KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Dievcata ktore mate zajtra ket.budem na vas mysliet .dufam ze nam to uz dobre dopadne a budeme si vymienat skusenosti v tehotenstve🙂❤
Ahojte dnes som bola na ket
Dost bolestivy zakrok... teraz ma zacalo pobolievat brucho a zacala som spinit taka hneda krv .nemate s tym skusenosti?vdaka za vsetky skusenosti
@janaz2007 Ja som tiez mala a stale mam bolesti po KET. Vklad som mala v stredu 9.10.2019. A od vtedy ma brusko boli 🙂 Tiez som spinila prve tri dni po vklade. Do toho ma zacali boliet prsia a mam nevolnost. Celodennu 🙂 Neviem ci aj ty beries lieky. Ja beriem progestanelle. Tak mam pocit, ze tieto problemy mam kvoli tomu. No ista som si neni. Ma este niekto taketo skusenosti?
@verkverk ja som bola 11.
Ahojte. 8.10. Som bola na druhom Ket. Vkladali mi dve embrya. Zatiaľ som si nerobila test. To cakanie na // je nekonecne.
@michelleee co si bola 11?
@janaz2007 praveze ani mne nic nebolo prvy tyzden. Praveze som sa este citila lepsie 🙂 Vsetko sa to zhorsilo od vkladu. A od vcera pribudla ta nevolnost. Aspon ze spinenie trvalo u mna len cca 3 dni po vklade. A to si ten progestanelle vkladam, nezapijam. Tak sama sa tomu cudujem, ze takto reagujem. No neviem co ine by to mohlo byt ...
@verkverk 11. Na KETe a tiez mam bolesti od vcera
@sidneyxx nie nie uz mam 12 rocneho z ivf 3 pokus
A teraz som sa zas na toto dala cerstvy transfer nevysiel tak sme mali mrazene 8embryi dnes som bola na prvom ket.
Na krv idem po 14 dnoch od ket 28.10.hned rano na 7h berem do labaku krv pockam si hodinu a budem vediet vysledom
Chodim do gyn fiv k dr Harbulak
@michelleee mne bolenie brucha uz pominulo ale pofatbievam trosicku .tak mam trosku obavi .ale tak snad to dobre dopadne
Som po sone... sliznica 15mm bez estrimaxu a inych liekov 😊😊😊😊 brali mi krv a uvidime kedy bude ket 😊😊
Ahojte,pripájam sa.mala som vklad 26.9 žiaľ neúspešní 🙁takže mam po mrche a 19teho idem na sono pred vkladom ,dúfam že tento dopadne dobre 🙁držím vám všetkým palce 😊
Dievcata ako sa mate ?ktore ste mali ket tento tyzden ci minuli