KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@misiatkooo držím palčeky 🙂 pevné nervy
@zuzanag09 ďakujem krásne 😊
Ahojte mohli by ste poradit prosim 31.10 som bola na umelom oplodneni vlozili mi 2 Embrya a dnes 10.10 som mala tmavo hnede spinenie co aj doteraz mam znamena to ze sa embrya neuhniezdili nie som tehotna?volala som dnes na kliniku ale tel nedvihli a zajtra mam termin u gynekologicky prvy krvny test je to uz teraz zbytocne?
@adrianakhadija určite to nie je zbytočné, choď na krv a uvidíš. Veľa žien špini aj v tehotenstve. Možno ti treba zvýšit dávku progesterónu ale to by ti povedali len v centre. Skús tam zajtra zavolat. A môžeš si ráno spraviť aj mocovy test, už by ti mohol ukázať. Inak daako skoro ideš na krv, ja som mala vklad presne keď ty a idem až vo štvrtok. Držím ti palce 😊
@zimik ahoj dakujem ti velmi pekne za odpoved no normalne by sa malo ist za 14 dni len mne tak povedali ze nech pridem pondelok no vies klinika ma biznis som samoplatca takze ked mi budu brat krv 3 krat tak budem musiet 3 krat zaplatit progesteron beriem 3 krat denne 200mg toto je moje prve umele oplodnenie takze tomu nerozumiem bohuzial ked mi vkladali 2 embrya a ujalo by sa iba jedno mohla by som napriek tomu spinit no taka tmava spina ci krv no neviem ako to mam nazvat ide ked sa vycikam
@zimik mozem sa opytat na akej klinike ste boli?ja v gyn fiv.
@adrianakhadija Reprofit Brno
Ahojte. 8.10. Som bola na 2.KET, zial výsledok bol negatívny. Doktor mi povedal, že si mám urobiť it hematologické a imunologicke vyšetrenie. Boli ste tiež na tieto vyšetrenia? Zistili vám niečo?
Ahojte mohli by ste mi odporucit dobru kliniku v Brne?
@zimik Ahoj mala by som na teba jednu otazku bola si spokojna z klinikou Reprofit v Brne?a ked sa smiem opytat kolko ta to vyslo celkovu sumu myslim
@kilauea no ako sa citis? Dufam, ze vsetko je u teba v poriadku. Ja som bola dnes na sone, zacala som znovu s progynovom a buduci piatok mam transfer. Len doktorka ma nastrasila, povedala mi, ze ak by to tentokrát znovu náhodou nevyslo, odporucila mi tu operaciu prepazky🙄😢. Zostala som zaskocena, pretoze som cakala, ze ma posle najprv na nejake testy ku hematologovi, na genetiku a tak a nie hned pod noz... Neviem, co teraz?
@liwmia ahoj, cítim sa tak trochu ubolene nešlo to tak hladko ako pri ET. Tak oddychujem☺ o 14 dní mám ísť na krv a aj na sono..to sono ma prekvapilo po ET bol len odber krvi.
Moja kamoška má prakticky totožnú diagnózu ako ja prepažka a aj endometryoza.. A má 4 ročného syna takže... 😊😊😊
Budem ti držať silno palce 😀 a svokra nech ostane doma tentokrát
@193169 Ahoj,ja som bola tiez na imunologickom vysetreni ale mne zobrali krv priamo v CAR a o 4 tyzdne som mala vysledky.Zistili mi ze moje telo si nevie spracovat kys.listovu preto namiesto Inofolicu beriem Femibion a tiez mam nabeh na trombozu preto mam injekcie na riedenie krvi teraz.Zajtra idem na moj prvy KET
@kilauea ano, aj mne sa zdalo, ze pri Ket to o trosku viac boli. Pri Et som nic necitila. Tak oddychuj a budem drzat palce.
Svokra je uz 2500km daleko a najblizsi 1 rok ju chvalabohu neuvidim, takze mam pokoj. A tentoraz nikto nebude vediet, ze ideme na dalsi Ket. Len my dvaja. Uz ma nebavi, ked kazdy sa furt vypytuje, kazdy den volaju...
@sawa nie, dnes som sa jej nepytala, preco uz chce operaciu, nechavam si to az ked nahodou nevyjde ani tento Ket. Nechcem sa teraz stresovat. A aj tak o tom sa chcem rozpravat s tou druhou doktorkou, co mame v centre. Dnes tam nebola. Tato, co bola dnes, tu nemam rada. Je taka divna na nas, citim to z jej spravania. Za to, ze nie sme Nemci... Ta druha je uzasna k nam. Ale ona je tam len 1x do tyzdna.
A ja si tiez myslim, ze ta prepazka nie je na vine, ze nemozem otehotniet. Ja chcem najprv ine testy.
@193169 ahoj, super ze ti odporúčali tie vyšetrenia, mňa neposlali nikam po 2 neúspešnych ket ale sama som si pozisťovala a pobehala hematologiu a endokrinologiu. Ale aj 3ket neúspešný. Tlačili ma do ďalšieho ivf a ze na umuno väčšinou len deficit d vitamínu zistia. Neviem ci som natrafila na zlého lekara ale za mňa zla skúsenosť s Heliosom.Tak som zmenila kliniku. Na SR strašne dlhé čakacie doby, v Prahe mi dali termín omnoho skor na reprodukcnu imunológiu. A časť nákladov sa dalo regundovat.
Držím palce.
@liwmia To je najhorsie, ked sa kazdy potom vypytuje.☹ Ja som viac citila ET, KET vobec. Podla mna je to o tom, ci vypijes dost vela vody. Ked je plny mechur, lahsie sa im embryo zavadza.
@kroketka7 Ahoj, ja ma tiez za sebou 2x neuspesny KET a keby si nepytam stretnutie s lekarom z Heliosu, tak to vôbec neriesia. Vcera som sa objednala na Hematologiu a endokrinologiu a uz len hysteroskopiu a cakame na vysledky z genetiky. Myslim, ze tieto vysetrenia som mala podstupit este pred IVF. Sice kopec zien nema ziadny problem a otehotnie na 1 - 2x KET, ale aj kopec z nich sa to nepodari a toto cakanie, natahovanie a sklamanie, je prilis. Nehovoriac o tom kolko penazi sme do toho uz dali. ty si teraz uz tehotna? Nezachytila som to.

Dievčatá tak už aj ja mám vložený chumáčik 😍 dúfam že sa mu u mňa bude páčiť a náš Marko bude mať súrodenca ❤