icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

callisia
1. feb 2020

@verkverk ahoj, mne je už lepšie, už zvraciam oveľa menej, ale nevoľnosti mám stále. Už sa ale celkovo cítim lepšie, akorát som po tom zvracaní pár kíl schudla a ešte ich nemám nazad. Ja vlastne vôbec nepriberám. Ani bruško ešte nemám, iba také pevnejšie na dotyk je 😉 Pohlavie ešte furt nevieme 🙂 A ty ako?

mili78
1. feb 2020

@verkverk ja tiez uz lepsie, koooonecne 😀 aj tam uz nieco vykuka 😊

verkverk
autor
2. feb 2020

@mili78 ja som vlastne 15tt,brusko uz mam davno,lebo ja som jak vyžla :D mne este trochu byva zle,ale posledne dva dni lepsie,ak neratam vcerajsok :D
@callisia aj ja este nevolnosto,nastastie som ani raz nevracala,ale tiez som ani deko nepribrala :D
inac my asi dievcatko budeme mat,ze na 90percent,uvidime,hadam to ostane haha :D

kilauea
2. feb 2020

@mili78 @callisia @verkverk ahojte, ja som 14+3 našťastie mi zle nebýva, len keď sa prejem tak mi je hrozne ťažko, bruško sa pekne ukazuje. Už sa neviem dočkať kedy ho/ju budem cítiť 😊

mili78
6. feb 2020

Dievčatá, hrozi mi hospitalizacia a serklaž, zacinam sa otvarat, dnes rozhodne odbornik, ci nemocnica alebo prisny kludovy rezim doma 😩 drzte nam prosim palce a tie, ktore verite prosim o jednu modlitbu 😔dakujem... bojim sa o malinkeho 😩😩

sawa
6. feb 2020

@mili78 drzim ti palce, vsetko dobre dopadne 🙂

mili78
6. feb 2020

@sawa dakujem ti ❤️

callisia
6. feb 2020

@mili78 coze?! Na to ti ako prisli? Ci si to sama zistila? Drzim palce, musi to byt dobre.

kilauea
6. feb 2020

@mili78 držím palce ❤ neboj bude to dobré

mili78
6. feb 2020

@callisia ked som bola na kontrole, vraj som otvorena na 1 prst 😢😢
@kilauea dakujem dievcata, ste zlate...velmi sa bojim, vsetko vydrzim, len aby bol malinky v poriadku 😩😩😩

callisia
6. feb 2020

@mili78 ahoj,no ako ste dopadli?

mili78
6. feb 2020

@callisia ahoj, som domaaaa juchuuuu...sice sa to mierne zhorsilo, ale stale to nie je na sitie. Takze prisny kludovy rezim a 4tbl magnezia denne a o 2t kontrola 🤗

callisia
6. feb 2020

@mili78 tak super. Setri sa teraz 😉

kilauea
6. feb 2020

@mili78 supeeeer vylož si nohy a nechaj sa obskakovať 😊💛

mili78
6. feb 2020

@callisia
@kilauea ďakujem kočky, už ležím, len pri 3r prckovi sa to veľmi nedá dodržiavať 🙂

misickaj19
Autor odpoveď zmazal
kilauea
10. mar 2020

@verkverk @mili78 @callisia ahojte 🙂 čo máte nové ako sa vám darí?? 🙂

mili78
10. mar 2020

@kilauea ahooooj...no ja som na nutenej PN az do porodu, ale krcok drzi 😁 tak odratavam tyzdne 😀 a ty ako?

kilauea
10. mar 2020

@mili78 super! myslela som na teba tak som ozaj rada a držím palce ✊ ja sa mám dobré, drobec je zdravý takže som spokojná pomaly sa zväčšujem 😁

mili78
10. mar 2020

@kilauea tak to je super, ze aj ty sa mas dobre. Snad to uz nejako doklepeme do uspesneho konca 😁👍

callisia
11. mar 2020

@kilauea ahoj, mam sa celkom fajn,stale som pn,dufam,ze uz do konca 😀 Priberam pomalicky, len 3 kg hore 🙂 Jest mi moc nechuti,ale tak daco uz len jem. A je mi zle furt,aj ked uz to neni taka tragedia. Co narobime, asi to tak bude az do konca,no 🙂

kilauea
12. mar 2020

@callisia och to vážne? Mne bolo len tak celodenne nevoľno, ale našťastie to rýchlo prešlo. Stále nevieme čo čakáme aj keď všetci tipujú chlapca. Vy už viete pohlavie?

callisia
12. mar 2020

@kilauea no vazne 🙂 Ale uz dokazem fungovat v domacnosti, chodim na prechadzky. Sice ten tazivy pocit ide stale so mnou ale uz som si zvykla 😀 My cakame chlapca 😉 Ty si vlastne v ktorom tt ked este neviete?

kilauea
12. mar 2020

@callisia tak aspoň to, že sa ti už dá fungovať 😊 ja som dnes presne 20.tt v utorok som bola na sone ale drobec nám ukázal len zadok nemal chuť spolupracovať alebo to bude vtipalek 😁 každý mi vraví ze to bude chlapec asi sa im zdám pekná 😁😁

mili78
12. mar 2020

@callisia
@kilauea baby mne sa zda, ze v Brne len chlapcov robia 😁😁 jedneho mam doma, dalsi je v bruchu 😁

callisia
12. mar 2020

@kilauea my sme boli aj na 3D a tam videl krasne 😉 Na morfo ultrazvuku par dni predtym tiez nic nevidel. Ale vyzera byt zdravy tak sa tesim a dufam,ze to tak aj ostane. A ani tehu cukrovku nemam co ma tiez velice tesi kedze mi zacina ist na chut sladke 😀

@mili78 no ci skor ti nasi muzi o tom nerozhodli,bo som niekde postrehla,ze spermia urcuje pohlavie 😀 Hlavne nech je zdrave, kedze uz nemame nic zmrazene.

mili78
12. mar 2020

@callisia ved ano, oni vyberaju tie najrychlejsie, najschopnejsie a to su muzske 😁

kilauea
12. mar 2020

@callisia ja som bola v centre v Žiline. Mne je jedno či to bude chlapec alebo dievča. Po toľkom čase čo sme bábo chceli som šťastná ako blcha že sa to vôbec podarilo. Hlavne nech sa tešíme z detičiek 😍

callisia
27. jún 2020

Ahojte dievčatá. Náš chlapček je už pár dni na svete. Je nádherný, zdravý, usmievavý aj pajedný ale sme zaň šťastní 🙂 Ako sa darí vám ostatným? 🙂

kilauea
27. jún 2020

@callisia juuj to je krásna správa 😍 blahoželám ti. Ja mám termín 30.7. už sa neviem dočkať ☺