KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
Ahojte, žienky. Rada by som sa k Vám pridala. Aj mňa, ak Boh dá, čaká ešte tento mesiac môj prvý KET. Avšak, bola som 12. deň na sono, tam zistili, že moja sliznica má len 4 cm, nasadili mi lieky estrofem. Nedeľu opäť kontrolné sono. Snáď sliznica bude pekne rásť a ja sa konečne dočkám. Vopred ďakujem za prijatie. Človek to potrebuje zdieľať s niekym, kto mu rozumie. 😊
@kaciatko_o Ahoj a vitaj☺️ Krásne sa tu rozrastáme. Mne veľmi pomohol MK pri prvom IVF. Verím, že estrofem zaberie. Dávkovanie máš 2-2-2?
@janie7 Ďakujem 😊 Áno, presne takéto dávkovanie. Nikde som nenašla, či to aj niekomu reálne pomohlo. Tak už len sa modlim, aby bolo nedeľu sono priaznivejšie.
@kaciatko_o ahoj ja som na tom ako ty, dnes kontrola usg a na 11ty den 5 mm sliznica. Nasadeny estrofem 2-2-2. Tiez je to moj 1.KET a obavam sa ci dorastie sliznica. Ty si kedy bola na usg?
Ale ak ta to upokoji u mna sme riesili sliznicu uz v auguste , ci bude rast a pekne mi po estrofeme narastla 🙂 . Takze drzim nam obom prsty!!!
@saskia222 Ďakujem pekne, hlavne za povzbudivé slová. Tento mesiac je určite náš šťastný ♥️
Ja som bola na USG v stredu 9.11. a teraz v nedeľu idem na další po tom estrofeme.
@kaciatko_o Určite estrofem zaberie🤞🏻, nativ je väčšinou pomalší😉
@janie7 No len to, že ja som ho začala brať až od toho 12. DC. Tak len či to nie je neskoro. O všetkom sa asi rozhodne nedeľu na USG.
@janie7 viem viem 😁 alee je noeake čaro aj v tom čakaní 🤭🤭 ja ked som uz vedela len termín vkladu chodila som vytešená.. Proste deje sa niečo 😁😁 par dní nie je nič oproti rokom "bezvýznamného" snaženia sa 😊 a teda Vianoce su už tu, ja už zajtra idem stromček zdobiť na príklad 😁😁❤️
@kaciatko_o Neviem prečo tvoj lekár/lekárka zvolili takýto postup, možno si mladunká😉, každopádne optimum na vklad je 7 mm sliznica, tak určite daj vedieť v nedeľu 🤞🏻😘
@cubos To máš 100 percentnú pravdu👍🏻, najmä keď to koonečne vyjde. Mám dosť tých rečí od bývalého gynekológa, že sliznicu mám už vyše 15 rokov ako 20 ročná a že kde je problém alebo keď sa ma tu na SR pýtala IVF doktorka po neúspešnom IUI že čo navrhujem ďalej…😠
Mrzí ma len jedna vec, že mi ďalšiu liečbu naši doktori tak znechutili, že som sa rozhodla pre Brno dosť neskoro. Ale radšej neskôr, ako vôbec, že áno😉 A môj Dr. je ako balzam na dušu, neskutočný kľud z neho sála.😍
Ďakujem, za krásne slová.😘
@janie7 ešte nie som tridsiatnička, ale nie som tomu až tak ďaleko 😁🫣 Jasné, dám vedieť ako som dopadla. Tak vam všetkým zatiaľ prajem pekný víkend 😊
@janie7 moja gynekologička taktiež nemala záujem o nič. Že vraj "u mna je to všetko ako hodinky" nema co u mna riešit lebo som mlada a na dieta mam čas 🤔 až v CAR som sa dozvedela ze mam PCOS a že neovulujem 😏 ach.. Škoda reči.. 😊
Tak hlavne treba byt spokojny z CAR/Dr v CAR.. pristup a hlavne liečba musi vyvolavať dôveru 😊
Ahojte babulky, idem sa pochváliť s dnešným testom, 8DPT. Druhá čiarka sa objavila už do 3. sekúnd ❤️ naša bublinka sa zavŕtala 😀 po prvý raz mám pozitívny test v živote, tak si viete predstaviť ako sa teším 😀 KET v natíve (mávam dlhší cyklus 30-33 dní) na poslednom ultrazvuku som bola až 19. deň cyklu (lebo dovtedy nechcel dorast folik a ešte sliznica nebola dostatočne pekná) a vkladali mi ho až na 26. deň. Všetci sa veľmi čudovali ze už to je neskoro, ale doktor v Reprofite sa naozaj presvedčil na posledný deň usg kedy to bolo možné a všetko krásne dorástlo, folik 17 mm a ukážková sliznica, následne ovitrelle a išli sme na to 😀
Ostatným vám prajem tak isto úspešný víkend v testovaní 🙏 nech máme krásne vianoce ☺️
@367ada gratulujem 😉
@367ada blahoželám z celého ♥️ a zároveň ďakujem aj za nádej, že aj keď nejde úplne všetko ako má, tak nakoniec sa to môže podariť 😊
Ahojte dievčence, tak ja som dnes bola na spomínanej kontrole na 15 deň, sliznica za tri dni krásne narástla na 8,4, z predošlých 5,4, pokračujem v natíve, bez liekov, pichla som si akurát ovitrelle a v piatok 18.11 ma čaká vklad, tak pevne dúfam, že sa pridám do vášho pozitívneho klubu, veľmi sa mi v ňom totižto páči 😅😅😅
Baby ktorá mate vklad tak ako ja v utorok 15.11.?
@erika283 tak to je super 😊 takze budúci týždeň nás už pribúda 🤗 @butterfly333 ja mám stredu 16.11. 🙂
@erika283 veľmi sa s vami teším z týchto pozitívnych správ 😊 A dodáva mi to nádej na moje zajtrajšie USG 😁
@erika283 Je to individuálne, robí sa aj od 16dc, napr. ja som mala už 17dc, ale je tam veľmi veľa faktorov, čo to ovlyvňuje, mne to aj môj Dr. vysvetľoval, vieš ja tam vždy prídem so zošitom a keď ho otvorím, jemu normálne oči zažiaria, že mi môže niečo vysvetliť😉, ale to si človek všetko nezapamätá, on je neskutočná studnica vedomostí☺️
Som zvedavá koľko budeš mať sliznicu ten 18dc.
Mňa dnes navštívila Červená kráľovná, tak zajtra nasadzujem estrofem a Aspirin a vyzerá to tak, že koncom novembra pojdem na vklad 🙏🏻🍀
A do, ktorého CAR chodíš?

@cubos No ja už som na tom predošlom teste videla malého dušíka☺️ Už nech to len pekne silnie😘🤞🏻
Boože, ja sa ešte načakám kým pôjdem na KET🙄