icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

lapaloma1987
23. okt 2019

@kacerik2 poslem ti postou jeden blister ak chces

juliagas
23. okt 2019

Ahojte babulky mozem sa vam votriet do debaty? 🙈🙈🙂 dnes som 6dpt ket a ja mam neskutocny stres nakolko boli vlozene posledne 2 embrijka blastocysty...no ja som nevydrzala a dnes som skusila test no ke negativny,viem je to velmi skoro ale ved to poznate.... pri dvoch by uz mohlo nieco ukazat nie? Chodim do gin fivu v ba a vklad robil dr.harbulak tak vkladam velku nadej,ale predsa ...

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
23. okt 2019

@juliagas 6.den je velmi skoro na test.

juliagas
23. okt 2019

@majoranka24 ja viem ja viem len to je tak tazke prvy ket sa nepodaril vobec a teraz druhy aj posledny lebo uz nemame embrijka tak som este viacej stoho nervozna..

maminka1986
23. okt 2019

@juliagas 6den je skoro
skus na cca 10 ja som už mala ciarky
ale nemusí to byť ani na 10...musíš len čakať no

janaz2007
23. okt 2019

@juliagas ja tiez chodim dr harbulakovi som 9den po ket
Robila som si test vcera a dopadol negat.
V pondelok mam krv tak dufam ze bude vsetko ok

juliagas
23. okt 2019

@maminka1986 ja viem ze je skoro ,ale ked neviem odolat... ono o ie hrozne tazke pre mna

juliagas
23. okt 2019

@janaz2007 a spokojna s doktorom? Prvy vklad ci? Aj zajtra budes testovat?

lucyjka6
23. okt 2019

Ja som si robila na 10 a 12 den test a je negat,tabletky som vsetky vysadila aj ked idem az v piatok na krv,

janaz2007
24. okt 2019

@juliagas ano spokojna uz tam chodim od 2003 k nemu
Ja uz mam 12r syna tiez cez ivf .
Prvy krat som mala ket vlozena jedna blastocysta.
Ceststvy transfer nevysiel😭.
Napadlo ma to uz viac krat spravit si znova test ale chcem pockat az do pondelka 28.10. Ked mam ist na krv beriem esprimax a progestron 3x1 .

tinka308
24. okt 2019

Ahojte baby, chcela by som sa spytat na nazor, mam za sebou 2 neuspesne KET, pred par dnami mi potvrdili aj druhy neuspesny vklad, zostalo mi uz len posledne embryo a velky smutok, po tolkej nadeji co som do toho vkladala. Pocas oboch KET som brala estrimax a chodila do prace, vy ste zostali doma na PN alebo dovolenke, ci chodíte tiez do prace? Teraz si davam mesiac pauzu a rozmyslam, ze pri tretom vklade zostanem PN. co myslite?

juliagas
24. okt 2019

@janaz2007 aj ja beriem estrimax aj progresteron 3x1 aaach tak by som bola zvedava na tvoj test och. Ja som dnes skusila 7dpt ale nic ani tuk podla mna to je uz v keli u mna... ja pojdem asi skusit este brno neviem ....

mili78
24. okt 2019

@tinka308 ja som bola doma len 2 dni po vklade, potom som isla do prace. Ak nemas nejako prilis fyzicky narocnu pracu tak nemusis byt PN. Je vela nazorov na toto lezanie a oddychovanie po vkladoch. Ziadna vedecka studia vsak nedokazala, ci to ma alebo nema vplyv na uspech. Kazdopadne velmi drzim palce, aby ten posledny pokus vysiel 🙂

monika12323
24. okt 2019

@tinka308 ahoj, ja som tiež po prvom vklade úspešnom, ale potratila som, no po vklade som cely čas dva týždne až do krvi len ležala, nerobila žiadne ťažké domáce práce ani nevarila. Bola som na PN a vôbec neľutujem, mame ešte jedno embyjko a zatiaľ hľadám odvahu no viem ze budem tiež ležať a nič nepodcenim, aby som si to potom vyčítala, veľa som si vytrepela na to, aby som išla po vklade do prace, práca mi neujde ani nič iné a tebe tiež nie! Takže ak cítiš, že máš pri ďalšom vklade oddychovať, tak oddychuj! Držím ti veľmi palčeky, nech si coskoro tehu a nevzdávaj sa, raz to predsa vyjst musí, tiež si to hovorím a to mi dodáva silu!! ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

luckamjar
24. okt 2019

@kilauea
@liwmia dievcata a povedali Vám prosím niečo bližšie, viac k tým vašim prepážkam? Viem že ešte bojujete s otehotnenim, no ja mám za sebou 3 skore potraty a jeden doktor povie že kvôli prepážke, druhý že nie a tak dokola😕 vôbec nevieme ako dalej tak zisťujem.

janaz2007
24. okt 2019

@juliagas este nezufaj
Chod na krv ako ti povedal lekar
Mozno mas malo hcg v krvy a nie vsetky testy su rovnake na citlivost
Zeny co normalne otehotneju si robia test az po vynechani menstruacie co je uz niekolko tyzdnov oplodnena.
Nemas ziadne priznaky?
Moje brucho je ako balon .
Po ket som jemne farbyla a mala krce na lavej strane po cca 5 tich dnoch od vkladu take tahanie v maternici a teraz v nedelu sa mi nafuklo brucho.
Vcera som mala dostat menzes nic neprislo 👌.
Smejej sa sama zo seba ze mam postavicku ako s komixu 😁.mam 175 cm a 65 kg a len brucho mi trci z profilu
Drzim palce .
Maly mi vysiel az na treti pokus tiez som mala uz hla u v smutku . Potom problemi v tehotenstve krvacanie a predcasny porod ale nastasie vsetko dobre dopadlo.

