icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

janie7
9. nov 2022

No jasne, presne kurnik, len by peniaze brali😠 Nechápem, prečo mi rovno nedala termín na intralipidy🤷🏻‍♀️ Ja som tam síce bola koncom minulého roka, ale aj tak.
Daj prosím ťa vedieť čo odpíše, dám echo aj ja😉

cubos
autor
9. nov 2022

@erika283 aaale čo siii 😁 ja som sa tak rovnako dozvedela viacej od báb/google ako z CAR... Tak že chapem ta úplne 😁😁 daj vediet potom ako ta sliznica rastie 😍

cubos
autor
9. nov 2022

@matulqa102 čaaau 😊 tak ja som a veru neviem či je to ešte stale ovitrelle alebo čo.. Zasa z transferu mi to pride priliš skoro lebo som 2DPT a ovitrelle som vcera mala slabšiu čiarku ako dnes.. Tak zajtra uvidim 😁 mozno som len viac pila tak ten ta ciarka bola menej viditelna ako dnes.. No cely deň rozmyšlam a nič nezostava len čakat 😁😁

janie7
9. nov 2022

@erika283 Tomuto som sa chcela presne vyhnúť, aby sa na mne striedali lekári a aj kvôli tomu som požiadala CAR, či je možné mať jedného “svojeho” lekára. A ešte, že chcem chlapa lekára. A darí sa to veľmi dobre, až na jedno zastupovanie, ale to sme sa dohodli, koho chcem a zhodou okolností bol jediný lekár vtedy na klinike😉

janie7
9. nov 2022

@erika283 A držím päste, nech sliznica stúpa 😘 Mne môj Dr. povedal že optimum je od 7 mm😉

erika283
9. nov 2022

@cubos Jasné, v sobotu dám info 👍 A ty akooo, čítam, že si druhý deň po transfere, všetky čakáme na tvoje dve koľajnice! 🙏🙂 Potom nám sem hoď fotku ako vidno, kedy vyprcháva ovitrelle a začnú sa ukazovať tie čiaročky, ktoré chceme! 😅

@janie7 Ja tým, že je to moje prvé IVF, ide to všetko akosi za pochodu, keby mám absolvovať druhé, už presne viem čo a ako... Hold neovplyvním to, do soboty vydržím a uvidí sa, sama som zvedavá... Ja dúfam, že stúpne, beťárka 🙏 Minulý mesiac som mala 10, tak hádam to sviňa dobehne 😂

cubos
autor
9. nov 2022

@erika283 tak dam to sem ale pripomýnam že si myslim aj dalej že som ten 8.deň od ovitrelle asi len vela pila vody 😁 kedže asi ešte nie je čas na bábetkovské čiarky 😁 je to 1,4,6,8 a 9 deň po ovitrelle

janie7
9. nov 2022

@erika283 Dôležité bude nech má aspoň 7mm. Počkaj, keď spomínaš, že toto je tvoje prvé IVF, ale máš druhú doktorku, pred tým si mala IUI?🤔

janie7
9. nov 2022

@cubos No niečo tam je, tak verím, žento bude stúpať🤞🏻🍀🍀 Kedy ideš na krv?

cubos
autor
9. nov 2022

@janie7 tak je to ovitrelle ešte asi ale poteší ked bude stúpať.. 🙃 fuu na krv až 21.11 😊 kedze som zatial len 2DPT 🙂

18frances
10. nov 2022

@matulqa102 ooo super dakujem 😘 ten clexane som brala aj po odbere lebo som mala nabeh na ohss tak pocitam ze asi preto ale aspon viem ze dokedy 😂

erika283
10. nov 2022

@janie7 my mame vraj zlý len spermiogram, iui ani nenavrhli, rovno IVF, ja som mala v júli stimuláciu a odber, až po troch mesiacoch som sa teda ten minulý objednala na prvý KET, toto je druhý, zároveň aj posledný, už nemáme nič zmrazené. Keď som tam prišla na kontrolu minulý mesiac, tiež dva krát, mala som doktora, teraz mám doktorku 🤷‍♀️ Preto vravím, že sa tam menia a tým pádom mám pocit, že si ma len prehadzujú a ani nevedia kto som, čo som…

