icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

janaz2007
30. okt 2019

@tinus89 ano
Den vkladu je nulty den

majoranka24
30. okt 2019

@tinus89 Tak my sme mali KET rovnako. Ja tiez vcera.😊

majoranka24
30. okt 2019

@maminka1986 Sex sa po KET neodporuca 2 tyzdne. Aby nedoslo k nejakemu krvacaniu. Vcera mi to povedal doktor.

majoranka24
30. okt 2019

@verkverk Pytala som sa na to lekara. Sex mozes mat tak hodinku pred vkladom Utrogestanu. Ze to je v pohode.

verkverk
autor
30. okt 2019

@majoranka24 ok super 🙂 ako tak by som to riesila,lebo ved to vyteka,blee 🙂

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
mys9922
30. okt 2019

@salonka28 ahoj, ja som išla hned, a keďže ani tento druhy Ket nám nevyšiel, tak ideme na ďalší, tiež hneď bez čakania..

sawa
30. okt 2019

@kilauea ahoj, citala som tvoj pribeh,..tak som drzala palce a docitala som sa, ze si si dala odklad 🙂 piatok vychadza 10 den, ale je sviatok, tak idem az pondelok, ak nedostanem menzes do piatka, tak si urobim test 🙂
Bola som s kamoskou u gynekologicky a ona, ze ci si chcem ocurat paperik, to bolo v pondelok, dost skoro,...ale skusila som a bola tam slaba druha ciarka, tak som tak pozitivne nastavena, ze ked skusim v piatok, tak tam budu dve 🙂

sawa
30. okt 2019

@majoranka24 tak to este nemoze byt nic citit, to je len nas taky pocit, ze vsetkemu pripisujeme tehotenstvo. Akurat ma bolia od zaciatku vkladu prsia a v pondelok mi gynekologicka povedala, ze to je dobre 🙂 ale dalsie baby zasa pisali , ze ich prsia nebolia 🙂
taaaaaaaaaaak ja neviem 🙂 nechcem si nic nahovarat, pockam 2 dni, ak mi nepride menzes, urobim si test. Ja sa hlavne tesim, ze mam zamrazene 3 blastocysty, keby nieco 🙂

sawa
30. okt 2019

@verkverk vkladanie je v pohode, akurat mi gynekologicka povedala v pondelok, ze injekcia je lepsia, ze ak budem tehotna, tak mi to moze zmenit a nemusim sa otravovat 3 x denne s vkladanim. Ja som sa na sex pytala po vklade, ze velmi neodporuca, ze mame vydrzat, ale zas v diskusiach som citala, ze sa baby neobmedzovali,...ale my zatial drzime 🙂 nemam ani nejako chut teraz.

sawa
30. okt 2019

@kilauea myslis, ze abstinovat nemusis,...akurat tej tabletke trva cca 2 hodiny, kym sa rozpusti vnutri,..tak ked sa umyjes a posexujete a potom vlozim pred spanim , tak je to v pohode 🙂

janaz2007
30. okt 2019

Dievcata som po neuspesnom ket brala som estrimax a progesteron .
Od pondelka nic neberiem vsetko som vysadila
Neviete mi povedat kedy mi pride menstruacia ?
Nemate s tym skusenosti?
Vdaka😉

majoranka24
30. okt 2019

@janaz2007 Mala by ti prist 4.den. Tak to vychadza dnes.😀

kilauea
Autor odpoveď zmazal
liwmia
30. okt 2019

No tak ja som 7 den po Ket a dnes som zacala krvacat. Slabo, ale aj tak. Normalne mi je do placu. A vsetko kvoli stresu zo svokry, ktora je na navsteve u nas.. Uz to nezvladam 😒😣 vsetko som mala krasne, maternicu, embryo perfektne podla doktorky, tak ja uz nerozumiem

janaz2007
30. okt 2019

@majoranka24 nic neprislo
V pon ma konzutaciu tak dufam ze nebudem mat akurat menstruaciu v plnom prude😁

janaz2007
30. okt 2019

@liwmia nezufaj krvacanie sa moze ukazovat aj prve mesiace po oplodneni
Niektore zeny maju menstruaciu aj niekolko mesiacov ked su tehotne
Ja neuspesny ket a menzes nikde.