liwmia
Autor odpoveď zmazal
juliagas
24. okt 2019

@janaz2007 jasne ze pojdem na krv ta je az 30teho oktobra... ale mysljm si ze 7 den po vklade 2 blastocyst by uz mohlo aspon dusika ukazat...no v den vkladu som rano troska spinila ale dr. Povedal ze vklad spravi ze moze to byt s progresteronu... 3 den p9 vklade ma pichlo par krat v podbrusku brucho mi nafuklo asi 5 den po... teraz uz nic... prsia vobec nebolia iba ich mam mozno trosku vacsie nic ine nepocitujem... vcera mi bolo od obeda do vecera zle ale tiez to nepripisujem ako priznak skor si myslim ze to je s estrimaxu... dnes mam pocit aki keby mam svalovicu v podbrusku ale mozno si to len namyslam... ja mam veljy strach pretoze toto bol posledny vklad... muz anj nechce pocut ze by sme isli do druheho ivf... ale ja chcem ked sa to nepodari... ach mam to tazke...

janaz2007
24. okt 2019

@juliagas ano to vsetky co sme cakatelky na velky zazrak ze uz budeme tehotne a riesit len veci okolo tehotenstva .
Mi mame este 7 blastocyst vkladaju mi pojednom.mam vela drobnych myomov na maternici tak doktor povedal ze aby som aj babo donosila.

luckamjar
24. okt 2019

@liwmia mám teda veľmi podobnú skúsenosť, keď som potratila 2x, tak mi doktor odporúčal odstránenie, dlho sme zvažovali a dlho ma presviedčal ísť do toho, dokonca som tam už sla ale bola som vtedy chorá a anestéziologička odmietla uspávať. Takto sme to odkladali ešte pár mesiacov až sa kolega môjho lekára ktorý bol primárom svojej kliniky kde k tomu malo dôjsť a tiež navrhoval odstránenie rozhodol že vlastne ta prepazka dôvodom nie je a že by sme ju odstraňovať nemali... čiže z presviedčania určite áno ma začali presviedčať že určite nie a že mi to spravia keď potratim 3x 🙄. Zmenila som lekára a ten mi na to povedal čo povedali tebe, že je to náročné a môžu tam byt horšie komplikácie ako sú teraz. Mala som zistené ešte iné diagnózy ale aj nastavenú liečbu na ne a teda vždy to tehotenstvo skončilo rovnako...vraciame sa stále k tomu že to môže byt tou maternicou, že ta stena to možno dobre nevyzivuje ale zároveň aj k tomu že to musí byt niečo iné a stále dokola...už mám pocit že nikto nevie a nikto nám nevie pomôcť.

juliagas
24. okt 2019

@janaz2007 tak to mas krasne ze mas este tolko mraziacikov 😘🤩 ja som si dala vlozit jedno ten 1 vklad a teraz som dala vlozit dve .... no a ty mysli pozitivne nemysli nato ze by si nedonosila.... ten test nebudes robit? 🙈🙈 ja som zvedavaaaaaaa

janaz2007
24. okt 2019

@juliagas asi nie nechcem sa zbytocne nervacit.napisem ked budem po hcg.
Velmi sa bojim.
Ja pevne verim ze si budeme vymienat skusenosti s tehotenstvom uz za par dni🥰.

kacerik2
24. okt 2019

@lapaloma1987 dakujem uz mi zastupujuca lekarka predpisala, no bolo to na dlhe lakte.

kacerik2
24. okt 2019

@mys9922 dakujem. Uz mi medzicasom zastupujuca lekarka predpisala, no bolo to na dlhe lakte

juliagas
24. okt 2019

@janaz2007 chapem ta ze sa nechces nervacit dnes si kolko dpt? Ja sa tiez bojim ale u mna to naozaj nevyzera ruzovo.... no to budem len rada ked si budee vymienat skusenosti s tehu 🤩

jajula_30
24. okt 2019

@verkverk dakujem si zlata . s priateľom som bola

maminka1986
24. okt 2019

@janaz2007 držím palce
mne ked vyšiel 1x pred 4rokmi a twraz zas....pila som ananás džús vraj je dobrý na uhniezdenie,plus Prenatal tabletky

liwmia
24. okt 2019

@luckamjar no je to s nami tazke, ale moja doktorka to nevzdava so mnou 😂. Povedala, ze ak sa embryo neuchyti na tej stene, tak mam sancu otehotniet. Lebo vela krat sa stava, ze sa sa uchyti prace na prepazke a ta nevyzivuje, cize do mesiaca v podstate vyplavi embryo. A co sa tyka donosenia potom, tak to budeme riesit neskor. Najskor musim otehotniet... Mna len mrzi, ze kvoli mne zatial nemame babo a moj muz je az posadnuty tym. Vybera mena a svokra sa za nas "modli", hhh, co ma mrzi najviac, ze tymto vsetkych zarmucujem. Bojim sa situacie, ked k tehotenstvu nedojde.

luckamjar
24. okt 2019

@liwmia no toto mám strach že či sa to tam zakaždým neuchyta a preto potracam. Je to väčšinou vidieť na strane, nie na prepážke ale doktor mi minule povedal že áno, tehotenstvo bolo napravo ale nevieme kde sa tvorila placenta... ale toto je aká náhoda potom že čakať kým to sadne správne 😕.
Ja myslím že sa Vám podarí otehotniet...uvidis, neboj sa toho ešte, tam tých možnosti je viac, vedia Vám pomôcť.