KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@kilauea zlatik a preco az 3x denne?? Ja mam 2x denne 🤷🏼♀️ bohvie podla coho urcuju davky.... ale kazdopadne som rada ze niesom sama... vecernu davku davam tak aby som uz nesla na zachod ale rano sa to neda, este ked sa snazim viac pit...
@liwmia zlato pokial to nieje vyslovene cervena krv tak pohodka.... skus zavolat do centra,mozno ti zvysia davky alebo vymenia liek 🥰 ja som toho nazoru,ze radsej zo seba spravit debilnu kravu ako nieco podcenit... ved im za tie sluzby platis 🤷🏼♀️❤ tak sup sup volaj 😘
@lapaloma1987 To je dobry napad zavolat, mozno naozaj treba zvysit davku liekov. Skus.👍
@lapaloma1987 nie, stale len svetlo hneda. Mas pravdu, budem volat zajtra, ak to bude trvat dalej. dnes v Nemecku statny sviatok, tak musim cakat 😒
@lapaloma1987 jasne, ten obal sa úplne nerozpustí ;)
@majoranka24 ked je NORMALNY chlap od vidi ze je žena po ket a chodi s ňou na vseyky tu e procedúry, potom je jej zle tak pochopi ,ak nie su v norme nepochopí a bude strasne nešťastný a hľadať inde, to potom nie su chlapi ale chudáci,.... dá sa aj inak sex praktizovat ako pohlavnym stykom btw
@liwmia ja som zaspinila slabucko 6.den po ket rano,potom v noci este spolu s utrogestanom,ktory vyteka, potom este 7.den v noci. V tie noci toho bolo celkom dost. Cez den vobec, potom uz tiez nie. Az do vcera vecera a noci. Ale ja picham clexane vecer tak dufam,ze to je z neho. Ale aj tak som z toho bola dost v panike,ukludnila som sa az dnes po vysledku z krvi. Teraz uz zas nic a dufam,ze to tak aj ostane.
Dievcata, 3. den po KET, ste na sebe nieco citili? Logicky viem, ze je to este velmi skoro. Ale po ET som bola aspon strasne nafuknuta. Teraz ani ten pocit nemam. Necitim vobec nic.🙁 Bojim sa, lebo toto je nas jediny mrazacik.
@liwmia neviem aky myslis,taka oranzovo biela krabicka 😀 A vkladam 4x 100mg rano a 4x 100mg vecer. Ale moj ket bol v stimulovanom cykle,nie v prirodzenom,tak asi preto take velke davky. Ja este navyse aj estrimax uzivam. Na sliznicu. Ty si mala aky ket? V prirodzenom cykle ci stimulovanom? Tak taky vytok aky mas, je myslim si, v pohode 😉
@majoranka24 necitila som vobec nic,praveze som sa citila skvele. Az 6.den spinenie. A vobec nic som necitila az do testu. Akorat obcasne pichnutie vo vajecnikoch,ale to obcas mavam aj tak.
@callisia Vlastne som 2.den po KET. Dnes je len stvrtok.😀
@majoranka24 ani ja nic po Ket, len spinenie teraz. Po Et som bola nafuknuta, oblecenie mi bolo male 🤣😂, prsia som mala velke a ani dotknut, cela som bola akasi nesvoja. Ale teraz je to uplny rozdiel. Vobec nic.
