KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
Dievčatá potisku vás tu sledujem 👀 a strašne sa z vás teším 😍😍 vidím ze október bol celkom plodnym a tie ktoré máte potvrdene 🤰🏼 straaaaaaasne moc gratulujem🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍🥰💕💕💕 a tebe
@gina6 joooj ani nevieš ako po tom auguste... No ja som sa vtedy zložila, už som ani nemohla písať do skupinky, tak teraz sem dávaš krásne krásne správy a nič viac si nemôžem želať 😍😍😍🤰🏼🍀🍀 teraz je to ono 🥳🤰🏼🍀
Baby tie ktoré si nenašli || viem aký je to pocit zúfalstva ale choďte aj cez mŕtvoly za svojím snom a raz sa to podarí a každá nájdeme svoje šťastie 💕💕len treba veriť.... Tak som nastavená aj ja🙂
Držím ✊
@gina6 gratulujem ❤️ Vitaj v klube 🥳
@nikolka711 🫂😘❤️
@evinku ja som rozmýšľala toho 1.11, ale neviem no či sa odhodlám, prvý vklad som stále testovala a len som bola smutná a zničená z toho tak teraz si chcem užiť tu nevedomosť tak uvidím ešte možno otestujeme víkend pred krvou to idem 7.11. možno to nevydržím a už skúsim cez víkend neviem uvidím ako budem odhodlaná :D
Tak baby ja nejdem v pondelok na Ket lebo ze mam zly vysledok hormónov a dali mi od zajtra dubaston akoze naco ho mam teraz v tomto cykle brat ked Ket sa neuskutoční … mate niekto skusenosti? Neskutocne som vytocena tri krat som bola v Bratislave tento tyzden a zbytocne nic mi nedala ani užívať len som chodila na krv 😭

Ahojte dievčatá mozem sa pridať?Vklad 26.10. Je to náš 5 pokus teda 4 vklad