icon

KET - október 2022

lusya95
9. okt 2022

Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂

wewe34
31. okt 2022

@evinku dakujem keď napíšeš ze si mala pozitívny test potom možno spravím aj ja moc držím palce

janys161
31. okt 2022

@wewe34 ja som síce len po druhom vklade, ale po prvom neúspešnom keď som vtedy testovala jak besná, tiež mám teraz strach, tak ťa úplne chápem, dúfam budeme mať všetky krásne //🍀

sussah
31. okt 2022

@gina6 nie moj novy gynekolog v mojom.meste mi uz dal.knizku. Tiez.mi to bolo divne, ze dost skoro. V Car som bola v Brne tak do Ciech kvoli tehu a kontrolam uz nechodim.
Ano v stredu idem na tretie HCG.

wewe34
31. okt 2022

@janys161 aj ja dufam❤️

sussah
31. okt 2022

@00snazilka00 😘 Dakujem

gina6
Autor odpoveď zmazal
evinku
31. okt 2022

@wewe34 dúfam, že sa dočkám toho, ako to vykricim do celého sveta 🤗

sussah
31. okt 2022

@gina6 dakujem pekne 😘 Nie v pohode sa pytaj. Ano na Slovensku nam nevyslo 6 embryi az potom som sa uz nahnevala a isla rovno do naj centra s vynikajucimi recenziami Reprofit Brno. A tam vyslo na prvykrat dcerka a teraz hned 2krat, ale ci to bude pokracovat je to vo hviezdach. Mame uz len jeden pokus a potom to uz balim. Je to psychicky, financne narocne a nie sme uz najmladsi..

gina6
Autor odpoveď zmazal
sussah
31. okt 2022

@gina6 verim, ze sa vam to tiez podari 😘 Prajem Vam to z celeho srdca 😘 Vy ste teda skusali tu na Slovensku? Ja som pred 5timi rokmi isla do toho s plnym nasadenim. Tentoraz som to nechala viac na nahodu. Zamerala som sa na chrbat, mojzisove cviky, akupunkturu, rozne vitaminy, bylinky, absolvovala takmer vsetky vysetrenia..hematologiu, endokrinologiu, reprodukcnu imunologiu, hysteroskopiu, podrobnejsi spermiogram, genetiku atd...a ked sa to konecne podarilo tak som nemohla uverit az do 8 tyzdna kedy som zacala silne krvacat, ale nastastie vsetko bolo v poriadku. A ked som so uz myslela ze ma nic neprekvapi tak porod som podcenila a nemam dobre zazitky..tak aj preto sme to 5 rokov odkladali...tiez uz mam 41 a zrovna na 41 narodeniny som mala KET 😊nahoda..som sa tesila ze aky darcek 🙂 No nic treba nam len verit, ze sa to raz podari a mysliet pozitivne 😚 Drzim palce

janys161
1. nov 2022

Tak baby dnes som 8 deň po KET a test negatívny 😔
Tak snáď to ešte není definitívne, aj keď nádej sa trošku už znížila, ale stále verím že to dobre dopadne 🍀🙏

evinku
1. nov 2022

@janys161 zlatíčko moje... Ved ešte nieje poriadne ani to hcg v tele a sama vieš, že to nič neznamená... Krv je podstatná... Takže žiadne negatívne myslenie a hlavu hore... Ešte je skoro na závery... Určite to tento raz vyšlo, len bublinka chce byť v utajení 🙏... Držím palce moc 🤞❤️

janys161
1. nov 2022

@evinku Ďakujem za podporu ❤️ heh že by to bol tajný agent? :D verím že to dopadne dobre musí 🙏 aj u teba 🍀

evinku
1. nov 2022

@janys161 naše bublinky sa s nami hrajú na schovku... Ale my ich nájdeme 🥰.. Už len nájsť ten ich úkryt 🙏❤️

janys161
1. nov 2022

@evinku nech sa len pekne už ukážu :D skúsim ten Digitalny cez víkend v pondelok krv tak snáď 🙏

evinku
1. nov 2022

@janys161 držím palčeky 🤞✊... Určite to tam bude 🙏... Tiez som testovala a nič.. Ani duch... 😔.. Mam divne pocity, ale stále verím, že je to len skoro a ešte len sa ukážu dve čiarky... ❤️

no_co_uz
1. nov 2022

@erika283 ano aj ja by som chcela hned na dalsi mesiac skusit znova ak budu priaznive podmienky. Tak snad sa nam to obom podarí 🙂
Snad nebudeme az take smoliarky.

janys161
1. nov 2022

@evinku hej moja to je ešte skoro, skús tak na 9 deň teraz až, verím že nám to vyde 🙏

evinku
1. nov 2022

@janys161 určite... Stále veríme obe... 🤞🙏❤️

evinku
2. nov 2022

@janys161 ako ti je... Ja v noci dostala hnačku... Otras... Dnes oslabena... Asi z jedla 🤔. Test negatívny, ani náznak druhej čiarky... 😔

janys161
2. nov 2022

@evinku Ahoj 😊 och to mi je ľúto pekne oddychuj a načerpaj silu, ja som tiež dnes skúsila test ešte a nič 😏 tak uvidím ako to dopadne no, tak by som si želala len nám to vyde 🙏 inak sa mám fajn nič mi není už sem tam má pichne v podbrušku ale to bude z progesterenu isto, tak uvidíme jak to bude no

patus331
2. nov 2022

Tak sa hlasim opäť, krv negatívna :( už mam len posledne 5te embryo tak snáď..

evinku
2. nov 2022

@janys161 ďakujem... Dnes je to také, onicom... Od včera som brutálne nervózna, všetko má hneď vytočí, hneď ma hoci co rozplače... O pichani v bruchu, vaječníkov ani nevravím... Prsia to isté... Hormóny robia svoje... Už som nejak zúfalá, že nič z toho nieje... Ale verím stále, že je len skoro na testovanie.. Kazdy mi to vraví... Tak snáď sa stane zázrak 🙏🤞❤️

evinku
2. nov 2022

@patus331 to ma moc mrzí 🥺... Ale stále je šanca a treba veriť, že tentoraz to už konečne vyjde 🤗... Držím palce moc 🙏🤞

no_co_uz
2. nov 2022

@patus331 to ma mrzi :( to si uz mala 4x vklad a ani raz nevysiel? ci niektory sa aj podaril?

patus331
2. nov 2022

@no_co_uz toto bol 3ti, posledny bol dvojica. Vyšiel druhý ale aj skoncil par dni po krvnom pozitívnom teste

no_co_uz
2. nov 2022

@patus331 a nevraveli ti co by mohlo byt pricinou? resp. nejake doplnkove vysetrenia neodporucili?

patus331
2. nov 2022

@no_co_uz všetko som absolvovala vsetko v norme jedine vahu mam väčšiu a pcos ale tak nerodia len chudé ženy. Chodila som na intralipidy proste nič len všade kopu peňazí.

janys161
3. nov 2022

@evinku Ahoj no čo ako dnes? Ja po starom testy som už nerobila už ani nebudem asi uvidím v pondelok ako to dopadne

evinku
3. nov 2022

@janys161 ahoj... Urobila aj dnes a je biely... Poplakala. Som. Si... Nejak som to cítila, že to nevyjde... Som. Dnes sa zmierila s tou myšlienkou... O 4 dní mam dostať ms, a cítim, že už je na spadnutie, kŕče mam. Neskutočne... Asi tak nejak... Som. Si dávala dnes auto dokopy, aby bolo nachystané na jazdu do práce ( dochádzam denne 60km)...😉