icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

22stanka22
10. nov 2022

Ahojte žienky 😊 pripájam sa aj ja do diskusie. 16.11. má čaká KET v nativnom cykle 😊 mám za sebou 2 x IUI neúspešne, 1.IVF - 1 embryjko - ET biochemické teh. 2. IVF - tiež len 1 embryjko - ET neúspešne, 3. IVF - 5 embryjok z toho 2 zdravé po PGT - 1. KET - neúspešne v riadenom cykle no a teraz 16.11. už spomínaný nativ KET 🙃 som rada, že sme tu viaceré, ktoré máme vklad v tom termíne @saskia222 @erika283 - ja som mala sliznicu 12.ty deň 6,5 mm a na 14.ty deň 8,5 a dominantný folikul 14.ty deň 17 mm, dnes som 15.ty deň a ráno som pichala Ovitrelle 🙂 @butterfly333 a neviem koho som ešte nespomenula 😁

butterfly333
10. nov 2022

@22stanka22 ja mam 15.11. ET

janie7
10. nov 2022

@butterfly333 Presne, už ma vážne naštvali😠
Čo sa týka toho Clexanu to odporučila Dzurillová, tak sa chcem spýtať Tomina aký je v tom rozdiel medzi Aspirinom a môj gynekológ je taká svíčka, že všetko musím hradiť samostatne. Skúsim obvoďáka či by mi to mohol predpísať na úhradu cez poisťovňu on je zlatíčko, síce s rohami, ale je ☺️

butterfly333
10. nov 2022

@janie7 tak už mám Clexane a bez doplatku. No aspirin je na lenivé doštičky no mne ho aj v Brne dali od zaciatku cyklu a potom po KET zmenili na fraxik

janie7
10. nov 2022

@butterfly333 Super, dik za info, ja som mala tiež pred tým od Tomina Anopyrin, to je tá istá účinná látka a teraz mi napísal Aspirin. Ja verím, že keď tam pôjdeme už bude Tomino fit, vraj od 7.11. by mal už ordinovať, nech ma môže zase hladkať po kolene 😂
A do tej Nitry asi ani my nepôjdeme, mám ich fakt plné zuby🙄

sassa15
10. nov 2022

@janie7 no ja sice beriem anopyrin, ale moja sa rozhodovala medzi tym a fraxiparinom, co je nieco ako clexan. A nakoniec ze stacia tabletky kvoli veku 🤷‍♀️. Mam 30. Ale mne sa nic nenaslo, mam to len pre istotu kvoli predoslim nevydarenym vkladom.

janie7
10. nov 2022

@sassa15 Vieš čo ja sa chcem spýtať môjho Dr. na rozdiel medzi anopyrinom a Clexanom. Mne ho predpísala Dr. Dzurillová, ale vôbec neviem či je silnejší alebo prečo? A ako to myslíš, že kvôli veku? Máš 30, to je úžasný vek☺️😘

erika283
10. nov 2022

@sassa15 Ahooj, môžem sa opýtať, ako ti dali úživať ten anopyrin? Ja mám čerstvých 29, takže som v tvojom veku a teraz mi povedali, že ho mám užívať každých 48 hod, máš to nejak inak a užívaš ho aj pred vkladom? 🍀

@22stanka22 Vitaj v skupineeee ❤ Podľa toho, čo si vypísala si si toho zažila naozaj veľa, o to viac ti prajem, aby to bolo tento krát konečne úspešné 🙏 Už vieš určite, že na vklad ideš 16.11 ? Ja sa dozviem v sobotu, takže dúfam, že budeme bojovať spolu 🍀

butterfly333
10. nov 2022

@janie7 no mala som aj aspirín do včera od dnes Clexane 0.4 no predtým vklad som mala fraxik no sa mi zdá ten Clexane lepší ma malú mensiu ihlu ako fraxík a lepšie sa mi to pichá.

janie7
10. nov 2022

@butterfly333 No mne Dzurillová napísala Clexane, že 48 hod pred vkladom, čiže to by sedelo aj na teba, no Janka mi spomínala, že sa ešte porozprávame s Tominom, zatiaľ, že Aspirin😉
A picháš ho do bruška? Ono keby bola väčšia ihla Janka mi dá menšie. Booože už aby som tam bola😉

butterfly333
10. nov 2022

@janie7 ja už od dnes picham Clexane a vklad je v utorok. Ano do brucha picham ma to super ihly.

janie7
10. nov 2022

@butterfly333 Aha tak ešte skôr, však uvidím čo povie Tomino. Ako mne nerobilo problém nič pichať, len neviem čo to už bolo, tak mi na to dali menšie ihly, tuším Menopur, lebo ja som pred OPU pichala Pergoveris a už mi neostalo na poslednú dávku. Tak Janka bežala za Tominom, či môžeme dať menopur, ten tam nechal pacientov v jeho ordinácii čo mal na konzultácii a utekal za nami😀

22stanka22
10. nov 2022

@erika283 ďakujem 😊 veru veľa 😕 je to veľmi náročné fyzicky, psychicky aj finančne. Ale čo neurobíme pre tie naše vytúžené bábätka ☺️ Ja mám 30 rokov takze sme tu približne ešte aj v rovnakom veku 🙃 ano už to mám na isto na základe včerajšej kontroly. Akurát presný čas mi ešte upresnia v deň vkladu 🙂 verim, že budeme bojovať spoločne aspoň +- nejaký ten dnik teším sa 😊 aj spolu s @butterfly333 🙂 kolky vklad máte a kam chodíte?

