icon

KET - september 2020

jessica8
26. júl 2020

Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁

butterfly333
15. aug 2020

@martinaju aha no ja chodím dr Breštanskemu a chodila som do Gyn five v Nitre no tam sme mali 2x IUI neúspešne tak na vklad sme sa rozhodli pre brno.

strojarka25
15. aug 2020

@jessica8 tak dnes je 3 den a ked som volala s embriologom tak z 13tich oplodnenych 7 vraj pekne zodpoveda 3tiemu dnu ostatnr sa vraj ale tiež delia tak ze ich nechavame a uvidi sa ci to nedobehnua zas mam volať v pondelok.
Mne dalsi cyklus zacnr zaciatkom septembra ja mavam cykly strasne dlhe a chodime do Heliosu v BB.

martinaju
15. aug 2020

@butterfly333 píšem SS

jessica8
autor
15. aug 2020

@strojarka25
@strojarka25 kraaasne 🥰🥰🥰
My mame este 9mrazacikov som zvedavá na kolky raz sa podari🙈🙈
Tak nam to vychádza na rovnako par dni hore dole✊✊✊✊

butterfly333
15. aug 2020

@jessica8 to je super 9 mrazačikov. My nemáme nič mali sme jedno embryom s DE.

jessica8
autor
15. aug 2020

@butterfly333 držím palce nech sa podari ešte veľa ✊🥰🥰🥰

butterfly333
15. aug 2020

@jessica8 ďakujem tiež držím palčeky.

tanusenka
16. aug 2020

Ahojte baby, ja som bola tento mesiac na ET mam ist v utorok na krv ale bude negatívna robila som si test digitálny a ukazal mi dnes ze nic z toho ... neviete ci uz dalsi cyklus sa moze ist na ket?

zuzankaa2
16. aug 2020

@tanusenka ak bude sliznica na to pripravená, tak môžeš 🙂

janulka_u
16. aug 2020

Ahojte😀ak nebude vadiť,rada by som sa pridala,aj keď nebudem septembrová,ale augustová. Tiež som absolvovala IVF,z ktorého máme na prvý pokus krásneho syna. A rozhodli sme sa pre súrodenca. Prvý KET bol teraz v júni,žiaľ to nevyšlo. Druhý pokus bol teraz v auguste,momentálne som 3.deň po KET. Tak uvidíme😍

tanusenka
16. aug 2020

@zuzankaa2 dakujem, z tohto sme tak sklamani dokonca aj manzel ten tak veľmi veril a chvalabozku mame mrazacikov tak by som rada hupsla do toho hadam ket vyjde

tanusenka
16. aug 2020

@janulka_u Janulka ako prebieha KET? Kolko sa teraz priplaca za to?

zuzankaa2
16. aug 2020

@tanusenka my sme na tom úplne rovnako. Et nám nevyšiel, tak nás teraz čaká ket, asi začiatkom mesiaca 🙂 kolko mate mrazacikov?

tanusenka
16. aug 2020

@zuzankaa2 štyroch mrazacikov a vy? ... no ja idem v utorok na krv a potom asi budeme cakat na mrchu kym pride ... som zvedava co mi povie lekárka ...

zuzankaa2
16. aug 2020

@tanusenka my máme 7. Chceli sme ísť tento mesiac hneď na ket, ale nebola po stimulácii ešte pekná sliznica. Máš pravidelnú ovuláciu? My máme ísť v prirodzenom cykle bez liekov

tanusenka
16. aug 2020

@zuzankaa2 absolutne nemam pravidelný cyklus mam PCO ovulku som nemala ani nepametam nedorastaju mi vajicka preto ivf ...sliznica vsetko v poriadku pri ET doktorka ze mam super sliznicu a vkladali blastocystu najlepsej kvality a prd z toho a to sme si mysleli ze teda ideme na istotu lebo uz syna mame a dokonca prirodzene sa nam podaril ... no tak to som velmi zvedava ci to pojde bez liekov u mna ale asi nie...

