icon

KET - október 2022

lusya95
9. okt 2022

Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂

janys161
29. okt 2022

@lusya95 veľa báb malo test negat a krv pozit, treba veriť do poslednej chvíle 🍀 držím palčeky 🙏

janys161
29. okt 2022

@evinku aj ja verím že to vyde 🤞

evinku
29. okt 2022

@janys161 jaj.. Ani nevrav... Dnes už žiadne príznaky... Nič v bruchu necítim, ani vaječníky... Len prsia bolia... Mam obavy.. A do toho ešte zlý sen ( o deťoch- to znamená trápenie), tak už úplne mimo.. 🥺

Mam napr... Týždeň pred MS mi býva teplo, potom zima a dostanem ms... Teraz to mam presne tak... O týždeň ms... Teplo mam za sebou, teraz mi je zima... Bojím sa najhoršieho 😢

lusya95
autor
29. okt 2022

@janys161 dakujem stale nezufam len som chcela mat z krku uz tehu test🤣 asi to je divne ale zatial som v pohode neberiem to vazne. Krv mam az v stredu kvoli tomu ze v pondelok som si nemohla v praci zobrat volno no nevadi pockam si🙂

janys161
29. okt 2022

@evinku to všetko môžu byť aj príznaky tehu, musíš sa dať psychicky do pohody skús sa tak nesledovať, viem že je to ťažké a ja som bola takto natom tiež ten prvýkrát, skús ísť trošku na prechádzku keď tak nejako zamestnať myseľ, to že necítiš nič to vôbec nevadí, a teplo zima to mám presne aj ja, to aj z liekov môže byť
Hlavne kľud ešte si len 3 deň po neboj sa a mysli a ver že to dobre dopadne ❤️🙏😍

janys161
29. okt 2022

@lusya95 jasné dobrý prístup 😊 veľmi nám všetkým držím palce, lebo celé toto čo prežívame lieky čakanie stres je to ťažké tak dúfam že sa všetky dočkáme šťastného konca 🍀❤️

evinku
29. okt 2022

@janys161 ďakujem... Viem ze sa moc sledujem, to mi vraví aj partner... Ale tak sa bojím sklamania, že to inak neviem... 🙏.. Ale. Máš pravdu, musím na vzduch, lebo doma mi už prepína 🙈🤭

gina6
Autor odpoveď zmazal
lusya95
autor
29. okt 2022

@janys161 dakujem pekne aj ja na nas vsetky myslim 🙂 ozvem sa znova v stredu co a ako🙂 ano je to tazke je toho vela 🙂

lusya95
autor
29. okt 2022

@gina6 dakujem ano urcite pockam som rada ze mam tehu test za sebou zatial nezufam tak uvidime🙂

patus331
29. okt 2022

ja mam tak isto dnes 11 deň a test biely ... A stredu na krv. :( som z toho smutna, už neverím že to dobre dopadne, som na dne. 11ty den už by malo byť vidieť hadam :( mam krce ako pred ms stále, najradšej by som vysadila lieky už..

tanusenka
29. okt 2022

@lusya95 Iscare

lusya95
autor
29. okt 2022

@patus331 ja verim do poslednej chvile nezufajte 🙂

janys161
30. okt 2022

@evinku hej hej chápem, asi všetky sa bojíme sklamania, ale netreba tak nato myslieť, musíme veriť že bude šťastný koniec 😉
Ja som mala včera katastrofálny deň neskutočná migréna ma chytila, som nevedela čo mám so sebou už robiť, dnes už je našťastie dobre 🙏

evinku
30. okt 2022

@janys161 držím palce 🤞... Verím ze to dáme do šťastného konca 😘... Ja preplakala Cely deň od zúfalstva

janys161
30. okt 2022

@evinku jooj netráp sa, neplač hlavne to není dobre, hlavu hore, daj sa do kľudu 😊

evinku
30. okt 2022

@janys161 snažím sa... Ale sama vieš, že aké to je... Dnes je už lepšie... Tak snáď to bude dobre... 😇🤗

janys161
30. okt 2022

@evinku hej je to ťažké viem, tak dúfam že to už takto zostane 😊 že to bola len chvíľková slabosť 😉

evinku
30. okt 2022

@janys161 ďakujem za podporu ❤️🤗 Moc si to vážim a pomáha to 🙏... Držíme sa obe a veríme 🤞

adrus1991
30. okt 2022

Dievčatá aké testy si robíte? Ja som robila pepino a plus lekáreň čo na tie testy hovoríte ?

evinku
30. okt 2022

@adrus1991 ja si ešte test nerobím, ale kocky v iných skupinách a fórach píšu, že pepino testy duchuju, že sú není spoľahlivé... Mama testy a clear blue testy chvália... 😉

matula26
30. okt 2022

Mne test ukazoval ducha na kazdom asi od 6 dna po vklade aj bolestami chvilkovimi ale krv bola negativna
Tak tiez ci to nieje vsetkymi tymi hormonami cim nas pichaju ako kone 🙂 🙂 ale samozrejme drzim palce nech ste //

janys161
30. okt 2022

@evinku vôbec není začo ❤️ je to dlhé čakanie ale zvládneme to a verím že so šťastným koncom🍀🤞

janys161
30. okt 2022

@matula26 dúfam že ďalší pokus sa ti podarí 🍀🤞 držím palčeky, hej presne tiež si myslím že veľa robia všetky lieky čo berieme, preto sa dako snažím aj nesledovať sa lebo neviem čo je z liekov čo nie, uvidíme ako to dopadne 🤷

evinku
30. okt 2022

@janys161 veríme... Ako. Sa máš? Ako ti. Je?...

janys161
30. okt 2022

@evinku stále má pobolievajú vaječníky raz jeden raz druhý, konečne ma dnes neboli hlava včera to bola fakt katastrofa, inak fajn, prsia ma prestávajú bolieť aj kríze tak neviem no uvidíme 🤷 v utorok by som chcela spraviť test tak som zvedavá či sa odhodlám :D bojím sa nechcem prísť o tento "pocit šťastia" teraz stále verím že sa to podarilo tak neviem či v tom nebudem chcieť ešte zostať :D ty ako sa cítiš?

evinku
30. okt 2022

@janys161 mňa tiež bola prsia... Pobolieva ju vaječníky, aj kŕče v bruchu mam... Som precitlivena... Tiez by som už dnes urobila test, ale je to zbytočné.. A hlavne sa bojím výsledku... Tak tiež to budem asi odkladať co najviac... Daj vedieť, keď sa otestujes aký máš výsledok.. Moc držím palce 🙏🤞❤️

adrus1991
30. okt 2022

@evinku ja som mala na 6dpt a 8 dpt pepino test a som ostala sklamaná že dáva zle výsledky. Hádam to ale bude Okej netreba prestať veriť a stále dúfať 🙂

evinku
30. okt 2022

@adrus1991 nemusí to byť tvoj prípad... Len niektorým Kockam to tak skresalo... Ty môžeš máš testik, že ukazuje krásne.. Držím palce nech sú Koľajnícky a nech silneju 🤞🙏❤️

adrus1991
30. okt 2022

@evinku ďakujem veľmi pekne 🙂 tebe prajem tiež pozitívny výsledok 😊