KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
@erika283 to nemyslis vazne 😖 dnes je nejaky den zlych sprav :/ mrzi ma to. bol to tvoj prvy vklad? a mas este nejakych mrazacikov? pripadne kedy planujes dalsi pokus? Teda stratene to nieje, ja ti prajem nech sa stane zazrak nejaky a bude to vsetko v poriadku..aj ked ta chapem ako sa citis
Baby neviete do kedy robia v Iscare v Ba ?mali mi dnes volat a este nikto nevolal… mam tam zavolat ??
@lusya95
Ahoj, bola som na KET 5.10, ktorý dopadol úspešne 🙂 , bol to náš tretí vklad. Dnes som ale bola u svojej gynekologicky, mam ťažkosti asi mykóza z progesteronu :/ mala som zvláštny veľmi hustý hlien s primesou krvi tak som sa zľakla, mam uz jeden spontanny potrat za sebou v 5tt, z prirodzeneho otehotnenia. Doktorka mi urobila len utrazvuk povedala, že bábo je v poriadku, výter mi nechcela urobit vraj mi aj tak neda vaginalne tabletky (progesteron beriem uz len cez usta), lebo priorita je aby bol plod v poriadku, tak mi dala krem clotrimazol a duphaston. 2.11 ideme posledny krat do CAR na ultrazvuk, či uz bude vidiet akciu srdiečka, aj ked si myslim ze je to dost skoro, no uvidime, potom uz budem chodit len na gyndu ku svojej dr.
@gina6 Ale znamená, testy snehobiele, už som začala špiniť, zajtra ráno zavolám do CAR, či sa nebude dať na krv prísť už o deň skôr, zbytočne budem ešte predlžovať užívanie estrofenu a vkladanie progesteronu, mrcha prišla ako hodinky na čas, ako každý mesiac... Mimochodom tebe GRATULUJEM, veľmi sa teším, prajem ti to strašne strašne 🍀👶
@no_co_uz Bol to môj prvý vklad, prvý-krát v živote som videla na teste dve čiarky a bol to fakt super pocit, ale dalo mi to ako takú nádej, že to aspoň "ide"... U nás je problém "len" spermiogram, takže verím, že raz sa to podarí... Mám ešte jedného mrazáčika, prídem si po neho hneď budúci mesiac, verím, že bude ten pravý 🍀 Nakoľko zajtra začnem MS na 100 %, poznám svoje telo, tak môžem odratávať cyklus... Mimochodom prečítala som si aj tvoj príspevok, 7-deň je ešte skoro, ver v to, že sa ti ukáže ešte neskôr, stále je čas, stále je nádej, neboj sa, budem na teba veľmiiii myslieť 🙏
@sussah @denissa20 Kočky moje, ste strašne zlaté, ja verím, že sa k vám tehu pridám budúci mesiac, trošku si to posuniem 🍀 Ale určite vás dobehnem!
@nikolka711 tesiiim sa 🙂 gratulujem ❤️
@erika283 rozumiem, pre mna to bol tiez prvy vllad -ET. A nejak som s tym pocitala, ze to vyjde. V januari nam vyslo IUI a tam je sanca len nejakych 7%, tak som si naivne myslela, ze kedze pri et/ket je ovela vyssia uspesnost, tak nam to istotne vyjde. Ale je super, ze mas este mrazacika.Ja chcem tiez ist na dalsi cyklus - teda ak sa nestane zazrak...v piatok este otestujem a ked tam nic nebude, tiez budem volat ci mozem ist skor na krv aby som mohla cim skor vysadit lieky.
@no_co_uz My sme IUI neskúšali, nás rovno odporučili na IVF, kvôli výsledkom, takže sme nemali na čo čakať...
Neboj, ďalší cyklus už potrebovať nebudeš, neboj, určite ti vydá tento a pridáš sa ku zvyšku šťastlivejších v tejto skupine ❤ Určite tu prídem kuknúť, nech viem, ako sa vám všetkým darí, potom ma updatuj 🍀
@gina6 Ďakujeeeem, verím, že áno 💃
Baby 380 IU/l HCG je dostatocna hodnota na tehu. Mam trosku obavy, lebo pri mojej Emmke som mala po 2 tyzdnoch od ET tisicove hodnoty..
Babulky moje zlaté... Mam za sebou vklad, ktorý prebehol včera.. 🤞🙏❤️... Dúfam, že bude všetko v poriadku a dotiahnem to do tehotenstva 😍... Zároveň som smutná, lebo to bolo jediné embrijko, ktoré sme mali❤️ všetky ostatné (3) nám stopli,takže žiadne zmrzlinky nemáme 😭.
Každej jednej z nás držím palčeky 🤞 nech sme šťastné a spokojné 🤗😇❤️
Dnes 14 DPT pozitivny výsledok z krvi - 1890 IU 🥰😍🍀 V pondelok kontrolný odber. Skromne a potichu sa teším. ❤️🤞 Držím nám všetkým palce.
@denissa20 ja som včera bola na krv vklad bol 12.10 čiže na 14 deň som išla na krv výsledok 1662,9 ✊🏻😍
Mne dnes začali kŕče ako pri ms neviem čo to znamená 🥺