KET - september 2020
Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁
@strojarka25 na reprodukčnej imunológii ti skontroluju NK bunky a protilatky na embryo. Mne na klasickom vyšetrení na CAR klinike vyšlo všetko OK a potom keď som išla do Imunovitalu tak sa mi potvrdili protilatky na embryo. Moje telo ho vyhodnocovalo ako niečo cudzie a imunita ho vždy zabila. Nasadili mi medrol a už som v 12tt. Medrol už pomaly vysadzam 😊
@milakrasna a bola si tam sama alebo ste boli na vyšetrení ako pár? Aka je cca cena ☹️ mne proste tvrdia ze ked uz jedno dieta mame prirodzene ze nevedia kde je problem ze vsetko mam ok
@strojarka25 to nie je pravda. Môžeš mať v tele nejaký zápal v dôsledku ktorého máš zvysene cytokiny a bohužiaľ nedarí sa. Určite je zbytočné vkladať bez komplet vyšetrení na zaklade lekarovej intuície. Ja som tak robila a prišli sme o 9 embryi! V Inunovitale vysetruju len ženu a stoji to 120€ prvé vysetrenie. V nitre Dzurilla vyšetrujú aj partnera a cena je vyššia.
@milakrasna ja chcem aby vysetrili len mna tak asi tam zavolám do tej Nitry by som to mala najlepšie.
@smeja1981 ako to ze vieš pohlavie? Máš nejakú zistenu geneticku poruchu ze nevynosis chlapca? Lebo nemôžu z etických pricin prezrádzať pohlavie do 10tt ak na to nie sú závažné zdravotné dôvody. Aj nám robili genetiku ale pohlavie povedať nemôžu,je to neetické ci co 🤷♀️
@milakrasna nie nemam poruchu, normalne nam to povedali 😃
@smeja1981 to je haluz 🙈😁
Tak baby ....ani neviem ako to napísať...😢 naše šťastie dnešným dňom skončilo.... v stredu som začala špiniť na ružovo, tak som vyložila nohy, dala sa do pohody, a včera bežala do gyn. 8 mm gestačný vačok napovedal, že je všetko v poriadku, a tak mi nasadila dr. ascorutin a poslala domov s tým, že som sa pravdepodobne zbytočne vystrašila. Dnes sa však zo mňa začalo liať ako z vodovodného kohútika, a tak mi ostali len oči pre plač...😢 a boľavé srdce.....
A v hlave miliarda otáznikov... ako je toto možné po tomto? : (fotka)
Ale evidetne ani // koľajnice nezaručujú istotu víťazstva😢😢
@mey8 to mi je ľúto 🙁 hcg v krvi ešte nezaručuje kvalitu plodu... Ani to či je v maternici, pri mimomaternicovom ti tiež test ukáže 2 čiarky. Veľmi ma to mrzí. Ja som raz potratila a tak som sa teraz netešila pokiaľ som nevidela bit srdiečko. A celý prvý trimester je kolotoč. Nabudúce sa podarí netreba sa vzdávať ❤️☘️ tie čiarky ti ukazuje lebo máš stále hcg v krvi. Čo ti povedal lekár dnes?
@milakrasna praveže pri prvom som mala vždy len sušíka, takú slabú čiarku a dotiahli sme to do 8 tt, tak som si (án, viem, naivne) myslela, že pri takýchto koľajnicia a potvrdení dr. že plod je tam kde má byť, že to spolu dotiahneme qž do náručia😢😢 teraz sa vôbec bojím otehotnieť, že čo zasa.....:(
@mey8 ach je to stres viem 🙁 a vyšetrenia máš urobené všetky? Keď sa takto nedarí...
Ahojte chcela by som sa Vás spýtať som 8 deň po Ket a vyšiel mi takýto tt. Nie je to príliš veľa týždňou na to ze som len 8 deň po ket? 5 dňovej blastocysty. Asi len zbytočne rozmýšľam mam za sebou 2 ivf a toto je môj 5 vklad... Nikdy som nemala také silné testy tak skoro...
No baba bláznivá keď su slabé je zle keď sú silné je zle 😂.
@vitka12 môže ti kľudne ukazovať 🙂 ja som na 8den po KET mala kolajnicu a 6den po Ket slabú čiarku a na krvi som mala krásnych 2400hcg 🙂 a teraz som v 15tt zatiaľ úspešne 🙂 takze všetko je v poriadku
Na foto moj test 8 den po vklade ten úplne dolu 🙂
@petruska21 ďakujem za odpoveď tak hádam to bude všetko v poriadku 🙂a to si veru mala riadnu koľajnícu 😀
@vitka12 určite to bude v poriadku držím palce ✊ a v 10 den už úplnú ešte silnejšiu ako kontrolná :D
@petruska21 Wau pekná koľajnícka na 8 dnik...
Prajem všetko dobré užívaj si to 🙂 držím palce a veľa 🍀👶
@farbarka vyšlo mi až druhé IVF a druhý KET 🙂 hlavne treba myslieť pozitívne 🙂 ešte dlha cesta do pôrodu ma čaká 😊 aj Vám všetkým držím veľmi palce ✊ nech už každá z nás drží naše vytúžené bábätko v náručí 🥰👶
Pre povzbudenie posielam foto z utz
@petruska21 jeej super. Ja som v 14tt. Tiež máš termín v máji 2021? 🤰🐣
@milakrasna áno 🙂 vychádza mi na 10.5.2020 ❤️ A ty máš kedy?
@petruska21 16.5. 😊 tak držím palceky nech ide všetko ako po masle ☘️ v akom centre ste boli?

@milakrasna prosím ťa a na co ti prisli v tom reproimuno