icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

sawa
31. okt 2019

@klarka0002 každá má iné telo, ja som ešte na ďalší deň cítila, ale potom už ok, ako keď máš dostať menzes

janaz2007
1. nov 2019

@klarka0002 par dni to bude boliet ja som skoncila na flektore po odobrati nevedela som ani spat od bolesti .potom to preslo.

megie11
1. nov 2019

@klarka0002 max 2-3dni😉

verkverk
autor
1. nov 2019

@klarka0002 u mna to trvalo tak dva dni po odbere,tiez som chodila ohnuta 🙂 az na stvrty den som sla do prace

verkverk
autor
1. nov 2019

@lapaloma1987 tiez ho beriem 3x denne a vzdy ho mam na papieri

lapaloma1987
1. nov 2019

No vopred sa ospravedlnujem za prispevok ale rano okolo 8 som si dala progesteron a teraz som bola kakusinkat 🤣🤣🤣🤣 a on hajzlik ostal na papieri 🤦‍♀️ mam si dat novy traz alebo normalne az vecer? 🥰❤❤❤

liwmia
1. nov 2019

Tak volala som do centra ohladom toho hnedeho spinenia, dnes je az cierne, v noci takmer nic. A povedali mi, ze lieky mi podla krvnych testov zvysit nemozu, a ze sa to vyskytuje u 70% zien, ze je to normalne. Ze sa nemam stresovat 😂 ale to sa im povie, ked nic ine v hlave nemam, len ci sa hneda nezmenila na cervenu 😒

lapaloma1987
1. nov 2019

@verkverk dam si ho aj ja okolo ibeda este raz alebo pockam az do vecera?? Preco az 3x zlatinko?? ❤

luckamjar
1. nov 2019

@liwmia ja som bola tehotna 3x (zatiaľ ani raz do konca) a vždy som pár dni pred pozitívnym testom spinila. Mne sa tak aj spúšťa menzes takze vzdy stresy. Naposledy som tak mala asi 4 dni, striedavo hnedé, ružové, len po vytreti a potom nic a bolo to tehotenstvo.

liwmia
1. nov 2019

@luckamjar dufam, dufam, dufam, ze aj u mna to KONECNE bude znamenat tehotenstvo. Ja spinim pred menzesom max pol dna, alebo len par hodin. Ale aj s bolestami podbruska. Teraz ziadna bolest, chvalabohu.

klarka0002
1. nov 2019

@verkverk Baby kedy ste dostali krámy po odbere vajicok? Riadne alebo s omeškaní?

kilauea
Autor odpoveď zmazal
maminka1986
1. nov 2019

@callisia ahoj Prenatal od Jaimieson fakt super je,len daka zákerná chudina ak nahlasi príspevok tak ti to neukaze 🙂

klarka0002
1. nov 2019

@kilauea mne mrazia vajíčka, takže teraz čakám na krámy a zhruba na 14.den bude vklad. Som čerstvo po odbere.

kilauea
Autor odpoveď zmazal
janaz2007
2. nov 2019

@klarka0002 po neuspesnom et o 7 dni skvor.

kilauea
Autor odpoveď zmazal
lapaloma1987
2. nov 2019

Baby.... v noci ma pekelne bolela hlava a bolo mi na vracanie.... neviete co to mohlo byt? Manzel mi zarobil magnezium, dal na hlavu mokry uterak s alpou a potom som ako tak zaspala🤦‍♀️...Dnes uz celkom pohodka ale aj tak som nejaka roztrasrna a mam brutalnu chut na coca colu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

majoranka24
2. nov 2019

@lapaloma1987 Mne takto bolela hlava predvcerom. To mohlo byt z pocasia.

liwmia
2. nov 2019

@lapaloma1987 a mna tak boli hlava dnes 😣 to bude urcite z pocasia (alebo zo svokry 😂) . Aj tu v DE je uprsano, zima, sychravo, fuuuuj.

majoranka24
2. nov 2019

@liwmia Este stale tam tu svokru mate?😀 Dnes odlieta? Ci az zajtra?😀

liwmia
2. nov 2019

@majoranka24 pred pol hodinou vyrazili na letisko, takze som HAPPY 😉 nic v zlom, ale som rada, ze mam svokru 2500 km daleko, hhh. Uzivam si teraz ten klud, ticho a poriadok v byte 😂😋

majoranka24
2. nov 2019

@liwmia Spinenie prestalo? Ja zase cakam, ze nejake slabucke by sa mohlo objavit a nic.😀 Mam pocit, ze vsetky stresujeme.😀

liwmia
2. nov 2019

@majoranka24 stale spinenie mam, ale uz slabsie. Povacsine len lezim, oddychujem, takze je to ok, len ked nieco robim, tak zo mna kusok hnedeho vytecie. Ale stale len hnede, takze to je myslim v poriadku? A ten stres, to je asi normalne. Cakanie 2 tyzdne na vysledok, to nie je ako such such (sexik 😀) a ani nevies, ze si tehotna. My to prezivame inak, sledujeme sa, zo vsetkeho sme nervozne, kvoli hormonom... Je to ťažšie

lapaloma1987
2. nov 2019

Baby a na tu hlavu co odporucate? Kavu pijete???

verkverk
autor
2. nov 2019

@lapaloma1987 progesteron 3x davam 🙂 dnes som bola na vklade juj 🙂 ty ako moja?

lapaloma1987
2. nov 2019

@verkverk mne je tak divne cely den s mensimi prestavkami, hlava ma boli... akurat cakam kym sa viac zotmie a pojdeme sa s muzom prejst a na cintorin behneme. Dala som si teraz kavicku po 2 tyzdnoch tak snad zaberie 🥰 tak uz ste 2v1... drzim palceky 😘😘😘 a hladkanec na brusko pre babatinko posielam

majoranka24
2. nov 2019

@lapaloma1987 Ja som chcela byt bez kavy, ale som zavislak, a ked si nedam, rozboli ma hlava. Tak si davam 1 slabu rano a to je vsetko. Ved zeny, ktore otehotneju prirodzene, o takomto case este nic netusia a veselo ziju, nijako sa neobmedzuju.😊

majoranka24
2. nov 2019

@verkverk Gratulujeme!😊

majoranka24
2. nov 2019

Uz ste niektora zacali aj testovat? Alebo cakate tych 14 dni?