icon

KET - október 2022

lusya95
9. okt 2022

Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂

wewe34
28. okt 2022

Ahojte dievčatá mozem sa pridať?Vklad 26.10. Je to náš 5 pokus teda 4 vklad

janys161
28. okt 2022

@wewe34 Ahoj, silno držím palčeky 🍀❤️

evinku
28. okt 2022

@wewe34 ahoj... Držím palce 🤞✊... Tiez som mala vklad 26.10. ❤️.. Ako sa cítiš?

gina6
Autor odpoveď zmazal
evinku
28. okt 2022

@gina6 wau 🎉... Gratulujem 🙏... Moc ti to prajem... Len nech to pekne rastie a užívaj si tehotenstvo a bublinka nech priberá, ❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
lusya95
autor
28. okt 2022

@gina6 gratulujem tesim sa s vami 🙂 🙂 len nech pekne rastiete

dasena30
28. okt 2022

Dievčatá potisku vás tu sledujem 👀 a strašne sa z vás teším 😍😍 vidím ze október bol celkom plodnym a tie ktoré máte potvrdene 🤰🏼 straaaaaaasne moc gratulujem🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍🥰💕💕💕 a tebe
@gina6 joooj ani nevieš ako po tom auguste... No ja som sa vtedy zložila, už som ani nemohla písať do skupinky, tak teraz sem dávaš krásne krásne správy a nič viac si nemôžem želať 😍😍😍🤰🏼🍀🍀 teraz je to ono 🥳🤰🏼🍀
Baby tie ktoré si nenašli || viem aký je to pocit zúfalstva ale choďte aj cez mŕtvoly za svojím snom a raz sa to podarí a každá nájdeme svoje šťastie 💕💕len treba veriť.... Tak som nastavená aj ja🙂
Držím ✊

janys161
28. okt 2022

@gina6 oooo gratulujem ❤️ len tak ďalej, nech krásne rastie 🥰 užívaj si tento krásny pocit 💞

nikolka711
28. okt 2022

@gina6 gratulujem ❤️ Vitaj v klube 🥳

gina6
28. okt 2022

@nikolka711 🫂😘❤️

wewe34
28. okt 2022

@janys161 dakujem moc

wewe34
28. okt 2022

@evinku jej no do dnes celkom ok dnes som zobudila a nejak sa necítim dobre boli ma hrdlo a som taká neschopna ničoho tak som z toho taka smutná ze akurát teraz a ty?

wewe34
28. okt 2022

@gina6 dakujem moc

evinku
28. okt 2022

@wewe34 ja tiež taka onicom... Nemastna, neslana... Kŕče som mala v, aj vaječníky boleli, tak snáď je to ôk... Snažím sa oddychovať... Len som ako keby by nafúknutá... Možno je to aj z tej Stimulky este
.. 🤔... Snáď ti bude zajtra lepšie, mozno to je len tým počasím.. 🤞😉

janys161
28. okt 2022

@evinku inak ja som tiež taká nafúknutá, a od druhého dňa má úplne bolia vaječníky a párkrát má úplne pichlo v podbrušku tak snáď sa tam peleší 😁🙏

evinku
28. okt 2022

@janys161 vážne? Koľko si od vkladu?..
Aspoň som v tom. Není sama 🙏😉... Modlim sa, aby to bolo dobre znamenie ❤️

janys161
28. okt 2022

@evinku ja som bola 24 ty tuším 26 že?
Ale druhý deň až mi toto začalo, jjj tiež som rada že nemám sama také pocity 🙂 snáď to dobre dopadne, plánuješ aj testovať?

matka1209
28. okt 2022

@no_co_uz
Jej ty si šikovná 🥰

evinku
28. okt 2022

@janys161 áno... Som 26.10...tiez som rada, že mame rovnake príznaky, tak snáď to je len dobre znamenie 🤗.. Testovat plánujem, len ešte neviem kedy presne... Skôr ako okolo 4.11. si myslím že je to zbytočné.. A ty?

janys161
28. okt 2022

@evinku ja som rozmýšľala toho 1.11, ale neviem no či sa odhodlám, prvý vklad som stále testovala a len som bola smutná a zničená z toho tak teraz si chcem užiť tu nevedomosť tak uvidím ešte možno otestujeme víkend pred krvou to idem 7.11. možno to nevydržím a už skúsim cez víkend neviem uvidím ako budem odhodlaná :D

evinku
28. okt 2022

@janys161 toto je moje prvé Ivf, tak som taká vyplasena z Toho všetkého... Bojím sa, že to nevyjde.. Keďže sme mali len 4 vajíčka... 1 mi vložili a zvyšné nám. Stopli, nevyvijali sa... Tak preto tie obavy... 😔🥺

janys161
28. okt 2022

@evinku hej jasné to úplne chápem, strach je vždy ale keď ešte aj vieš že jediné o to viac určite, ale stále verím že sa nám to podarí ❤️🍀

evinku
28. okt 2022

@janys161 tiež verím a dúfam že teraz je ten správny čas na všetko... 🤞❤️... Teraz aj máš nejaké príznaky?

tanusenka
28. okt 2022

Tak baby ja nejdem v pondelok na Ket lebo ze mam zly vysledok hormónov a dali mi od zajtra dubaston akoze naco ho mam teraz v tomto cykle brat ked Ket sa neuskutoční … mate niekto skusenosti? Neskutocne som vytocena tri krat som bola v Bratislave tento tyzden a zbytocne nic mi nedala ani užívať len som chodila na krv 😭

janys161
28. okt 2022

@evinku iba to že som taká nafúknutá vaječníky má pobolievajú, aj prsia, kríže ale to môže byť aj z liekov, tak sa cítim ako pred MS 🤷 tak som zvedavá

evinku
28. okt 2022

@janys161 všetko mam aj ja aj teraz, okrem tých krížov... Ale to som mala celú stimulku tak... To čakanie je neskutočne dlhé... Neboj, bude dobre... Verím tomu 🙏🤞

lusya95
autor
29. okt 2022

@tanusenka a kam chodite ak smiem vediet?

lusya95
autor
29. okt 2022

Tak ja sa hlasim dnes 11ty den ked naratam vklad.

evinku
29. okt 2022

@lusya95 ešte netreba vešať hlavu... Treba si počkať na test z krvy... Možno test nezachytil hcg hodnoty z moču... Držím palce nech sa je len test zlý 🤞🙏❤️