icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

Strana
z43
callisia
27. jún 2020

@kilauea ďakujem a držím palce až to dobre dopadne 😉 ja som mala termín až 29.6. no prišlo to o 10 dni skôr. Ale dobre aj tak 🙂

mili78
27. jún 2020

@callisia aj my sme už 2t na svete, všetko dobre dopadlo, malý je dobručký, krásnučký, zdravučký 😁❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😊

kilauea
27. jún 2020

@mili78 gratulujem zo srdca 😍 @callisia ďakujem pekne 😊 rodili ste obe prirodzene?? Mne sa moje stále neotočilo zatiaľ to vyzerá na sekciu tak mám trochu stresy čo a ako bude nakoniec.

mili78
28. jún 2020

@kilauea ďakujem pekne 🙂 áno, prirodzene a veľmi rýchlo, za 25 minút bol vonku 😊😊 prajem aj tebe bezproblémový a rýchly pôrod ❤️

callisia
28. jún 2020

@kilauea prirodzene,ale kontrakcie som mala 13 hodin, velmi pomaly som sa otvarala. Samotný porod bol uz rychlovka,ale tiez tazky. Som ho uz potom nevedela vytlacit,tak mi pomohli za co som vdacna. Mam aj nastrih aj natrhnutie ale celkom rychlo sa to hoji. Hlavne,ze malicky je ok.

callisia
28. jún 2020

@mili78 gratulujem! Tak si to uzivajme kym su malicki 😍

kilauea
28. jún 2020

@mili78 juuj to bolo rýchle 🙂 ďakujem ti, dúfam že to všetko dobre dopadne.

mili78
28. jún 2020

@callisia ďakujem, aj ja gratulujem 😊 veru, užívajme si každú jednu sekundu, lebo to utečie ako voda 🙂

mili78
28. jún 2020

@kilauea určite všetko dopadne dobre, len myslí pozitívne ❤️😊

kilauea
23. júl 2020

Ahojte @mili78 @callisia tak už aj my máme naše vytúžené dieťa😍 21.7.2020 sa nám plánovanou sekciou narodila dcérka, ktorá bola ozaj prekvapením keďže mi všetci hovorili, že budem mať chlapca 😊

callisia
23. júl 2020

@kilauea gratulujem krásne k maličkej 😍 Nech robí radosť. Ty si nebola v 20tt na 3D ultrazvuku? Nám tam hneď povedal, že chlapec, tie guľky sa nedali prehliadnuť 😁

mili78
23. júl 2020

@kilauea srdečne gratulujem a prajem vám obom veľa zdravíčka 😁❤️ to je krásne prekvapenie, lebo väčšinou sú to chlapci z umelých oplodnení 😁👏👍

zimik
23. júl 2020

@callisia gratulujem, veľa zdravicka prajem 😍 užívajte si malého 🥰

callisia
23. júl 2020

@zimik ďakujem pekne 🙂

kilauea
28. júl 2020

@callisia malá bola celý čas otočená KP-ritkou dolu a nožičky mala stále tak že si to úžasné kamuflovala 😊 nám na pohlaví nezáležalo sme neskutočne šťastní že máme bábätko 😍😍

kilauea
28. júl 2020

@mili78 ďakujem 😊 vážne to bývajú častejšie chlapci? Mne to všetci hovorili-máš špicaté brucho, opeknela si,...to bude chalan😀 nevyšlo 😀😀😀

mili78
28. júl 2020

@kilauea no co ja poznám baby po umelom, všetky maju chlapcov 🙂 ale tak jasne, nie je to pravidlo, hlavne je, že ich mame 😁👍

kilauea
28. júl 2020

@mili78 presne tak niekedy s mužom sedíme na gauči a pozeráme na ňu ako spí sme nekonečné vďační za to že ju máme 💕💕💕

mili78
28. júl 2020

@kilauea to poznám, aj my sme tak 😁👍

Strana
z43