liwmia
30. okt 2019

@janaz2007 ja viem, aj moja mama krvacala prvych 5 mesiacov tehotenstva, nevedela, ze ma caka 😀🤔, chuda ako trieska, same dedinske zabavy a cigarety... A tu som. Furt mi vyklada, ze prave pre to som aka som 😂🤣. Ale k teme- ja sa snazim verit, zatial je to hnede spinenie, tak verim(snazim sa verit).
Po tych vselijakych hormonoch mame asi vsetky rozhadzany cyklus, ja som posledny mesiac dostala o 7 dni skor. Preto aj Ket prisiel o tyzden skor.

lapaloma1987
30. okt 2019

@liwmia svokru posli prvym spojom domov.... ja by som tu moju nezniesla doma.... aj ked ucim sa aby ma jej primitivnost a hlupota viac nerozhadzali a neviem po kom moj muzik je.... asi po postarovi 🤣 hlavu hore 😘 nohy hore... aspon nech je uzitocna ked uz u teba oxiduje...nexh ta pekne obskakuje a vyvara ti dobroty ❤

majoranka24
30. okt 2019

@liwmia A nemoze to byt to uhniezdovanie? Lieky beries?

liwmia
30. okt 2019

@lapaloma1987 najradsej by som ju poslala domov, ale lietadlo leti az v sobotu 😢. Ved prisla s tym sem, ze bude varit.. No zial len bla bla a nic. Hlupota sa svokram asi do vienka vklada, dufam, ze ja taka nebudem. Moj muz je z nej uz tiez na prasky. Povedal mi, ze si nikdy neuvedomil predtym, aka jeho mama je. Aspon to ma potesilo 😂

liwmia
30. okt 2019

@majoranka24 ano, lieky beriem, utrogestan 3x2 a progynova 2x1.keby ma nebolelo brucho ako na mrsku, tak by som aj verila, ze je to uhniezdovanie, ale neviem. Pockam, i ked velmi neverim. Moj muz ma utesuje, ze mame este mraziacika a dalsie 2 pokusy ivf.. Len jemu sa to povie, on sa nedopuje tymi hormonmi, nalada mi kolise... Katastrofa so mnou

lucyjka6
30. okt 2019

@janaz2007 mme prisla na treti den po vysadeni

jajula_30
30. okt 2019

ja som dnes po odbere krvi s negatívnym výsledkom :( oči si idem vyplakať 😢

liwmia
30. okt 2019

@jajula_30 to mi je luto, hnusny pocit. Poznam. Aj teraz ma to zrejme caka

majoranka24
30. okt 2019

@liwmia Verim, ze tie lieky maju zabranit krvacaniu. Kolko tu uz bolo takych zien, ze mali spinenie a test vysiel pozitivny, tak este nesmut.😊 Ano, muzom sa to lahko povie. Nejedia to mnozstvo hormonov, nechodia po vysetreniach. Dokonca ani negativny test ich nezarmuti tak ako nas zeny.

liwmia
30. okt 2019

@majoranka24 ano, viem, aj muz mi to opakuje. Ale kazda sa zlakne, ked vidi krv na papieri a uz mysli na najhorsie. Tazko je nemysliet na to, aj svokra teraz kazdych 5 minut "ako? Dobre?" uz by som jej najradsej odpapulovala 😂, no mam respekt pred starsimi. Ale hormony pracuju na plno 😢

mili78
30. okt 2019

@jajula_30 to mi je luto :(

jajula_30
30. okt 2019

@mili78 dakujem :(

sawa
30. okt 2019

@jajula_30 to ma mrzí, hlavu hore, mate zmrazené?