KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@mili78 ja som vlastne 15tt,brusko uz mam davno,lebo ja som jak vyžla :D mne este trochu byva zle,ale posledne dva dni lepsie,ak neratam vcerajsok :D
@callisia aj ja este nevolnosto,nastastie som ani raz nevracala,ale tiez som ani deko nepribrala :D
inac my asi dievcatko budeme mat,ze na 90percent,uvidime,hadam to ostane haha :D
Dievčatá, hrozi mi hospitalizacia a serklaž, zacinam sa otvarat, dnes rozhodne odbornik, ci nemocnica alebo prisny kludovy rezim doma 😩 drzte nam prosim palce a tie, ktore verite prosim o jednu modlitbu 😔dakujem... bojim sa o malinkeho 😩😩
@kilauea my sme boli aj na 3D a tam videl krasne 😉 Na morfo ultrazvuku par dni predtym tiez nic nevidel. Ale vyzera byt zdravy tak sa tesim a dufam,ze to tak aj ostane. A ani tehu cukrovku nemam co ma tiez velice tesi kedze mi zacina ist na chut sladke 😀
@mili78 no ci skor ti nasi muzi o tom nerozhodli,bo som niekde postrehla,ze spermia urcuje pohlavie 😀 Hlavne nech je zdrave, kedze uz nemame nic zmrazene.
Ahojte dievčatá. Náš chlapček je už pár dni na svete. Je nádherný, zdravý, usmievavý aj pajedný ale sme zaň šťastní 🙂 Ako sa darí vám ostatným? 🙂

@verkverk ahoj, mne je už lepšie, už zvraciam oveľa menej, ale nevoľnosti mám stále. Už sa ale celkovo cítim lepšie, akorát som po tom zvracaní pár kíl schudla a ešte ich nemám nazad. Ja vlastne vôbec nepriberám. Ani bruško ešte nemám, iba také pevnejšie na dotyk je 😉 Pohlavie ešte furt nevieme 🙂 A ty ako?