KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
@sasenka6 tak som len treti den po a ano, dnes som testla a nist🙄 ale vie ze je hroozne skoro
@januska1905 mne pri synovi vyšiel 4dpt pozit ale citala som veľa príspevkov že skôr ako 10 deň nič a potom vyšli pozitívne
@januska1905 toto bol synátor, len ten piaty deň bola ina značka tak ukázala menej ako 4. Deň 😅
@januska1905 noooo vyzerá to byt nádejne, ešte som tomu neuverila 🙈 som z toho rozhodena trosku, mám zmiešané pocity. Dnes mám týždeň od vkladu
@januska1905 stále rovanko, občas boli spodok brucha, aj vaječníky. A bolieva ma hlava, ale z toho progesteronu ma boli lebo to ma bolieva už dlhšie. Ty máš aké pocity ?
@sasenka6 vies co, ako na ms... Tebe vkladali dve vsak? Tak by som chcela tiez ciarku druhu😔 No nic, idem umyt okna....
@sasenka6 tak ja som si spravila dnes prvykrat a nic,som 7den od vkladu a 24dc 🙁
@januska1905 ty máš ešte veľa času na test, neumyvam okna prosím ta pekne oddychuj nenamahaj sa. Test sa ešte vyfarbí uvidis. Áno dve mi dali.
@11michelle11 Ak sa neskôr uhniezdilo tak neskôr začne produkovať hcg, skus test o 2 dni a uvidis že sa vyfarbi ✊🏻
@sasenka6 zatial nestresujem,ale ano budem sklamana ako kazda jedna,ked to nevyjde

@drozdajka4 tak ja som tu asi jediná s ovitrelle 😂 aby prebehla ovulka na 100%, mala som dozrety folik tak aby praskol a na 6. Deň vklad 5 dňové ěbrya