@cubos tak dnes si už 3 deň, ešte raz toľko, a v sobotu je možné, že už uvidíme čiarky nove 🙏🏻❤️

luccim
10. nov 2022

Nepotrebuje náhodou niekto súrne Gonal (exp. 11/2022) - minula som z neho len 30ml a Centrotide (exp. 12/2022) - 6 injekcií? Samozrejme zadarmo. Možno ešte niekomu poslúži. Skladované v chladničke.

janie7
10. nov 2022

@erika283 Aha, už rozumiem😉 Stále si časovo na tom lepšie ako ja, my sme si v decembri min. rok volali s mojim Dr, naše telefonáty sú minimálne 40 minútové, preto si na mňa dáva aj hodinu😀, no a mu vravím, že by sme prišli tento rok vo februári. On na to, že až vo februári? Ja som sa na Vás tak tešil, že už prídete v januári☺️ A hold, začiatok tohto roka bol pre nás strašný, tak som veľmi rada že kooonečne náš druhý KET môžeme riešiť. Lebo ja najmladšia už nie som a nechcem dopadnúť ako Beňová😉

no_co_uz
10. nov 2022

@erika283 a ten anopyrin ma ake ucinky? teda ako moze po vklade pomoct?

no_co_uz
10. nov 2022

@cubos fiiiha...akoze 2 DPT je este fakt skoro...ale ja som po ovitrelle uz na 5ty den mala biely test. zeby si mala take bleskove babo? 😀 drzim palce aby to bolo uz kvoli uspesnemu vkladu a nie ovitrelle 🙂

butterfly333
10. nov 2022

@janie7 no odpísali mi že preto treba na krv lebo je to už viac ako 6 mesiacov staré výsledky.

butterfly333
10. nov 2022

@cubos vyzerá to dobre no to bude podľa mňa ešte ovitrelle no v každom prípade držím palčeky

cubos
autor
10. nov 2022

@no_co_uz dakujem 😊❤️ no neviem i to vysvetlit, dnes tak isto viditelna čiarka... Je možne že to je ovitrelle.. Mala som vkladane dva embrya ale priznaky nemam tak že tažko že je to z transferu 😏

cubos
autor
10. nov 2022

@butterfly333 dakujem 😊

janie7
10. nov 2022

@butterfly333 Ale však to už tento ET neovplyvní. No idem jej napísať, že buď intralipidy alebo si môžu trhnúť😠 A že teda by som prišla na krv znovu ak by bol tento KET neúspešný, čo nebude 😉🙏🏻🙏🏻🍀🍀

erika283
10. nov 2022

@janie7 tak to teda mne nikto nevolá, fňuk 😂 klobúk dole, pred starostlivosťou akú máš 🍀 mňa aspoň “nenaháňa” vek, ale nech mame koľko chceme rokov, každá z nás si prejde útrapami, keď to nejde, je jedno či mame 20, či 40…

@no_co_uz ja som o tom anopyrine čítala, že mnoho kociek ho preventívne užíva, tlmí zhlukovaniu krvných doštičiek, trombocytov a tým predchádza vzniku krvných zrazenin v cievach, neublíži, skús pogooglit, je to volno predajne, ja mám uzivat 1x 100 mg každých 48 hodín, preventívne 🤷‍♀️

sassa15
10. nov 2022

Ahojte 🙂 ! Drzim vam vsetkym velmi palce 😉, len teda chcem napisat ze baby nekupujte Pepino testy. Ja som ten robila, neviem komu ako to ukazuje na obrazovke, ale nazivo bolo tu ciarku vidno v limite, a nebola ani seda. Dnes v cistej zufalstve som nakupila testy 😅. Pani v lekarni si asi myslela ze mi sviha. Takze mam vyskusany dr. max test, rapi clear a intime. No a jedine to pepino mi hadze take ciarky, ktore nesilneju, ale su tam, tak akurat aby cloveka pomylili. Dnes 8dpt, a uz aj s tym testovanim koncim, lebo kebyze este je nadej tak to uz nechcem hrotit, lebo budem mat problem do seba pchat tie lieky pri nega testoch 😅.

