icon

KET - október 2022

lusya95
9. okt 2022

Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂

erika283
24. okt 2022

@no_co_uz Tak tak, kedy sa odhodláš? Určite sa pridáš, ja baby dúfam, že každá jedna sa konečne dočká svojich "vysnených koľajníc" ako hrom!

no_co_uz
24. okt 2022

@gina6 ja som dnes 5 DPT, tak este asi skoro. zajtra idem do prace do officu, tak tam urcite nechcem testovat 😅 . Ale v stredu som doma a budem mat 7 den, tak by sa nieco mohlo ukazat ak to vyslo 🙂 joj velmi mi drzte palce, ja zacinam byt pomaly ako kopka nervov a stresu, co sa bojim

gina6
Autor odpoveď zmazal
evinku
24. okt 2022

Ahojte.. Ja idem na vklad v stredu, ak sa nič nezmení... I keď to nieje KET, ale ET... Prosím kocky, aký je postup? Absolvujem to prvý krát, tak neviem vôbec do čoho idem... Všade čítam ze to nieje bolestivé, ale viete ako sa vraví... Neskusis, nezistis... 🤞

gina6
Autor odpoveď zmazal
evinku
24. okt 2022

@gina6 ďakujem... Pri opu som nič nenosila, všetko som mala k dispozícii od nich... Chodím do iscare MT..

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
evinku
24. okt 2022

@gina6 my si mame v stredu okolo pol ôsmej volať a povedia, či sa budeme musieť dostaviť do centra, alebo nie... Len tie obavy.. Odobrali mi 4vajicka...do dnes 2 su 8bunkove jednotkovéj kvality, 1 je 6bunkove dvojkovej kvality a 1 dostalo stopku... Dúfame, že tie dve to dajú dokonca a niečo z toho bude... Tak sme na ihlach a čakáme co nás čaká 🙏

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
evinku
24. okt 2022

@gina6 ďakujem veľmi pekne za podporu a povzbudenie... Tiez držím palčeky vám všetkým dievčence, 🤞nech tie Koľajnícky silneju a ste tehotné 🤗❤️

sussah
24. okt 2022

@no_co_uz dakujem 😊 Velmi sa tesim tak dufam ze ma hcg z krvi nesklame😉
Dufam, ze sa tu budeme vsetky tesit 🙂 Silne drzim palce 😘😘😘

sussah
24. okt 2022

@gina6 gratulujem 🥰Je to tam!

sussah
24. okt 2022

@erika283 tiez gratulujem 😉 Nech test v piatok vyjde!

sussah
24. okt 2022

@no_co_uz urcite sa zadari 😘

alizze536
24. okt 2022

Ahojte dievčatá,ja som bola tiež na vklade 19.10.tak sa k Vám pripojím a idem bojovať s vami ✌️🙂

erika283
24. okt 2022

@sussah Ďakujem, podobne aj tebe, aj všetkým, dievčence! 🙏❤
@evinku Vkladu sa neboj, ale ja ti poradím, bol to môj prvý vklad a ako povedali, treba prísť s plným močovým mechúrom, no ja som to asi prehnala - podľa doktorky aj sestričky, ktoré mi s úsmevom na tvári povedali, že "vyhrávam súťaž o najplnší mechúr" 😅 no mne do smiechu moc nebolo, tak radšej s vodou opatrne 😂 nebolí to, vôbec ❤
@alizze536 Držíme ti palceeee, čakáme potom update aj od teba 🙏

evinku
24. okt 2022

@erika283 ďakujem veľmi pekne za radu... Ú mňa problém s plným mechúrom nebude, keď ja si len pomyslím a už sa mi chce cikat😂... A keďže do centra to mame hodinu a pol cesty, tak bude plný určite... 🤭🤗

sussah
24. okt 2022

@erika283
No baby ja som na ten plny mocovy mechur zabudla. Kedze som bola naposledy na embryotransfer pred 5 rokmi a teraz mi to nikto nepripomenul. Takze dost som sa vystresovala ked mi vkladali embryjko ze som bola predtym na zachod....

gina6
Autor odpoveď zmazal
evinku
24. okt 2022

@sussah s ako to prebiehalo? Bolo to iné ako s plným mechúrom? Ci si nič necítila?

tanusenka
24. okt 2022

Ahojte, ja sa k Vam tu pripojím ,31. mam vklad posledného mrazacika ,ja tak dufam ze to vyjde. Je to moja posledna šanca a uz viac skusat nebudeme …

no_co_uz
24. okt 2022

@alizze536 ja som mala vklad tiez 19.10. 🙂
@tanusenka drzim palce! 🤞 zatial je to velmi zdarna skupinka, tak verim, ze bude tento trend pozitivnych testov pokracovat 🤩

alizze536
24. okt 2022

@no_co_uz tak to sme presne rovnako,kde chodíš do centra?🙂

no_co_uz
24. okt 2022

@alizze536 ja do splnu a ty? 🙂

alizze536
24. okt 2022

@no_co_uz ja do Iscare v BA,ja len ci sme sa nestretli,to by už bola iná sranda 🙂

sussah
24. okt 2022

@no_co_uz ja som tiez chodievala do Splnu ale.pred rokmi som zmenila za Brno Reprofit

sussah
24. okt 2022

@evinku pripadalo mi to akoby som bola ma nejaky vyter.

patus331
24. okt 2022

Ja testujem ako hlúpa od 4teho dna neviem preco nemohla som to vydržať aj ked viem ze je to strašne skoro na každom vidim velmi slabého ducha ale neviem. Je to tak skoro strasne ale tie dni idu hrozne pomaly. Vklad bol 18teho zajtra to bude 7mi den ak nerátam vklad. Všetkým vam držím moc moc palce