KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
@janys161 jaj.. Ani nevrav... Dnes už žiadne príznaky... Nič v bruchu necítim, ani vaječníky... Len prsia bolia... Mam obavy.. A do toho ešte zlý sen ( o deťoch- to znamená trápenie), tak už úplne mimo.. 🥺
Mam napr... Týždeň pred MS mi býva teplo, potom zima a dostanem ms... Teraz to mam presne tak... O týždeň ms... Teplo mam za sebou, teraz mi je zima... Bojím sa najhoršieho 😢
@evinku to všetko môžu byť aj príznaky tehu, musíš sa dať psychicky do pohody skús sa tak nesledovať, viem že je to ťažké a ja som bola takto natom tiež ten prvýkrát, skús ísť trošku na prechádzku keď tak nejako zamestnať myseľ, to že necítiš nič to vôbec nevadí, a teplo zima to mám presne aj ja, to aj z liekov môže byť
Hlavne kľud ešte si len 3 deň po neboj sa a mysli a ver že to dobre dopadne ❤️🙏😍
ja mam tak isto dnes 11 deň a test biely ... A stredu na krv. :( som z toho smutna, už neverím že to dobre dopadne, som na dne. 11ty den už by malo byť vidieť hadam :( mam krce ako pred ms stále, najradšej by som vysadila lieky už..
Dievčatá aké testy si robíte? Ja som robila pepino a plus lekáreň čo na tie testy hovoríte ?
Mne test ukazoval ducha na kazdom asi od 6 dna po vklade aj bolestami chvilkovimi ale krv bola negativna
Tak tiez ci to nieje vsetkymi tymi hormonami cim nas pichaju ako kone 🙂 🙂 ale samozrejme drzim palce nech ste //
@evinku stále má pobolievajú vaječníky raz jeden raz druhý, konečne ma dnes neboli hlava včera to bola fakt katastrofa, inak fajn, prsia ma prestávajú bolieť aj kríze tak neviem no uvidíme 🤷 v utorok by som chcela spraviť test tak som zvedavá či sa odhodlám :D bojím sa nechcem prísť o tento "pocit šťastia" teraz stále verím že sa to podarilo tak neviem či v tom nebudem chcieť ešte zostať :D ty ako sa cítiš?
@janys161 mňa tiež bola prsia... Pobolieva ju vaječníky, aj kŕče v bruchu mam... Som precitlivena... Tiez by som už dnes urobila test, ale je to zbytočné.. A hlavne sa bojím výsledku... Tak tiež to budem asi odkladať co najviac... Daj vedieť, keď sa otestujes aký máš výsledok.. Moc držím palce 🙏🤞❤️

@lusya95 veľa báb malo test negat a krv pozit, treba veriť do poslednej chvíle 🍀 držím palčeky 🙏