KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
@gina6 ja som dnes 5 DPT, tak este asi skoro. zajtra idem do prace do officu, tak tam urcite nechcem testovat 😅 . Ale v stredu som doma a budem mat 7 den, tak by sa nieco mohlo ukazat ak to vyslo 🙂 joj velmi mi drzte palce, ja zacinam byt pomaly ako kopka nervov a stresu, co sa bojim
Ahojte.. Ja idem na vklad v stredu, ak sa nič nezmení... I keď to nieje KET, ale ET... Prosím kocky, aký je postup? Absolvujem to prvý krát, tak neviem vôbec do čoho idem... Všade čítam ze to nieje bolestivé, ale viete ako sa vraví... Neskusis, nezistis... 🤞
@gina6 my si mame v stredu okolo pol ôsmej volať a povedia, či sa budeme musieť dostaviť do centra, alebo nie... Len tie obavy.. Odobrali mi 4vajicka...do dnes 2 su 8bunkove jednotkovéj kvality, 1 je 6bunkove dvojkovej kvality a 1 dostalo stopku... Dúfame, že tie dve to dajú dokonca a niečo z toho bude... Tak sme na ihlach a čakáme co nás čaká 🙏
Ahojte dievčatá,ja som bola tiež na vklade 19.10.tak sa k Vám pripojím a idem bojovať s vami ✌️🙂
@sussah Ďakujem, podobne aj tebe, aj všetkým, dievčence! 🙏❤
@evinku Vkladu sa neboj, ale ja ti poradím, bol to môj prvý vklad a ako povedali, treba prísť s plným močovým mechúrom, no ja som to asi prehnala - podľa doktorky aj sestričky, ktoré mi s úsmevom na tvári povedali, že "vyhrávam súťaž o najplnší mechúr" 😅 no mne do smiechu moc nebolo, tak radšej s vodou opatrne 😂 nebolí to, vôbec ❤
@alizze536 Držíme ti palceeee, čakáme potom update aj od teba 🙏
Ahojte, ja sa k Vam tu pripojím ,31. mam vklad posledného mrazacika ,ja tak dufam ze to vyjde. Je to moja posledna šanca a uz viac skusat nebudeme …

@no_co_uz Tak tak, kedy sa odhodláš? Určite sa pridáš, ja baby dúfam, že každá jedna sa konečne dočká svojich "vysnených koľajníc" ako hrom!