icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

zuzanag09
2. nov 2019

@lapaloma1987 ja som kávu pila každý deň po ET, budúci týždeň ma čaká KET a tú jednu kávu si dám určite-kým budem mať chuť na to 🙂 po ET mi sestrička hovorila aby som si dala každý deň Red bull myslela som si že sranduje, ale nie-ona to myslela vážne 🙂

liwmia
2. nov 2019

@majoranka24 ja cakam na 13 den. Potom otestujem, nech sa nestresujem v den odberu krvi. Nech viem, na com som

lapaloma1987
2. nov 2019

@zuzanag09 odpadla som prave, ze red bull.... ved tam je vyslovene napisane,ze sa zakazuje pit v tehu.... uz tu boli take,ze kazdy den si dat vino ale ja by som si nedala ani ten bull ani vino, ked viem ze som mozno tehu.... a este v kombinacii s liekmi🤦‍♀️🤦‍♀️ do akeho centra chodis zlatik?? 😘

lapaloma1987
2. nov 2019

@majoranka24 ja som si test kupila, ale nemam odvahu si ho spravit.... bojim sa 🤣 uvidim dokedy ma to bude drzat... ja som v pondelok 14den.po ket.. na krv idem az v utorok 😘

martina333
2. nov 2019

@lapaloma1987 skús tesnut....ja testujem už od 6 dňa😁ja mám v utorok 14

martina333
2. nov 2019

@liwmia ahoj aj ja som spinila,kúp si ascorutin.....ak je bábo v poriadku tak ti pomoze....berie sa 2-2-2.....mne ho vždy dali

sawa
2. nov 2019

@majoranka24 ja som testovala aj včera aj dnes, bohužiaľ len / čiarka, ale menzes mi mešká 4 dni

liwmia
2. nov 2019

@martina333 dakujem za radu, ale v Nemecku to nemaju. Prave som kukla na internete

martina333
2. nov 2019

@liwmia tak verim že to bude v poriadku aj bez neho...držím palce

anniii
2. nov 2019

@liwmia Ascorutin obsahuje kyselinu askorbovú, teda vitamín C, a trihydrát rutozidu, ktorý sa dá kúpiť aj v Nemecku - na stránke Apotheke som našla pod názvom Rutinion.

liwmia
2. nov 2019

@anniii ejha, dakujem, aka ste sikovna, mna to ani nenapadlo takto hladat 👌😀 popytam sa v lekarni, dakujem ešte raz

maminka1986
2. nov 2019

@kilauea ja?!! veď sem uz ani nepíšem, staci mi že niektoré ledva otehotneju po KET a potom sa pýtajú na sex. ach na grc

kilauea
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
janaz2007
3. nov 2019

@lapaloma1987 to uz vydrz aby si nebola sklamana zbytocne
Nemusis mat az tak vysoke hcg v krvy aby ti to test ukazal.
Utorok je za chvilocku tu .
Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
3. nov 2019

@verkverk Bol by to ten najkrajsi vianocny darcek.😍 Iny ani nepotrebujem. Ja som po ET testovala az 14 den, sklamanie bolo velke. Teraz som si povedala, ze nebudem s testovanim tolko cakat, vyskusam skor. Ale nevidim to ruzovo, lebo vobec nic necitim.☹ Cim sa uplne normalne, ani brucho nafuknute, ani prsia sa nezvacsili.☹

kilauea
Autor odpoveď zmazal
lapaloma1987
3. nov 2019

Ked idete na 14den po ket do centra tak vam aj sono robia ci len krv?
@janaz2007 no neviem, mozno sa testnem rano pred kontrolou v centre. Muz neche aby som sa testovala... asi ma tiez strach po tych dvoch pokusoch co nevysli🤦‍♀️😥 uvidim... pristupujeme k tomu s veeeeelkym respektom 🙏🙏🙏

janaz2007
3. nov 2019

@lapaloma1987 ja zajtra na konzultaciu a dohodnut sa co dalej bude to moj 2 ket .tak som zvedava co mi povie aj menstruacia a mi dnes skoncila tak fakt som zvedava co sa dalej bude diat.
Netestovala by som sa
Vobec doma zbytocne stresi
Ja som bola na krv u gyn svojej a na biogemii kde som brala krv som sa dohodla ze pockam ba mam daleko az 150km tak co sa da riesim v Leviciach

sawa
3. nov 2019

@lapaloma1987 mne povedali, že aj sono budú robiť, ja idem zajtra, ale nevidím to ružovo, robila som si test a jedna čiarka 😢 no ale menzes mi mešká už 5 deň, tak neviem.

majoranka24
3. nov 2019

@lapaloma1987 Podla mna, po 14 dnoch sa este kontroluje len krv. Ak bude pozitivna, tak sono o dalsich 14 dni. Lebo 14-ty den na ultrazvuku este nic neuvidia.

lapaloma1987
3. nov 2019

@sawa
@janaz2007
@majoranka24
Mne po tie dva razy aj sono robili...preto sa pytam ako je to v inych centrach 😉 ale vsade je to asi ine 🤷‍♀️ mala som ist zajtra ale dohodla som sa z dr,ze v utorok tam byva menej ludi a bude mat viac casu na mna....😉

lapaloma1987
3. nov 2019

@sawa kam chodis do centra?

sawa
3. nov 2019

@lapaloma1987 gyn Fiv Žilina

lucyjka6
3. nov 2019

@majoranka24 mme zobrali len krv a isla som domov,keby som to vedela tak krv mi moze zobrat aj moj gyn.

majoranka24
3. nov 2019

@lapaloma1987 A ako sa citis? Citis nieco?😊

janaz2007
3. nov 2019

Pred 13 timi rokmi mi len zobrali krv a sla som domov a poobede volala na vysledok ziaden ultrazvuk
Chodim do gyn fiv v Bratislave

lapaloma1987
3. nov 2019

@majoranka24 neviem ci sa citim nejak inak... mozno som viac unavena... vacsina zien este len v tomto obdobi zacina tusit ze je tehotna a nepocitovala ziadne priznaky... my sme vynimocne a trochu viac sa sledujeme a pozorujeme co sa s nami deje 🤷‍♀️ uvidime v utorok co mi povedia 🥰

majoranka24
3. nov 2019

@lapaloma1987 Jasne, este je skoro na nejake priznaky.😊