KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@kilauea @luckamjar tak ja som prave po prvom KET (pred pol hodinkou) a moje embryo sa rozhodlo rozdelit, takze pravdepodobnosť 90%,ze budu jednovajecne dvojicky. Doktorka mi embryo najprv nechcela vlozit, kedze ja mozem maximálne jedno, ale muz ju presvedcil,ze to skusime. Vlozila mi ho do vacsej lavej strany, ale videla som na doktorke, ze zmenila "fejs" a bola taka ani nie nahnevana, vystrasena... Neviem, taka cudna. Kedze neovladam este vsetky nemecke lekarske frazy, tak som len pochopila,ze ak to teraz vyjde a budu dvojicky, tak bude problem s tehotenstvom 😒
@kilauea dakujem a ano, v laboratoriu ze to uz vedia, podla toho, ako sa od vcera embryo spravalo. Ze je velmi silne... Co som rada, no aj sa bojim. U nas a ani u muza v rodine dvojicky nie su, tak nas to prekvapilo. Ale v papieroch mam pisane, ze pri umelom je vacsia sanca na viacpocetne tehotenstvo... No co bude potom, ak to vyjde, netusim? A ty tiez z jedneho vajicka mozes mat dvojicky, hlavne, ked mate na to predispozicie 😀
Baby, ja som 4septembra mala menzes po ket a od vtedy nič, bola som aj na vyvolavacke ale stále nič, mal niekto podobnu skúsenost? Ten ket, že by mi až tak rozhadzalo cyklus :(
Ja beriem len progesteron a picham fraxiparin 😭 eatrimax mi nedali lebo sliznicu som mala peknu.... 🥰
@lapaloma1987 Kvoli comu ti dali fraxiparin?
@tinka308 ahoj to mi je ľúto
je asi byt lepsie aspon 2dni po KET v klude...
i keď ja som po ket na druhý deň už frcala okolo malého a vyslo to
záleží od sliznice výšky maternice, psychiky, ja som pila mesiac pred tym Alchemilku, rebríček, Prenatal jedla....držím palce
@majoranka24 lebo som 2x potratila po ket...tak pravdepodobne mam hustu krv 🤷♀️
@lapaloma1987 Aj si bola na hematologii, alebo to len tak skusaju? Aj ja som dostala injekcie na riedenie krvi, ale kvoli tomu, ze beriem lieky na rast sliznice.
@verkverk Tak som zistila, ze okrem liekov na tu vysku sliznice nezabera nic.🤔 Aj lieky zaberaju na kazdeho inak. Mozem ich brat kolko chcem, nikdy nebudem mat extra vysoku sliznicu.😕
@majoranka24 ani ta zvysena aktivita nepomohla?..
Ano bola som na hematologii 😉
Pocuj ale tebe to riadne oddialuju az tomu nerozumiem....
@lapaloma1987 Asi tej aktivity nebolo dost. Zacala som neskoro!😀 Sliznica podrastla, uz je dobra, ale cakala som viac. V utorok budem mat KET.
@majoranka24 pridam sa k tvojej teme ohladom nizkej sliznice. Ja som po 2 cykly mala velmi nizku sliznicu a na radu doktorky som zacala s fitnesom. Povedala mi, ze musim mat veeeeeela pohybu. Kazdy den som teda bola vo fitku, vela kardia a aj silove posilovanie a nakoniec pred tyzdnom nevedela doktorka vynachvalit moju sliznicu, ze taku som este ani raz nemala. Takze rada pomohla
@liwmia Perfektne!! Ale to uz do utorka nestiham.😀 A aku vysku sliznice si mala? Kedy budes mat KET?
@majoranka24 cislo mi nepovedala, len chvalila, ale v papieroch mam 11,5 mm. Predtým som po 2 cykly mala 4mm. Ket som mala vcera vecer. Takze ja uz oddychujem, i ked lekarka mi povedala, ze po Kete mozem vsetko, i sportovat... Ale to zas sa bojim
@liwmia Sportovat po KET??? Tak to je podla mna hlupost, aj ked ti to povedala doktorka. Mne povedali, ze sa mam setrit 2 tyzdne - v tom zmysle, ze nesportovat a ani ziadny sex. Sliznicu si mala naozaj paradnu.😊
@majoranka24 tu v Nemecku je to cele take zvlastne. Ked citam vase prispevky zo Slovenska, tak sa vo vela veciach lisia, napr.nelezi sa po transfere ani len 5 minut, hned kazu sa ist vycikat, alebo sa nema po transfere doma lezat, praveze tu odporucaju pohyb. V papieroch mam napisane s vykricnikom, ze v ziadnom pripade nelezat cele dni v posteli, hlavne tie prve dni. A po KET nepit vela vody... Takze tak je to v deutschlande. Rozdiel, nie? Ale ja sa setrim, nedam 900€ len tak pre nic. Potom by som si vycitala asi, neviem. Prvykrat po ET som fakt len lezala, ani poriadne nevarila. Teraz som sa rozhodla prve 3 dni len odpocivat a potom fungovat takmer normalne, ale bez prace.

@maminka1986 dakujem🥰