KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
@00snazilka00 😘 Dakujem
@gina6 dakujem pekne 😘 Nie v pohode sa pytaj. Ano na Slovensku nam nevyslo 6 embryi az potom som sa uz nahnevala a isla rovno do naj centra s vynikajucimi recenziami Reprofit Brno. A tam vyslo na prvykrat dcerka a teraz hned 2krat, ale ci to bude pokracovat je to vo hviezdach. Mame uz len jeden pokus a potom to uz balim. Je to psychicky, financne narocne a nie sme uz najmladsi..
@gina6 verim, ze sa vam to tiez podari 😘 Prajem Vam to z celeho srdca 😘 Vy ste teda skusali tu na Slovensku? Ja som pred 5timi rokmi isla do toho s plnym nasadenim. Tentoraz som to nechala viac na nahodu. Zamerala som sa na chrbat, mojzisove cviky, akupunkturu, rozne vitaminy, bylinky, absolvovala takmer vsetky vysetrenia..hematologiu, endokrinologiu, reprodukcnu imunologiu, hysteroskopiu, podrobnejsi spermiogram, genetiku atd...a ked sa to konecne podarilo tak som nemohla uverit az do 8 tyzdna kedy som zacala silne krvacat, ale nastastie vsetko bolo v poriadku. A ked som so uz myslela ze ma nic neprekvapi tak porod som podcenila a nemam dobre zazitky..tak aj preto sme to 5 rokov odkladali...tiez uz mam 41 a zrovna na 41 narodeniny som mala KET 😊nahoda..som sa tesila ze aky darcek 🙂 No nic treba nam len verit, ze sa to raz podari a mysliet pozitivne 😚 Drzim palce
Tak baby dnes som 8 deň po KET a test negatívny 😔
Tak snáď to ešte není definitívne, aj keď nádej sa trošku už znížila, ale stále verím že to dobre dopadne 🍀🙏
@janys161 zlatíčko moje... Ved ešte nieje poriadne ani to hcg v tele a sama vieš, že to nič neznamená... Krv je podstatná... Takže žiadne negatívne myslenie a hlavu hore... Ešte je skoro na závery... Určite to tento raz vyšlo, len bublinka chce byť v utajení 🙏... Držím palce moc 🤞❤️
@evinku Ahoj 😊 och to mi je ľúto pekne oddychuj a načerpaj silu, ja som tiež dnes skúsila test ešte a nič 😏 tak uvidím ako to dopadne no, tak by som si želala len nám to vyde 🙏 inak sa mám fajn nič mi není už sem tam má pichne v podbrušku ale to bude z progesterenu isto, tak uvidíme jak to bude no
Tak sa hlasim opäť, krv negatívna :( už mam len posledne 5te embryo tak snáď..
@janys161 ďakujem... Dnes je to také, onicom... Od včera som brutálne nervózna, všetko má hneď vytočí, hneď ma hoci co rozplače... O pichani v bruchu, vaječníkov ani nevravím... Prsia to isté... Hormóny robia svoje... Už som nejak zúfalá, že nič z toho nieje... Ale verím stále, že je len skoro na testovanie.. Kazdy mi to vraví... Tak snáď sa stane zázrak 🙏🤞❤️
@janys161 ahoj... Urobila aj dnes a je biely... Poplakala. Som. Si... Nejak som to cítila, že to nevyjde... Som. Dnes sa zmierila s tou myšlienkou... O 4 dní mam dostať ms, a cítim, že už je na spadnutie, kŕče mam. Neskutočne... Asi tak nejak... Som. Si dávala dnes auto dokopy, aby bolo nachystané na jazdu do práce ( dochádzam denne 60km)...😉

@evinku dakujem keď napíšeš ze si mala pozitívny test potom možno spravím aj ja moc držím palce