icon

KET - september 2020

jessica8
26. júl 2020

Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁

milakrasna
19. okt 2020

@tanusenka ja som necvicila vôbec... Pred tým som cvicievala a možno sa mi práve to nevyplatilo. Momentálne som už 2 mesiace bez cvičenia a plánujem začať čoskoro.

193169
19. okt 2020

@tanusenka ja som mala po ket kľudový režim, až tak po týždni prechádzky, ale aj tak bol výsledok negatívny

evka343
20. okt 2020

ja som tiez mala KET, kludovy rezim vsetka mozna liecba aj od hematologa a 14 den negativny krvny test:(, hoci uz vyse 14 dni nemam menzes, tak neviem preco sa to nespustilo...uz 3 pokus a stale neuspesne,,

tanusenka
20. okt 2020

@strojarka25 budes sa testovať skor?ci pockas na krv? Ja uvazujem sa testnem na 6-7 den

tanusenka
20. okt 2020

@evka343 to ma mrzi,mne po ET tiez meškali dva tyzdne ..

strojarka25
21. okt 2020

@tanusenka ja chcem skusit v nedeľu skor nie tento raz vydrzim. Ale ne itim nic ziadne zmeny ani len pichanie som nemala vobec tak neviem predtym som spinila kusok vzdy kazdy den

evka343
21. okt 2020

@tanusenka ja som testovala doma na 11den, a krvne testy 14 den,obe teda negativne:( ale z centra odporucali nerobit mocovy test skor ako 11den, lebo to moze byt negativne kvoli nizkym hodnotam hcg

strojarka25
25. okt 2020

☹️ Tak dnes 9DPT a test biely ako sneh. Strasne som sklamana uz prestavam verit tomu ze tam niekedy tie 2 ciarky budú.

strojarka25
25. okt 2020

@tanusenka tak dnes som robila test a je snehobiely ☹️

tanusenka
25. okt 2020

@strojarka25 nie je tam ani duch si si ista? Ja som testovala vcera a mala som slabú čiarku ale netesim sa este lebo to som mala aj minule a nic z toho nebolo ... a od vcera je mi totalne na prd lezim s bolesťou hlavy a stavmi na vracanie clovek sa boji ci ozaj nema tu koronu...

strojarka25
25. okt 2020

@tanusenka ved to ze ani naznak ☹️ cumela som na to dlho hladala a nic

evka343
26. okt 2020

@strojarka25 tie mocove testy nie vzdy spolahlive,najlepsie je naozaj pockat na krv,velax sa stava ze test z mocu ti da negativny vysledok a krv pozitivny,alebo dokonca aj naopak; a kolko x si uz mala vklad?

strojarka25
26. okt 2020

@evka343 ja vsade citam ze to co ukze 9-10 den moc tak uz je pravda preto uz ani nedufam zas budem sklamana

tanusenka
26. okt 2020

@strojarka25 och myslim ze zo pravda nie je dnes som citala ze biochemické tehotenstvo moze test ukazovať aj 13 den aj pozitívna krv moze vyjst a je to len biochemické ...hmmm... asi by som bola radsej keby ani internet nebol lebo sa docitas take veci...

mey8
28. okt 2020

Baby ja som bola na KET 19.10. Dnes 9DPT som v noci stala, že mi treba cvrkať tak som skúsila testnúť. Čo myslíte môžem sa pomaly, potichu tešiť?

ivkaluc
28. okt 2020

@mey8 je krásna ciarocka ☘️😍
Gratulujem.
❤️

mey8
28. okt 2020

@ivkaluc mne sa zdá, že aj ty si mala poz. tehu test po KETe že? 🙂 tiež si mala čiarku, či dušíky?? a inak ako si na tom momentálne?🙂 už si bola na ďalšom vklade?🙂 ♥

mey8
28. okt 2020

@ivkaluc PS: ďakujem♥

tanusenka
29. okt 2020

Ahojte, dnes je trinásty den po Ket .. a kuknite takto mam 11,12,13 den na testoch ... stale neskacem od radosti bojim sa ze je biochemické ... ale zajtra sa uvidi po krvicke ...

ivkaluc
29. okt 2020

@mey8 ja som mala pri prvom KETe pozitívny test už 7 deň po vklade. Aj krv som mala okolo 900hcg.ale potom prišlo krvácanie a 🐣 Odišlo..

Druhý ket som mala teraz 22.10.,stvrtok a niekedy v nedeľu na 10 deň po vklade skúsim testik.uvidime 😊

ivkaluc
29. okt 2020

@tanusenka neboj sa ze bude biochemické. 🙏 Nemysli tak. Teš sa ze máš krásne // na teste. Ze je tam. A ze to zvládnete ☘️ na testikoch ti to pekne silnie ❤️

mey8
29. okt 2020

@tanusenka presne ako píše @ivkaluc psychika je riadná koza. Nemysli negatívne a všetko bude ok.🙂 ja ťa chápem, tiež mám strach, že čo ak...ale zas na druhej strane si hovorím, že to malé bojuje a ja mu to nebudem kaziť mojou depkou, psychikou ani strachom... proste kľud, užívaj.🙂 a hladkaj bruško.🙂 uvidíš dobre bude😉❤

mey8
29. okt 2020

@ivkaluc to mi je ľúto.:( ale uvidíš, tento krát to výjde🙂 len buď pozitívne naladená...😉😘❤🙏

tanusenka
29. okt 2020

@ivkaluc
@mey8 kocky nie v som deckách len som uz opatrná lebo ET som mala tiez na testoch // tesila som sa neskutocne a nakoniec z toho nic nebolo..velmi som bola sklamana revala som tyzden ... preto taky opatrný postoj... ak mi zajtra povedia ze je to ok tak s muzom sa zbláznime od stastia

miuiu
30. okt 2020

Ahojte žienky. Srdečne gratulujem //🍀 Ja som 3 deň po KET. Ako sa cítite a či máte už nejaké príznaky?

tanusenka
30. okt 2020

Prave mi volali z kliniky ze krvicka je pozitívna ...baby vy ostatne ste ako dopadli?

mey8
30. okt 2020

@tanusenka supééér gratulujem🙂 ♥ 😘 nech všetko dobre dopadne a malinke vam robí radosť...🙂 ♥ 🙏

mey8
30. okt 2020

@tanusenka inak aú si mala hodnotu HCG? 🙂

tanusenka
30. okt 2020

@mey8 ja som sa ani neopytala vobec ma to nenapadlo...

janina770
31. okt 2020

@tanusenka gratulujem, dodržiavala si nejaký špeciálny režim? napr. ležala si? alebo si fungovala vo všetkom normálne? chodila si aj do práce? ďakujem 🙂