KET - september 2020
Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁
@jessica8 tak dnes je 3 den a ked som volala s embriologom tak z 13tich oplodnenych 7 vraj pekne zodpoveda 3tiemu dnu ostatnr sa vraj ale tiež delia tak ze ich nechavame a uvidi sa ci to nedobehnua zas mam volať v pondelok.
Mne dalsi cyklus zacnr zaciatkom septembra ja mavam cykly strasne dlhe a chodime do Heliosu v BB.
@butterfly333 píšem SS
@strojarka25
@strojarka25 kraaasne 🥰🥰🥰
My mame este 9mrazacikov som zvedavá na kolky raz sa podari🙈🙈
Tak nam to vychádza na rovnako par dni hore dole✊✊✊✊
@jessica8 to je super 9 mrazačikov. My nemáme nič mali sme jedno embryom s DE.
@butterfly333 držím palce nech sa podari ešte veľa ✊🥰🥰🥰
@jessica8 ďakujem tiež držím palčeky.
Ahojte baby, ja som bola tento mesiac na ET mam ist v utorok na krv ale bude negatívna robila som si test digitálny a ukazal mi dnes ze nic z toho ... neviete ci uz dalsi cyklus sa moze ist na ket?
Ahojte😀ak nebude vadiť,rada by som sa pridala,aj keď nebudem septembrová,ale augustová. Tiež som absolvovala IVF,z ktorého máme na prvý pokus krásneho syna. A rozhodli sme sa pre súrodenca. Prvý KET bol teraz v júni,žiaľ to nevyšlo. Druhý pokus bol teraz v auguste,momentálne som 3.deň po KET. Tak uvidíme😍
@zuzankaa2 absolutne nemam pravidelný cyklus mam PCO ovulku som nemala ani nepametam nedorastaju mi vajicka preto ivf ...sliznica vsetko v poriadku pri ET doktorka ze mam super sliznicu a vkladali blastocystu najlepsej kvality a prd z toho a to sme si mysleli ze teda ideme na istotu lebo uz syna mame a dokonca prirodzene sa nam podaril ... no tak to som velmi zvedava ci to pojde bez liekov u mna ale asi nie...
@tanusenka tiež som mala peknú sliznicu a vkladali expandovanu blastocystu. Niekedy si človek trosku dlhšie počká na drobca 🙂 len teraz sa mi moja ovulácia posunula až o 7 dní a sliznica pritom vyzerala ako po ovulácii a to ma ešte len čakala, tak nad odporučili počkať. Jej to je super, ze mate už chlapčeka ❤️ nám sa prirodzene nedarilo vyše 2r. priateľ má oligoteratozoospermie. Keď nemáš ovuláciu, tak to pôjde len s liekmi, ale to je najmenej. Hlavne aby sa podarilo ❤️❤️🍀
@zuzankaa2 tak ja som ratala ze to nemusi vyjsť jeden den si poplacem a idem dalej. predstava bábätka v náručí ma vedie vpred.. keby ET vyslo to by bola ľahká cesta a pri mojom šťastí vyberať si tie ťažšie cesty by to bol zázrak...akupunktúra? Ja to ani neviem povedat ale teda to ma vobec neláka... myslis ze ti to pomoze?
@zuzankaa2 aj ja som chodila na akupunkturu 2x do týždňa no aj tak vklad nevyšiel. A vieš čo ja som ani neplakala nevyšlo to tak ide sa ďalej. Prišla som už 7x dieta už som sa naplakala dosť . Ja verím že sa to raz podarí aj nám no asi nieje ešte ten náš čas.
@butterfly333 vraví sa, že po akupunktúre je lepšie uvoľnená maternica. Tak som to len chcela skúsiť 😊 a popravde cítim viacej energie. Bolelo ma rameno a to mi uvoľnil 😊 joj to mi je ľúto, že to toľko krát nevyšlo 😔 isto raz vyjde ❤️🍀 raz budeme v rukách držať svoj poklad 🥰
@zuzankaa2 niekomu to pomôže niekomu nie. Ale bolo to príjemné.
@butterfly333 na akupunktúru v HC či niekde inde?
Ja chcem ísť chiropraktikovi nech mi napriaví chrbticu, vždy mi to pomohlo na bolesť hlavy a jednej pani sa podarilo otehotnieť hneď ďalší cyklus ako bola u neho ale teda ona nemala žiadne problémy 🤷🏽♀️
@martinaju do sereďe na akupunkturu som chodila. A tá pani mala aký problém len že sa jej nedarí otehotnieť? Ja čo cvičím tak s fyzioterapeutom chcem ísť k nemu aj na masáž.

@martinaju aha no ja chodím dr Breštanskemu a chodila som do Gyn five v Nitre no tam sme mali 2x IUI neúspešne tak na vklad sme sa rozhodli pre brno.