icon

KET - október 2022

lusya95
9. okt 2022

Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂

no_co_uz
31. okt 2022

@evinku Ďakujem krásne a veľmi ti držím palce aby sa zadarilo 🍀 😉
a ja už keď nič iné, tak si aspoň budem môcť zajtra pripiť na svoje narodeniny 😝 Ale na vianoce budem mať už určite alkohol zakázaný z toho pravého dôvodu 😂

evinku
31. okt 2022

@no_co_uz dnes osláv to, že čo chvíľa už nebudeš piť 🤗, nebudeš môcť keďže už bude na ceste bublinka šťastia 🤞❤️... Moc držím palce ✊

janys161
31. okt 2022

@no_co_uz
Je mi to ľúto, ale si silná moc držím palce aby ďalší vklad bol úspešný, verím že každá sa dozvieme tú krásnu správu 🥰

janys161
31. okt 2022

@evinku jasneee dám vedieť 😊 chápem nutkanie mám aj ja ale aj rešpekt teda :D tak uvidíme no ako to dopadne teda 🤞🤞🤞

evinku
31. okt 2022

@janys161 držíme si palce 🤞🤞🤞 a čakáme na dobre správy 🤗❤️

eva193
31. okt 2022

@janys161 ahoj, ta kamoska co mala pozitivny az na 14ty den z krvi..predtym testovala na nejaky 10ty den a nemala pozitivny test?

janys161
31. okt 2022

@evinku jasneee 🤞 ty kedy zase budeš testovať?

@eva193 Ahoj 😊 hej hej tak testovala predtým a negatívny už bola zmierená že to nevyšlo a nakoniec v centre jej povedali po krvi že je to pozitívne a už ma teda aj bábätko 😊 takže treba veriť do poslednej chvíle 🍀

evinku
31. okt 2022

@janys161 asi zajtra... 🙈... Už teraz to pôjde... Ale verím stále 🤗🙏🤞

eva193
31. okt 2022

@janys161 ja sa len preto pytam ze na 11ty den som mala negativny test a v stredu mam krv...velku sancu tomu nedavam teda

evinku
31. okt 2022

@eva193 vždy je šanca... Držím palce 🤞.. Predsa krv je istejsia ako moč 🙏

janys161
31. okt 2022

@evinku testuj obdeň aspoň zajtra vydrz a otestuj v stredu 😊moc držím palceky 🤞

@eva193 ešte to nevzdávaj stále je šanca, držím palce 🤞🍀

evinku
31. okt 2022

@janys161 uvidím... Ale myslím, že to nevydržím 🙈🤞🙏❤️

wewe34
31. okt 2022

@evinku ahoj ako sa cítiš? Ak som správne čítala ty už budeš dnes testovať?

evinku
31. okt 2022

@janys161 ozaj... Mala si aj ty také, že chodíš denne aj 3 ci viac krát na stolicu? Nepreháňa ma, nemám ju tvrdú, ale vždy idem... Co pre mňa bolo Vždy ju mat 2-3 do týždňa, koľko krát aj menej... Teraz denne viac krát... 🙈🤔

evinku
31. okt 2022

@wewe34 ahoj... Testovala som, ale test negatívny...ziaden duch... Nič... Takže uvidím, čo prinesie ďalší deň, ale dnes som len 5 deň po vklade... Tak snáď sa ešte len neukázalo 🙏

sussah
31. okt 2022

@no_co_uz
@00snazilka00
Tak baby prve hcg bolo 350 vo stvrrok a dnes pondelok kontrola embrya na USG. Bolo ho tam vidiet. Dali mi rano tehotensku knizku.Ale lekar ma poslal na druhe HCG pre moj pokoj a vyslo zase nizke HCG 😞 Lekar vravel ze uz malo byt cez 1500 a bolo len 850..ze pockame este do stredy...tak som sa asi predcasne tesila. Este aj lekar ide na 3 tyzdne na dovolenku...

00snazilka00
31. okt 2022

@sussah neboj nie je ešte nič stratené bojuj a bojuje aj to malé ☺️✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

gina6
31. okt 2022

@sussah ahoj, môžem sa spýtať koľko dní si po vklade?

gina6
31. okt 2022

@no_co_uz to mi je veľmi ľúto 🫂.
Silno držím palce aby sa v druhom kole sa ti splnil sen!
Si úžasná a silná, nevzdávaj sa nikdy!
Aj keď je zamračené☁️,za oblakmi sa stále ukrýva slniečko ☀️ ...

sussah
31. okt 2022

@gina6 dnes 18 den. Bola som 13 oktobra

janys161
31. okt 2022

@evinku ale vydrz aj ked viem že zvedavosť je silnejšia 😊
Ja to mám také ako ktorý deň, je deň kedy sa mi nedá potom jak ty píšeš aj viackrát za deň 🤷 uvidíme no či to je príznak niečoho 🍀

gina6
31. okt 2022

@sussah neboj sa! Určite je v poriadku! Aj srdiečko už bolo vidieť?
A pridávam tabuľku,tam je to číslo akurát

erika283
31. okt 2022

@no_co_uz To mi je strašne ľúto 😔

Otvor si fľašu vína, a ideme na to v novembri! (teda predpokladám, že sa chystáš teraz, alebo inak - budeme v tom minimálne spolu 🍀 tak verím, že ma v tom nenecháš samú 🙏)

Ja som tiež ako ty, na deň krvi už začala špiniť, deň na to /sobota/ už prišla plnohodnotná MS, takže teraz čakám, na kontrolu idem 09.11 a potom vklad, verím, že tento krát úspešný! Ako hovoríš, netreba strácať na duchu, bojovať a ono to príde, každá z nás si to zaslúži ❤

sussah
31. okt 2022

@gina6 ano do tych hodnot sice spadam ale kazdych 48 hodin ma stupat hodnota dvojnasobne povodne nameranej hodnoty a to je potom problem ked nestupa. Nie srdiecko este nie. To je este skoro na to.

gina6
Autor odpoveď zmazal
evinku
31. okt 2022

@janys161 budeme vidieť co to znamena.. Možno len vnútorná nervozita 🤭

wewe34
31. okt 2022

@evinku hej sme rovnako po vklade ja som ešte netestovala podľa mňa je ešte skoro vôbec sa ešte nemusíš báť

evinku
31. okt 2022

@wewe34 áno.. Ja viem... Len ja som netrpezliva 🤭... Ty chceš kedy testovať?.. Máš. Aj nejaké priznake? Ako sa cítiš?

wewe34
31. okt 2022

@evinku neviem ci vôbec budem testovať uvidím možno ani nie jam bola na vklad teraz 4 krát tak mam strach testovať.Citim sa fajn teda nič zvláštne co by mohlo niečo naznačovať

evinku
31. okt 2022

@wewe34 ja nevydržím v nevedomosti... Síce strach mam, ale,neda mi to... Mrzí ma, že zatiaľ to nevyšlo, ale žreb a veriť, že teraz je ten správny čas aby sa stal zázrak 🙏 držím palce 🤞❤️