KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
ahoj @januska1905 , dakujem , akurat mi volali u Heliosu , ze HCG 1800 , takze sa nesmierne tesim ... test uz bol slabucky ten 5 den , uz sa to dalo vycitat , ale myslim , ze to je individualne . Priznaky mam aj nemam 🙂 zle mi vobec nie je , ale zato ma bolia prsia na dotyk a krize , takisto sem tam tlaky v podbrusku a hlavne nemej jem , staci mi menej co nechapem
@sasenka6 to je krasne gratulujem,ja stale ani tuk 🙁
baby a netrpli vam nohy ? ja od rana mam strpnute
@emuska888 netrpli mi,ale par dni ma kazdy vecer hrozne boleli vsetky klby ako pri chripke,teraz uz je to ok
@sisk43 drzim palce, aky je zatial priebeh covidu? Ja som bola pozitivna minuly rok v novembri a mala som lahky priebeh
@11michelle11 zatiaľ len trochu pokaslievam, nič hrozné..ale už začínam cítiť nos...muž má dutiny, takže asi to čaká aj mňa 🤷♀️
@11michelle11 aj mna bolia kĺby a stále mám pocit akoby mám horúčku a nemám. Take akoby som mala byt chorá 😣
@sisk43 no drzim ozaj palce,hlavne nestresovat a byt v klude
@sasenka6 no dnes ma bolia krize ako keby som dvihala skrinu vcera a mam pocit ze za tym pocitacom zaspim 🥴
@11michelle11 aj mňa tak dnes bolia kríže...🙂 Možno ten správny príznak ☺️
@11michelle11 aj mna boleli kríze pár dni dozadu a od včera zaspavam, od obeda už nevladzem a chcem spat strašne moc
@sisk43
@sasenka6
No ja sa rozhodne necitim tak ako standardne,mam pocit,ze kazdy den mi je nieco a kazdy den nieco ine, ale ja toto podstupujem prvykrat,tak neviem,co je normalne a co moze byt reakcia z tabletiek a vobec to nemusi znamenat uhniezdovanie,kedze ja som teda na teste este nezazrela ani malilinky naznak
@11michelle11 tiež som prvý krát, a neviem čo čakať...ale ja som zaregistrovala len bolesť hlavy z liekov 🙂 iné nič..ostatné ako bolesť krížov, podbruška, pŕs mávam pravidelne každý mesiac 🤷♀️ takže tiež neviem čo a ako...ale teda uvidíme 🙂
@anajjanica no ak si nemala žiadnu hcg injekciu tak potom potichu gratulujem 😇😇✊🏻
@11michelle11 Ja nemavam nič, žiadne príznaky pred ms a teraz všetko možné, od včera ma aj prsa bolia
@sasenka6 ďakujem ujem, no bojim sa, je to moj 2.KET, nikdy som v živote te ešte te nevidela ani len naznak čiarocky na teste a to som ich za život urobila veľmi mi vela. Beriem Estrofem a vkladam Amelgen, predtym, v januari, som mala aj ovitrelle ale testy stale biele, tento duch bol vcera aj dnes, nezosilnel, tak sa obavam biochemickeho, no stale dufam v to najlepšie
@sasenka6 robila som si dnes 2 rozne testy, jeden bol tento na foto, dost dobre viditelny a na druhom len velmi slabo ale bolo vidiet, citlivost 10.
@anajjanica presne viem čím si prešla, ja mám syna z 1. Ivf a vyšiel až tretí transfer, takmer 4 roky bielych testov. Keď sa ti vyfarbuje tak sa niečo deje, ideálne je testovať každý druhý deň aby bol vidieť rozdiel. Takze zajtra keď urobíš, porovnaj ho so včerajším 😊 určite bude rozdiel
@sasenka6 my sa snazime 7 rokov, rok a pol to riesime cez reprod.medicinu, uz nemame zamrazene emryjka. Verim, ze to dobre dopadne, nechchcem to cele podstupovat zase :( ale zase, clovek urobi vsetko. Zajtra skusim test, dkaujem za povzbudenie 😊
@sasenka6 no mne sa vystriedala hrozna bolest hlavy,bolest klbov a prs a dnes unava,pred ms nemam tiez nic,dnes som si pozrela sprvu a mam tam napisane ze tehu test mam spravit az 14 dni takze kedze 8 stale nic tak som kludna

@bibiana1986 blahozelaam💕 mas aj priznaky? Ten piaty den bol cisty ci sa rysoval uz?