sassa15
10. nov 2022

@cubos mne prvy den pri malej sa to tak prejavilo, ze ciarka zrazu neslabla, potom bumm, ako keby bola rovnaka, A dalsi den som videla ze je kus silnejsie. Zase dalsi aj ostatny 🙂 . Len ja som injekciu s hcg dostala aj po vklade, tak to az neskor, ale drzim palce aby v tvojom pripade slo o veeelmi skory prejav 😉 .

cubos
autor
10. nov 2022

@sassa15 dakujem za povzbudenie 😊 no nejako si to nechcem pripustat lebo som sa po prvom vklade dost sklamala z tych testov 🙂 tak ich len potichucky sledujem.. 🙂
Tebe strasne drzim palce nech ti to vyjde 🙏
Ten pepino som nemala nikdy ale som pocula že aj duchuju aj sa cele "rozpiju" 🤔
Kazdopadne verim ze ti to vyslo a ze das vediet o par dni že je ta krv pozityvna ❤️

janie7
10. nov 2022

@butterfly333 No mne teraz odpísala to isté čo tebe. A ideš teda na tú krv? Ja som jej písala, že to nemá teraz pre mňa zmysel😉 Ako rozumieš ja nie som 🐴 potras sa alebo ich sponzor😉

janie7
10. nov 2022

@erika283 My sme tam ako rodina, ale nie rodina Borisa Kollára😀 Ale fakt je to, že on sa ku každému tak nechová, proste neuveriteľne sme si sadli. Vieš po prvej OPU sme sa nepochopili (mala som 2 IVF), lebo som bola mimo z anesteziológa a injekcii proti bolesti a tak mi volal, že si to vyjasníme. A keď som mu vysvetlila, že prečo som mu na všetko povedala áno, ten chytil taký nákazlivý záchvat smiechu, že sme sa rehotali minimálne 5 minút vkuse😂 Už len nech sa nám to podarí🙏🏻🙏🏻🍀🍀
Od našich lekárov som v živote nič takéto nikdy nezažila, čo je fakt smutne 😕

butterfly333
10. nov 2022

@janie7 nie lebo som mala dnes termín na krv a dnes sme boli v car muž bol dat spermie a ja ešte u Dr dala mi ten Clexane 0.4

janie7
10. nov 2022

@butterfly333 A dobre si spravila👍🏻 Ja ešte počkám čo mi odpíše a ak neodpíše vrátane zajtrajška, prípadne odpíše že najprv krv až potom intralipidy, tak si nasadím omega-3 kyseliny v tabletkách a môžu mi pískať. Aj tak tomu moc neverím, len som to chcela skúsiť kvôli pocitu, že urobím fakt pre to bábo všetko. A poznáš názor Dr. Štelcla, že nech nechodíme na repro-imuno, lebo nám tam nájdu aj to čo nemáme😀
A prosím ťa, koľko ťa vyšiel Clexane? Aj ja ho mám pichnúť 48 hod pred vkladom. Drž sa!😘

butterfly333
10. nov 2022

@janie7 omega 3 aj colostrum beriem už dlho takže tiež kašlem na imunoglobulíny len chcú zas zhrabnuť peniaze. No nič ešte som nebola v lekárni za chvíľu pôjdeme do mesta tak si to vyzdvihnem a napíšem. Ja mam doma ešte par injekcii fraxik 0.4 no ona mi dala Clexane.
Inak na nete píšu doplatok pacient 0