zuzankaa2
16. aug 2020

@tanusenka tiež som mala peknú sliznicu a vkladali expandovanu blastocystu. Niekedy si človek trosku dlhšie počká na drobca 🙂 len teraz sa mi moja ovulácia posunula až o 7 dní a sliznica pritom vyzerala ako po ovulácii a to ma ešte len čakala, tak nad odporučili počkať. Jej to je super, ze mate už chlapčeka ❤️ nám sa prirodzene nedarilo vyše 2r. priateľ má oligoteratozoospermie. Keď nemáš ovuláciu, tak to pôjde len s liekmi, ale to je najmenej. Hlavne aby sa podarilo ❤️❤️🍀

tanusenka
16. aug 2020

@zuzankaa2 ja Vam velmi drzim palce nech Vam to vyjde kam chodite na kliniku?

zuzankaa2
16. aug 2020

@tanusenka ďakujem ❤️🥰 tiež držím palčeky. Do reprofit Brno. Ty?

tanusenka
16. aug 2020

@zuzankaa2 Iscare Ba. na Brno som nepocula ani jedno krivé slovo tak to Vam isto vyjde... Ja som tiez nad nim uvazovala ale ked zacala Korona tak som si myslela ze sa tam ani tento rok nedostanem tak sme vybrali Blavu...

zuzankaa2
16. aug 2020

@tanusenka keby bývam na Slovensku, tak by som sa toho tiež bála, ale bývame s priateľom v ČR. Myslím, že už sa aj na Slovensku okolo IVF posunuli dopredu a držím palčeky aby to čim skôr vyšlo 🍀

tanusenka
16. aug 2020

@zuzankaa2 Zuzi daj vediet potom ako si dopadla ja verim v pozitívny výsledok a aspon ma pozitívne naladia lebo teraz je to u mna akurat tak na prd ..

zuzankaa2
16. aug 2020

@tanusenka jasne dám vedieť.len to je ešte celkom dalekoooo. Cítiš sa pripravená na ďalší vklad? Neváhas? Žena by sa mala prv vyrovnať s nepodarom než pôjde na ďalší vklad.ja som začala chodiť aj na akupunktúru 😊🙈

tanusenka
16. aug 2020

@zuzankaa2 tak ja som ratala ze to nemusi vyjsť jeden den si poplacem a idem dalej. predstava bábätka v náručí ma vedie vpred.. keby ET vyslo to by bola ľahká cesta a pri mojom šťastí vyberať si tie ťažšie cesty by to bol zázrak...akupunktúra? Ja to ani neviem povedat ale teda to ma vobec neláka... myslis ze ti to pomoze?

butterfly333
16. aug 2020

@zuzankaa2 aj ja som chodila na akupunkturu 2x do týždňa no aj tak vklad nevyšiel. A vieš čo ja som ani neplakala nevyšlo to tak ide sa ďalej. Prišla som už 7x dieta už som sa naplakala dosť . Ja verím že sa to raz podarí aj nám no asi nieje ešte ten náš čas.

zuzankaa2
16. aug 2020

@tanusenka aj môj priateľ povedal, že pri jeho šťastí to nemôže ísť ľahko 🙈 akupunktúra neviem ci pomôže, ale akosik mam viacej energie 😊🙂

zuzankaa2
16. aug 2020

@butterfly333 vraví sa, že po akupunktúre je lepšie uvoľnená maternica. Tak som to len chcela skúsiť 😊 a popravde cítim viacej energie. Bolelo ma rameno a to mi uvoľnil 😊 joj to mi je ľúto, že to toľko krát nevyšlo 😔 isto raz vyjde ❤️🍀 raz budeme v rukách držať svoj poklad 🥰

butterfly333
16. aug 2020

@zuzankaa2 niekomu to pomôže niekomu nie. Ale bolo to príjemné.

martinaju
16. aug 2020

@butterfly333 na akupunktúru v HC či niekde inde?
Ja chcem ísť chiropraktikovi nech mi napriaví chrbticu, vždy mi to pomohlo na bolesť hlavy a jednej pani sa podarilo otehotnieť hneď ďalší cyklus ako bola u neho ale teda ona nemala žiadne problémy 🤷🏽‍♀️

butterfly333
16. aug 2020

@martinaju do sereďe na akupunkturu som chodila. A tá pani mala aký problém len že sa jej nedarí otehotnieť? Ja čo cvičím tak s fyzioterapeutom chcem ísť k nemu aj na masáž.