@majoranka24 je to ešte skoro niečo cítiť, až do ďalšieho menzesu by si nemala nič pociťovať, ale keďže nemáme prirodzene tehotenstvo, tak každá to vníma inak, na bolia po vklade veľmi prsia, sem tam pichnutie vo vaječníku, ale výtok ( hnedý) som nemala vôbec, zajtra ráno mam 10 deň po vklade, urobím si test a bude to jasne ;) ale verím, že tam budu //
@liwmia prirodzeny je taky,ze neberies lieky na rast sliznice,ale sleduju rast tvojho folikulu. Ked je dostatocne velky,daju ti injekciu na vyvolanie ovulacie (napr.pregnyl,ovitrelle) aby ti praskol a o par dni (podla toho ake stare mas embryo,ktore ti maju vkladat) ti vlozia to tvoje embryo. Vtedy sa vobec nedava progesteron alebo len v malych davkach. Tak som si myslela,ze mas prirodzeny ket,ked mas taku malu davku progesteronu. Ten supluje zlte teliesko,ktore zasobuje telo progesteronom v prirodzenom cykle. V stimulovanom cykle vsak nedochadza k ovulacii ani k tvorbe zlteho telieska (ktore produkuje ten progesteron),preto treba progesteron dodavat bud vkladanim do posvy alebo uzivanim ustne ( len ustne byva niektorym z neho zle,vkladanie je lepsie,ucinkuje lokalne,nie cez zaludok). Nechapem preco mas taku malu davku,v stimulovanom cykle sa progesteron vklada az do 12-teho tyzdna. A tiez mi je cudne,ze ti ho dali az po vklade,ja som ho zacala vkladat uz 5 dni pred ket. Mala som 5 dnovu hatchovanu blastocystu. V Nemecku maju asi ine postupy,ale to mnozstvo progesteronu sa mi teda nezda,no..
A beries teda utrogestan 100g raz denne alebo 3x 200g?
@liwmia Toto si presne vystihla! U mna uplne to iste. Po ET som bola nafuknuta ako balon, prsia boleli, nedalo sa ich ani dotknut, mala som problem aj zdvihnut ruku vyssie a teraz nic. Vobec nic. Ani po prichode z KET z kliniky som nebola taka nafuknuta ako minule. Cim to moze byt? Preto som sa teraz zlakla, ze z toho nic nie je. Citim sa uplne normalne.
@majoranka24 lebo nafuknute sme boli z tych hormonov pred prvym Et (Gonal, atd) a aj som pila vela vody, mne kazala 4L. Teraz len male davky liekov, z ktorych az tak nenafukuje, mne doktorka zakazala vela pit, len normalne mnozstvo vody, ako obvykle. Tak asi preto.
@verkverk Otázočka na všetky 😁 Dnes mi odobrali vajíčka ale dosť ma bolí brucho. Koľko dní vás po odbere bolelo brucho? Teraz chodím ohnutá a ako lenochod. Do pondelka by som mala vyzerať ok aby v práci nič nezistili 😅 ďakujem za odpovede od tých čo ste si tým už prešli.
@klarka0002 ja som bola po odbere pn a chvalabohu za to. Brucho ma hrozne bolelo 4 dni,potom sa to uz dalo ale este som ho citila. Pi teraz viac vody a jedz viac bielkovin 😉
@liwmia moze to byt uhniezdenie, ja som ho mala 5ty den od vkladu, citila som to teda dost intenzivne, sustavne bolesti ako na kramy, zacalo to vecer a skoncilo rano. A predtym som ani tuk necitila a zrazu takato bolest, a som stastne tehotna v 6tt🍀☺️. Ver tomu a setri sa, hlavne ked ta bude boliet brucho, vykasli na vsetko a nohy hore a oddychuj. Potom mi maternica pracovala, a obcas citim jemne bolesti v podbrusku. Je to normalne.
@callisia Fuha, takže asi nemám dúfať ze to bude zajtra lepšie.... No nic. Musím tomu dat teda čas. Ďakujem za odpoveď.
@megie11 ďakujem za odpoveď. Mne zatiaľ len odobrali vajíčka, vklad budem mat až v decembri. Pijem veľa a odpocivam. Dám tomu teda čas.

Dievcata, ako dlho mozem mat (je normalne) hnede spinenie? Vcera som zacala spinit na hnedo, nie vela, len trochu na papieri, spolu s bolestou ako na menštruáciu a potom k veceru to ustavalo, ani v noci takmer nic, len par kvapiek. Bolest uz ziadna. Myslela som si, ze sa rozbieha menstruacia, no zatial nedosla a potom som rozmyslala, ako tu niektore spominali, ze je to uhniezdovanie (dnes 7 den po Ket), ale uhniezdenie a spinenie ako viem trva len par minut, alebo nie?
Dnes este stale hnede spinenie, na papieri trochu, ale fakt len trochu