icon

KET - október 2022

lusya95
9. okt 2022

Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂

erika283
24. okt 2022

@sussah A vraveli ti niečo pri vklade, alebo nie? Ktorý si teraz deň po transfere? Neboj sa, určite to bude dobré, silné embryo sa zavŕta, či si plný mechúr mala, či nie 🙏

sussah
25. okt 2022

@erika283 sestricke som povedala, ze ja som zabudla ze mam mat plny mocovy mechur. A ona tak uz nic uvidime ako to dopadne. Som 12den po transfere.

janys161
25. okt 2022

Ahojte baby 🙂 pripájam sa k Vám ja som mala KET včera, držím všetkým palce nech sa nám to podarí 🥰

adrus1991
25. okt 2022

Ahojte ja som mala vklad 22.10. 🙂

tanusenka
25. okt 2022

@patus331 ja som robila kazdy vklad to iste co ty … ja som az hypnotizovala tie testy aby tak ta ciarka druha bola🤣🤣 … pod svetlom v okne vonku vsetky uhly som skúmala ci tam neni duch … nie si v tom sama … btw na tych testoch je druha slabucka ciarka 😉

sussah
25. okt 2022

Dnes 12ty den po KET a ciarka silnie 😊

00snazilka00
25. okt 2022

@sussah vyzerá to skvelo 🤗🤗🤗 ja som mala vklad 12.10 a dnes ráno test a zajtra krv držím všetkým ✊🏻

sussah
25. okt 2022

@00snazilka00 je to tam 🥰 Gratulujem!

lusya95
autor
25. okt 2022

@no_co_uz ahoj no cakam na tvoj vysledok🙂 no ja neviem ci sa testovat a kedy 🤣 no uvidim zatial nad tym nerozmyslam inak by som sa scvokla😔

lusya95
autor
25. okt 2022

@00snazilka00 gratulujeeeem ❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
no_co_uz
25. okt 2022

@00snazilka00 no ale to su paráááádne kolajnice 🙂 mozes buchat detske sampanske :D
@lusya95 ja testujem zajtra doobedu - uz som pevne rozhodnuta a pomaly uz zbieram vo svojich najhlbsich utrobach odvahu na to 😂 no a inak ja prave preto uz sa chcem aj otestovat aby som sa presne nescvokla 😅

lusya95
autor
25. okt 2022

@gina6
Tento postup obdivujem a zavidim az moc 😔. U nas frisko frisko niekedy ani fotku nedaju iba raz sa mi stalo zatial ze mi dali 😔 a hned sup hore a domov. Bez ziadneho lezania ani. 5 minut ... 😔

lusya95
autor
25. okt 2022

Boze dievcata ja ked tu vidim tieto testy ze vam to krasne vychadza. Uz to musi aj mne vyjst 🙂🙂 musi nam to každej vyjst 🙂 vyzera ze to je silny 🌒🌙

gina6
Autor odpoveď zmazal
lusya95
autor
25. okt 2022

@evinku ja som zazila aj s plnym aj s prázdnymi rozdirl som nevidela skor im sa lepsie tade dostávalo 🤣 ale teda prazdny neodporucaju mna to bolelo tak ci tak ale co nevydrzime my zeny 🙂

lusya95
autor
25. okt 2022

@no_co_uz ja to vidim az na vikend .. dnes to je uz 7 den ak neratam transfer. Ale neviem no este to nechcem riskovat daj vediet co a ako🙂

l.e.n.u.s
25. okt 2022

@lusya95 nechodia nahodou do Gynfiv? Tam som sa s tymto stretla a bola som z toho frustrovana, citila som sa len ako dalsi kus. Ked som presla do CAR do Brna tak
to je uplne iny pristup... po vklade som zostala par minut lezat, cely cas hrala meditacna hudba a muz bol po cely cas so mnou.

Blahozelam vsetkym tehulkam, oktober je naozaj plodny mesiac a snad nas pribudne viac. Mna caka vklad v piatok.

sussah
25. okt 2022

@l.e.n.u.s ano Brno reprofit je top. Tiez som mala meditacnu hudbu 13.10 na KET 😊 Na Slovensku mi to 6krat nevyslo a bolo to dost na psychiku

lusya95
autor
25. okt 2022

@l.e.n.u.s ano presne ste to trafili... Nechapem ako takto lahostajne sa spravaju k tomu ... My preto spravime vsetko mozne ale oni sup hore a domo a nezajem. Mozem napisat spravu ?

lusya95
autor
25. okt 2022

@gina6 to je mile 🙂 akoze personal je vzdy mily ... Prvy vklad mi robili na tri pokusy strávila som tam pol dna a vsetci boli zlati hladkali ma tam a neviem co. Pristup je fajn ale co sa tika tych inych veci mi to pride take ľahostajné

00snazilka00
25. okt 2022

@no_co_uz no stále tomu nemôžem uveriť až asi keď pôjdem na sono a uvidím 😍😍🤗 verím že aj vám všetkým sa zadarí 🤗🤗🤗🤗

evinku
25. okt 2022

@lusya95 ďakujem za odpoveď... Uvidím ako sa mi podarí prísť.. Ja dnes bola na kontrolnom Sone zajtra by mal byť na 80% transfer, ale s istotou to budeme vedieť ráno, keď si zavoláme

matka1209
25. okt 2022

@00snazilka00 jej gratulujem 🥰🥰 ja som mala včera vklad 🙂

00snazilka00
26. okt 2022

@matka1209 držím ✊🏻✊🏻

no_co_uz
26. okt 2022

Tak som vyskusala a z testu na mna pozera iba jedna palicka 😖

patus331
26. okt 2022

@no_co_uz neboj ešte nemusí byť, veď je to len 7mi deň ❤️

erika283
26. okt 2022

Takže dievčence, ja sa pomaly zmierujem s tým, že je to biochemické, ... testy od včera, t.j na 11 deň slabli, dnes na 12dpt už takmer ani náznak ducha... No čo, v piatok si vypočujem negatívny verdikt z krvi, už som si aj poplakala, aj sa s tým zmierila a ideme ďalej.

Vám všetkým prajem zo srdca, aby ste videli tie vytúžené dve čiarky a aby testy silneli 🙏🍀

gina6
Autor odpoveď zmazal
erika283
26. okt 2022

@gina6 Ja sa na to dívam práveže veľmi triezvo, ja som mala už na 7-8 deň fakt peknú čiarku, nejdem si nič nahovárať, potom by to bolelo ešte viac 😕 Ale ďakujem za povzbudzujúce slová ❤