KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
@no_co_uz
@00snazilka00
Tak baby prve hcg bolo 350 vo stvrrok a dnes pondelok kontrola embrya na USG. Bolo ho tam vidiet. Dali mi rano tehotensku knizku.Ale lekar ma poslal na druhe HCG pre moj pokoj a vyslo zase nizke HCG 😞 Lekar vravel ze uz malo byt cez 1500 a bolo len 850..ze pockame este do stredy...tak som sa asi predcasne tesila. Este aj lekar ide na 3 tyzdne na dovolenku...
@sussah neboj nie je ešte nič stratené bojuj a bojuje aj to malé ☺️✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
@no_co_uz To mi je strašne ľúto 😔
Otvor si fľašu vína, a ideme na to v novembri! (teda predpokladám, že sa chystáš teraz, alebo inak - budeme v tom minimálne spolu 🍀 tak verím, že ma v tom nenecháš samú 🙏)
Ja som tiež ako ty, na deň krvi už začala špiniť, deň na to /sobota/ už prišla plnohodnotná MS, takže teraz čakám, na kontrolu idem 09.11 a potom vklad, verím, že tento krát úspešný! Ako hovoríš, netreba strácať na duchu, bojovať a ono to príde, každá z nás si to zaslúži ❤

@evinku Ďakujem krásne a veľmi ti držím palce aby sa zadarilo 🍀 😉
a ja už keď nič iné, tak si aspoň budem môcť zajtra pripiť na svoje narodeniny 😝 Ale na vianoce budem mať už určite alkohol zakázaný z toho pravého dôvodu 😂