icon

KET - september 2020

jessica8
26. júl 2020

Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁

milakrasna
27. aug 2020

@luciarasto a koľko vajíčok bolo vidno na sone? 😊🐣 drzim palce ☘️

tanusenka
28. aug 2020

@ivkaluc Ivka takto som to mala aj ja a na desiaty den mi neukázalo nic 😭 dufam ze tebe sa to podari a krvne testy vyjdú pozitívne

luciarasto
28. aug 2020

@milakrasna vajíčok neviem ale folikulov co vravela doktorka tak 4 väčšie a 3 malé ze cca 3-4 vajíčka by mohli byt. Ďakujem ti

petruska21
29. aug 2020

Ahojte 😊 pridávam sa k Vám do skupiny viladomy 2x na IVF prvý KET neúspešný atentát 23.8. som bola na 2 KET som 6 den po KET a mám pozitívny test 🤗 dúfam, že bude silnieť ... prajem Vám všetkým veľa síl a trpezlivosti ❤️ a hlavne bez stresu

petruska21
29. aug 2020

@ivkaluc to ti verím ja som si tiež ráno našla dve čiarky 😘 a tiež sme si toho už prešli ... snáď budeme mat aj krv pozitívnu 😊

kocica7
29. aug 2020

Dnes mam akurat 5 den stimulacie.V pondelok druhu kontrolu.Vajecniky dobre zareagovali na stimulaciu,comu sme radi.Rada sa kVam pridam,k zienkam ktore si prechadzaju tym cim Ja.A nakoniec sa dockame vytuzeneho tehotenstva😊

ivkaluc
29. aug 2020

@tanusenka dnes som skúšala testovať znova, 9 deň po ket a // sú ešte tam. Dúfam že bude všetko v poriadku. Mrzí ma, že tvoje čiarky odišli.. ☘️

ivkaluc
29. aug 2020

@petruska21 moc, moc držím palce ❤️☘️ daj vedieť nasledujúce dni 🙂

tanusenka
30. aug 2020

@ivkaluc super sprava Ivka, dufam ze ti to vyjde ..🙂

ivkaluc
30. aug 2020

10 deň po ket ☘️❤️

jessica8
autor
30. aug 2020

@ivkaluc waau
Tisko gratulujem a teším sa stebou silno držím palce az do. Úspešného konca 😘😘😘❤️

petruska21
30. aug 2020

@ivkaluc krásne čiarky 😘 gratulujem kedy máš ísť na krv?

ivkaluc
30. aug 2020

@petruska21 vo štvrtok ☘️😊

miskamalka
31. aug 2020

Ahojte pridávam sa k vám vo štvrtok ma čaká prvý KET máme 4 zmrzlinky 🙂

jessica8
autor
31. aug 2020

@miskamalka ahoj vitaj 🥰🥰🥰
Držíme palce ja pôjdem na Ket cca o 20dni

miskamalka
31. aug 2020

@jessica8 ďakujem ideš na prvý?

jessica8
autor
31. aug 2020

@miskamalka my mame uz dvoj ročne dievčatko vyšlo to na prvý krát ET a chceme súrodenca mame 9mrazacikov a iďeme na prvý ket áno

miskamalka
31. aug 2020

@jessica8 kde idete na KET? Ja idem do SPLNu KE

jessica8
autor
31. aug 2020

@miskamalka aj jaaaaa😂😂😂😂

miskamalka
31. aug 2020

@jessica8 veľmi sa teším dúfam že po 2 týždňoch budú //

jessica8
autor
31. aug 2020

@miskamalka držím palce ✊ ✊ ✊ mas fb? Môžme tam pokecat.
To je vas prvý vklad? Ci uz mate detičky

luciarasto
1. sep 2020

Tak mame 4 silné a vitalne embryjka vo štvrtok ideme na vklad veľmi sa teším 😀 všetkým držím prsteky aby vám to vyšlo 🍀🍀🍀

milakrasna
1. sep 2020

@luciarasto super ☘️ aké stadium sú? 😊 tak nech sa podarí ✊☘️

miskamalka
1. sep 2020

@luciarasto kde idete na vklad?

adara777
1. sep 2020

Ahojte. Chcem sa spýtať,či môžem ísť po neúspešnom ET v auguste hneď v septembri na KET? Alebo sa odporúča mesiac počkať?

ivkaluc
1. sep 2020

@adara777 mne osobne po neúspešnom ET robili hysteroskopiu a keď bolo všetko okej šla som na ket hneď na ďalší cyklus.
Čiže som mala jeden cyklus pauzu.

mimi410
1. sep 2020

Ahoj. Aj náš čaká ket. Konkrétne zajtra 😀 mame z ivf ročného chlapčeka a chceme súrodenca. Mame len troch mrazacikov tak dúfam sa podarí na prvý sup. Podľa Dr mam sono na 1 s hviezdičkou.

jessica8
autor
1. sep 2020

@mimi410 ahoj 🥰
My mame po ivf 2r dcérku a chceme súrodenca tiež mame ešte 9mrazacikov a cca o 20dni pôjdeme na vklad.
Držím palce ✊ všetkým 🥰

butterfly333
1. sep 2020

@ivkaluc a zadarilo sa po hysteroskopii? A pozerám že sa zadarilo rak gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička . Mám nás prvý vklad v júli nevyšiel tiež rozmýšľam že pôjdem znova na hysteroskopiu pred druhým vkladom.

milakrasna
1. sep 2020

@adara777 záleží na CAR a na lekárovi. Niekde vkladajú hneď v ďalšom cykle bez pauzy.