KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Ahojte žienky,pridávam sa ku vám😊Ja už mám 12. Transfer😋takže som taký bežec na dlhé trate.Teraz som 8. Deň po KET o od 6 mám pozitívny test.Tak verím že sa už zadari.Vkladali sme dve.Mam 6 ročnú dcérku,2x som na začiatku potratila....tak verím že toto už do tretice dovoľujeme.Ked bude srdiečko,tak si už zrejme trošku vydychnem.Vsetkym držím palce😉😉😉
@verkverk však sa zamysli ze si po ket a riešiš SEX????🙈🙈🙈
@majoranka24 mne dr povedala do 12 tt ale ťažko ked niektoré nevydržia bez pipikov, ledva otehotneju a potom sex omg
@martina333 super gratulujem, ja som 7tt a srdiečko bolo pekne 🙂 tak si mala rychlo pozitívny ja na 10den po kolajnice
Mna pri prvom tehotenstve doktor z centra zakazal mat sex az po porod .
Povedal mi ze mam rizikive tehotenstvo tym len ze som z ivf otehotnela
Aj tak to bolo rizikove od 13 tt po 25 tt po vysadeni utrogestanu som krvacala tak mi dali kopec dalsich liekov takze na sex som si ani len nespomenula a bala som sa o babo aj tak sa vypital na svet skorej v 36tt a skoncil v inkubatore nevedel si udrzat telesnu teplotu modrela mu pusa .potom silna zltacka skoro sme skoncili na transfuzke 3x bol pod lampou po 12h a 1x mu tiekla infuzia do hlavicky aby mu ta silna zltacka ustupila .
Dieta mi je naprvoradejsie a nie sex .
@martina333 12 transfer v rade za sebou??
@maminka1986 nebudme na seba nepríjemné cez písmenká, každá má iné telo, to ze ideme na umelé oplodnenie, neznamená, že keď nebudeme cele tehotenstva sexovat, tak sa nič nestane...čítala som rôzne diskusie a názory sa líšia, niektoré sexovali od 3-5 dňa, niektoré čakali prvé týždne, mesiace, každej je to osobná voľba
@maminka1986 tak to sa teším s tebou😊ja budem tieto týždne poriadne v strese....a potom samozrejme do konca 12 tt😉
@sawa No v roku 2012 sa nám na prvý šup ET podarila Stellka a odvtedy je toto už 12 transfer....veru...dúfam že už konečne úspešný....ty si ako na tom?
Dnes som dostala menstruaciu aj to moje nafuknute brucho po ket zmilo...
Takze ani to netrvalo tak dlho a dockala som sa....
@martina333 tak to máš môj obdiv, niektoré sú zúfalé, keď to nevyjde na prvý - druhý krát. Ja som 9 deň po vložení blastocysty, zajtra sa chystám urobiť si test, pondelok idem na krv. Prvý pokus mam nevyšiel pred 3 mesiacmi, mala som len 1 vajíčko, všetko dobré, ale neujalo sa, tak znovu - to som už mala 11, ale ostali 4 blastocysty, tak 3 mam zmrazené. Tak teraz verím, že to vyšlo ;)
@maminka1986 jasne veď chápem aj tvoj postoj, ale sme tu na to, aby sme si poradili a niektoré sa boja doktora vôbec niečo opýtať a potom sa pýtajú tu, ja som sa pýtala priamo po vklade, že koľko nesexovat a sestrička mi povedala, že tých prvých 10 dní určite, v pondelok idem na krv, tam sa spýtam aj doktora a potom sa zariadim ;) my sme vydržali, keď bude treba, vydržíme aj dalej ;)
@jajula_30 ahoj,krv 17.den po ket nieco vyse 4300 😉 vysledky dalsej krvi ci to stupa budu o tyzden.
@maminka1986 ahoj,v nejakej teme som davnej videla,ze beries uz daky doplnok v tehotenstve. Aky to bol prosim ta?
@maminka1986 Ale nezabudaj, ze su na to dvaja. Ma aj partnera. Zena po ET a KET mozno ani nema chut na sex, ale chlap v tom taky problem nevidi a chcel by.... Tak ona sa mozno pyta aj kvoli nemu. Vidim to aj u nas doma. Ja som bola ta, ktora povedala, ze 2 tyzdne vobec nic nebude, lebo sa neda! Jasne, ze suhlasil, ale nateseny z toho nebol.😀
ahojte baby - včera kontrola v car sliznica 8 mm, folikul 20mm - kázali mi dnes si pichnúť ovitrelle, čo som si aj pichla a KET v utorok 🙂 keďže KET bude skorej ako sme čakali nestihnem intralipidy na ne by som mala ísť pondelok doktorka mi naordinovala 2-5 dni pred vkladom ako aj po vklade, keďže máme sviatky v Nitre už nerobia na repro-imuno, chcela by som sa vás spýtať-či mala niektorá z vás podobne, že mala naordinované tie infúzie, ale proste to tak nevychádzalo - prvú infúziu na tretí deň cyklu som dostala a aj po vklade by som išla...
@mys9922 ja viem len keď nám v podstate. KET vyšiel bola.som.tehotna ale len do 5 tt v tedy som.zacala.krvacat a potratila som takže preto chcela.dr aspoň mesiac pauzu pred ďalším KET aj keď ja som z toho na prášky lebo z toho čakania som už unavená ale musím to nejako zvládnuť tak už hádam.nejako vydržím
@verkverk ahojte trošku sa pridám do diskusie ja som bola po KET a verte či neverte ja s mala strašnú chuť na sex na priam neodolateľnú takže aj to sa stáva berieme množstvo hormónu takže sa není čo čudovať samozrejme.nic nebolo ale musela som s tým bojovať a všelijaké myšlienky má napadali
@salonka28 😁
Babeny, rozpusti sa vam "tam" ten progesteron? Mne sa stalo ze ked som bola na wc a utrela som sa mala som z neho trochu na papieri 🤦♀️

@liwmia neboj to môže byť uhniezdovanie, ako ti píše @majoranka24. Ak máš dnes 7 deň, tak si cez víkend urob test 🙂 a držím palce