KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
@zuzzi18 to ma mrzí 😞
@zuzzi18 neviem či je to malo alebo veľa. Len dúfam že bude všetko ok. Zajtra idem na infúziu intralipidov a na krv ako som na tom s hladinami embryotoxickych cytokinov.
@luciakovacova1986 do akého CAR chodíš?
@zuzzi18 do gyn fiv v Bratislave
@fenakova ahojcek, ako sa mate? uz mate po ET?🙂ja som zatial ok, 7 tt+2, na sone vsetko ok, este stale bojim ako to dopadne......ale tak snad sa to udrzi.
@valentina1984 ahoj áno už máme po ET túto stredu som bola 🙂 vkladali mi 5 daňové embryjko 🙂 len trošku som nekludna zatiaľ nemám žiadne príznaky iba naliate prsia .. možno je to ešte skoro.... tebe kedy začali prvé príznaky ? super teším sa veľmi že zatiaľ je všetko ok uvidíš bude dobré hlavné myslieť pozitívne 🙂
@fenakova no super ze uz mas po ET🙂 , kolko si mala embryjok? ja som mala iba jedno. mne vkladali 3 dnove. Na 4 den po ET som cestovala autom a dosla na mna taka strasna unava ze som si myslela ze to ani domov neodsoferujem no a na 6 den som si myslela ze dostanem menzes, mala som totalny pms, furt som iba chodila na wc, ci som ho nedostala. na 7 den som mala 1 kamosku na navsteve pocas ktorej som si asi 50x zívla a myslela ze zaspim a to som si uz bola takmer ista, ze som tehotna, lebo takato unavena som este nikdy v zivote nebola a na druhy den som uz mala na teste ducha......

@luciakovacova1986 to je mega veľa, gratulujem. My 0.