnes sono? Myslela som na teba😘

butterfly333
8. nov 2022

@janie7 ďakujem super písala som ti aj ss takže darkyna ma vo štvrtok opu a ja v utorok 15.11 ET.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Vklad bude na 16dc

erika283
8. nov 2022

@janie7 ja som bola minulý mesiac dva krát pred vkladom na kontrole, na 10 deň a na 14, podľa mňa aj tento krát pôjdem 2 razy, poisťujú si, ci vyzerá sliznica dobre 😊

@saskia222 ja som bola pri mojom krátkom cykle na vklade na 18 deň, tak si to podľa toho vypočítajte, zväčša sa chodí tak, hore dole jeden/dva dni ❤️ Veď v piatok sa dozviete 🍀 my máme už len túto zmrzlinu 💓 z 12 vajíčok sa oplodnili všetky, no PK nám prežili len 2, tak verím, že toto druhé, zároveň posledné je to víťazné 🍀

janie7
8. nov 2022

@erika283 Mňa môj Dr. už tuším lepšie pozná ako ja sama, preto mu zrejme stačí 1 kontrola. Ale nezabudnem na ten prvý vklad, kvôli mne si presunul dovolenku a koordinátorka iba zahlásila, že proste som jeho miláček, tak spraví pre mňa všetko. 🤗 Tak verím, že druhý pokus zlatým moravským ručičkám už vyjde 🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀

janie7
8. nov 2022

@butterfly333 Super, tak už len nech nastimuluje darkyňa minimálne 4 kvalitné embryjká 🙏🏻 A sliznicu si mala koľko mm, že už 16dc vklad?

butterfly333
8. nov 2022

@janie7 neviem koľko bola sliznica ja som sa ani nepýtala no v podstate ja budeme podľa svojho cyklu už 38dc len ja mam zladený cyklus s darkynou teda 31.10 som začala stimuláciu to som bola 23dc neviem ci ma chápeš