KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@janaz2007 dakujem si zlata 🙂 zajtra 6 deň po juj
@maminka1986 a pocity?-ja na piatok Ket
@lucyjka6 no neviem veru ako sem tam zaboli maternica, sem tam pichne, kríže bolia...jed ono priznaky su na 98%Ako pred ms uplne take iste, len to môže byť tehu takze neviem.
verím že som už tehu ....
držím palce
kde ides na ket ake centrum
@maminka1986 ja ked som bola prvy krat na ket nemala som ziadne priznaky a bola som tehotna,repromedica neviem ako to tam bude kedze predtym som bola v inom centre
@lucyjka6 ano ja som mala taketo podobné ako teraz tak dúfam že zase budem no uvidíme.
embryoglue inak je len reklamny tah na penaznky
pýtala som sa dr nato Krajkovica veľký odborník...
takže tak
@maminka1986 viem ze je to somarina zvysuje to len o5%sancu,takze zbytocne peniaze
@lucyjka6 hej no už ako chceš.
a koľko inak vynde
kolko máš rokov?
@maminka1986 nemam sajnu kolko to stoji ani som sa o to nezaujimala,mam34
Ahojte. Ja idem o týždeň na druhý ket. Predpisali mi LANZETTO sprej na predlaktie. Prosím vás má s tým niekto skúsenosti? Nikde som zatiaľ sa nedocitala, že by niektorá toto používala, som po 1 neúspechom ket.
@mys9922 ahoj a co to je daky hormón??
počujem 1x.
kde chodis do centra
@maminka1986 ahoj, ja chodím do gyn fivu, ja som tiež nikde o tom ani nečítala, ale ked som si prečítala popis lieku, vedľajšie účinky, a všetko okolo toho, tak mam pocit že asi to nechcem ani brať.. M
Dufam ze tie nase pecene to vydrzia😁.
@janaz2007 no mne počas stimulky odišiel zlcnik, musela som na operaciu a 3 tyzd po som mala ket
@maminka1986 dufam ze ti to vyslo.aj napriek zdrav.problemom
@mys9922 ahoj ja som tiez brala a este aj estrimax je to na rast sliznice tak mi povedali
@janaz2007
ďakujem;)
jasne, uz ma 3 a pol roka 🙂)) teraz som po druhom KET
čize vyšiel prvý ket hned na 1 krát
@maminka1986 super gratulujem❤
No hneď sa citim menej divne, keď to neberiem len ja :D ja mam budúci týždeň 2 ket
No hneď sa citim menej divne, keď to neberiem len ja :D ja mam budúci týždeň 2 ket

@janaz2007 keby neboli 100perc tak ich ženy nekupuju a nespoliehaju sa na ne ;)