icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

klarka0002
29. okt 2019

@verkverk Super. Budem ti aj ja držať palce 🍀🤞

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
janaz2007
29. okt 2019

@verkverk drzim palce velmi ❤

sawa
29. okt 2019

Ahojte kocky 🙂 pridam sa aj ja do diskusie. Chodim do gyn fivu v Ziline, som 7 dni po vklade, tak som v stave "cakatelka 🙂
Precitala som si Vase pribehy, tak verim, ze teraz by to mohlo vyjst.
Prvy pokus bol neuspesny pred tromi mesiacmi, vzali mi len jedno embryjko a nebolo co mrazit, po vklade na 3.den sa mi neujalo, teraz som mala viac vajicok, vlozili mi na 5 den blastocystu a 3 zamrazili. Ta verim, ze to teraz vyjde.
Drzim vsetkym kockam, ktore sa snaie palce.
Ak su tu take, co este len cakaju na cely proces, tak kludne sa pytajte, piste 🙂

sawa
29. okt 2019

@verkverk drzim ti palce 🙂

mili78
29. okt 2019

@sawa drzím palce, aby si si nasla na teste dve palicky 🙂

ateragram
29. okt 2019

@lapaloma1987 ja mam Clexan 0.4. Fraxik som nechcela prave pre to, ze su ihly tupe. A Clexan je uplne super a je to to iste

kilauea
Autor odpoveď zmazal
kilauea
Autor odpoveď zmazal
lapaloma1987
29. okt 2019

@ateragram mne nejak nedali na vyber ... ale vyskusam sa spytat ked pojdem na kontrolu....
@
Boze babyyyy, ja mam dnes taku naladu zlu ze az.... citim sa nervozna, mam uzkost a hrozny strach... dnes som 7 den po ket... po tych neuspesnych pokusoch som na dovolenke, oddychujem a polihujem a stale by som spala, moj milovany muzik sa o mna stara ako o kralovnu,nic mi nedovoli robit 🤦🏻‍♀️🤷‍♀️😘... idem sa asi ucit strikovat alebo co🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 caute

majoranka24
29. okt 2019

@mili78 Dakujem, si zlata!😊 Uz mam po... Vobec to nebolelo, ani som to necitila. Uplne zbytocne som pred tym stresovala.😀

majoranka24
29. okt 2019

@sawa Ked mas este 3 zamrazene, to je skvele. Aj nieco citis? Alebo vobec nic?

mili78
29. okt 2019

@majoranka24 supeeer... Teraz pekne odpočívaj, čakajú ta síce dlhé 2 týždne, ale to dáš 😘 verím, že všetko dobre dopadne

zuzanag09
29. okt 2019

ahojte baby-pripájam sa k vám aj ja. čaká ma prvý KET budúci týždeň. ET som mala v auguste pozitívna hodnota hCG, ale veľmi nízka takže sa to nepodarilo. potom mesiac pauza bez liekov. v septembri choroba takže zasa nič :/ na repro-imuno mi naordinovali aj intralipidy, som zvedavá ako všetko to dopadne tentokrát...všetkým vám držím palce

majoranka24
29. okt 2019

@mili78 Mne to cakanie az taky problem nerobi. Ja som sa skor strasne bala testovania.🤪

jajula_30
29. okt 2019

@zuzanag09 ahoj mozem sa ta opytat kde si bola u imuno ?

zuzanag09
29. okt 2019

@jajula_30 bola som v Nitre u Dzurillovcov, je to dosť drahé a dlho sa čaká na termín-ale za pokus to stojí.

jajula_30
29. okt 2019

@zuzanag09 jaj skoda ja som z ba :/ hej skusim toto aj ja urcite .

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
janaz2007
29. okt 2019

@verkverk progesteron ked som jedla katastrofa zavrate pocit odpadnutia tak som vkladala
Estrimax nic mi nebolo
A sex... nejak bez chuti na sex
Ale to mozno aj stresom...

liwmia
29. okt 2019

@lapaloma1987 ja som nemala ziadne priznaky, ani len pichnutie, nic. Boleli ma prsia, ale to som mala 100% z hormonov, lebo, v den, ked som ich vysadila, tak hned bolest ustupila. Ja som sa len pytala doktorky, ze preco nemam ziadne priznaky, nic necitim... Preto mi tak odpovedala. A ja som v Nemecku v centre. Tu je na nastenke takmer vsetko 😀, tunajsie 2 doktorky si zastavaju nazor, ze kym cakas v cakarni, tak vyuzi cas a citaj o IVF - tipy a rady, aspon ti rychlejsie ujde cas a aj v ordinacii zena stravi tym padom menej casu.

kilauea
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
kilauea
Autor odpoveď zmazal
tinus89
29. okt 2019

Zdravim..dnes som absolvovala KET..ja som zdrava..tak snad to vyjde..nam vsetkym..len to cakanie..inak den vkladu sa pocita ako den 0?

bobo2433
29. okt 2019

@tinus89 Ahoj ,áno deň 0.a prvý deň je deň ,po vklade.

maminka1986
29. okt 2019

@verkverk sex po ket sa neodporúča do 12tt ...co ti je prednejsie sex ci dieťa ked ledva otehotnies ? hm