367ada
10. nov 2022

@matulqa102 ahoj, ja som 6DPT zatiaľ som sa netestovala. Chcem až v sobotu ráno. Stále ma pobolieva v podbrušku a mám citlivé prsia. Posledné 2 dni som bola v práci tak som sa snažila na to stále nemyslieť 😀 Veľmi nám držím palce aby to všetko vyšlo 🙏

butterfly333
10. nov 2022

@janie7 pergoveris je super tiež som pichala no uvidíš čo tí povedia.

butterfly333
10. nov 2022

@22stanka22 no snažíme sa 5r 2x IUI neúspešne 2x vklad DE neúspešne 1.IVF 4 vajíčka z toho 3 sa oplodnili 2mi vložili a nič z toho tretie sa prestalo vyvíjať čiže neostalo nič.Teraz mame DV v a čaká ma ET. Chodím do Repromedicy mam 43r.

22stanka22
10. nov 2022

@butterfly333 ach tak vidím že tu nie sme žiadne “začiatočnícky” 😕 o to viac tak isto držím palce ✊ tak si teda píšeme a budeme to prežívať spolu 🙂

bejbs123
10. nov 2022

@butterfly333 ja som z tejto kliniky odisla,no drzim velmi palce,aby to vyslo✊🏻

janie7
10. nov 2022

@butterfly333 Inak vieš že garantom Repromedicy je Marcel Štelcl?
No tiež mi neboli dvakrát sympatickí, stačil mi tam 1 telefonát a len vďaka tomu sa so mnou začali baviť že patrím pod Marcela a Tomina. To si mala počuť ako baba na recepcii zmenila zrazu tón v hlase: že jeeej, to ste vlastne naša🙄
Dôležité bude hlavne aby pomohli😉🙏🏻🤞🏻🍀

butterfly333
11. nov 2022

@bejbs123 ja som už bola v gyn five NR čistá katastrofa potom Reprogenesise Brno 2x vklad darovane embryo neúspešne no tu mi je ľúto že mi oni vtedy nepovedali nenavrhli ivf mohla som to mat cez poisťovňu ešte no nič tak sme prešli do gyncare NR tiež dr milý no keď mi dal úplne slabú stimulku že druhé kliniky sa čudovali že to čo mi predpísal úplne zle celá stimulka a prvá kontrola počas stimulácie bola na 12dc že nevidí nič stopli stimulku s tým že skúsili sme nejde ti bolo to naše prvé ivf no tak že len DV alebo DE tak som odišla vôbec nezáujem to skúsiť znova i inou stimuláciou odišli sme do ferticent tam super dr dal pergoveris ktorý mi ešte aj poisťovňa preplatila mala som 4 vajíčka co je na môj vek super amh 1,48 3 sa oplodnili 2 3dnove embrya mi vložili no na 10dpt test pozitívny potom už 12dpt slabol a krv negatívna to tretie sa prestalo vyvíjať chceli sme ostať u nich na DV no oni za 3200€ garantujú len 1 vajíčko tak to nas odradilo a celú darkyňu keby chceme tak 6400€.

butterfly333
11. nov 2022

@janie7 áno viem to mi v car spomínali.

bejbs123
11. nov 2022

@butterfly333 mne bolo luto,ked som odchadzala dr.Roshko je velmi mila a sestricky su tiez uzasne,no za mna bola velmi slaba embrylogia a zazila som dva hrozostrasne vklady,ktore trvali neskutocne dlho,prvykrat musel prist druhy doktor,mala som paniku z dalsich vkladov,no v Brne to trvalo asi 2minuty a vsetko som videla na monitore,uplne iny zazitok pre mna

cubos
autor
11. nov 2022

Babulky moje ja sa začínam potichučky tešiť.. Som bez príznakov, 4DPT a 11deň po ovitrelle, čiaročka silnie 😍

erika283
11. nov 2022

@cubos ooooo ta je krásna 😍😍😍 dávala si vkladať dve? 😍 lebo riadne silne čiarka, gratulujeeeem 🍀🍀🍀 nech to silnie! ❤️❤️❤️

cubos
autor
11. nov 2022

@erika283 dakujem😍 no uvidime ale dufam že to vyšlo po piatich rokoch snaženia sa ❤️ ano dva 5 dnove embrya su vkladane 😊

andre58
11. nov 2022

Ahojte spolubojovníčky 😊 Z 1. IVF máj/2022 sme mali 5 embyjok, ET OHSS po vklade, skončilo potratom. 1. KET sa ani nechytilo, prišla menštruácia a 9.11. 2. KET nativ. Chodíme do Reprofit Brno. Ja som ok, partner teratozoospermia. Držím palce všetkým, aby to bol úspešný mesiac 😉

erika283
11. nov 2022

@cubos podľa mňa to ozaj vyjde na dvojky a dvojnásobné šťastie 🍀🍀🙏🏻 Po tých rokoch si to zaslúžiš ❤️
@andre58 vitaj medzi nami 🍀inak mame “rovnakú diagnózu” ja tiež ok, manžel terato 😊 držme si palce ❤️

22stanka22
11. nov 2022

@erika283 @andre58 aj my mame rovnakú diagnózu. Myslím, že v tejto dobe je to veľmi časté. A mame aj nativ takze super 🙂 my kým pôjdeme na vklad ty už môžeš aj testovať @andre58 😊

cubos
autor
11. nov 2022

@andre58 ahooj a vitaj 😇 taktiež mame podobny problem terato-athenozoospermia a príčina je varikokela, ja zas PCOS.. Taktiež sme mali natív KET 07.11 a držím moc moc palce nech vam to vyjde ako aj každej jednej babe ktorá po bábätku túži 😊😇

janie7
Autor odpoveď zmazal