KET - september 2023
Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.
@kristiinaz krásne testy, super ❤
@kristiinaz veľmi sa teším s tebou, musí to byt krásny pocit ❤️
@sedmickasedem stale tomu nemozem uverit 😍😁 dufam , ze o par dni nam ukazes aj ty dve ciarky na teste 😊
@kristiinaz viem, ze je ťažké uveriť po takom čase 😊 keď to potvrdia z krvi, začneš si to viac uvedomovať a keď to uvidíš na obrazovke na kontrole, to už bude ten najkrajší pocit, ze naozaj sa to deje 🥰 ja som už začala s testovaním Ovitrellu, keďže sa mi dlhšie zvykne držať v tele, tak budem testovať, kedy vyprchá, nech si nerobím nádeje zbytočne 😊 dnes tam boli ciarocky, som 7 deň po pichnuti 😊
@sedmickasedem To mas pravdu 😊 len dufam , ze krv dopadne dobre 😊 ja som prvy test robila 4dpt baby top test pruzky hlavne kvoli ovitrelle bol biely a 5dpt bol tiez biely tak uz som bola smutna , ze uz by tam mohlo byt nieco vidno tak som skusila este ten rapiclear a zrazu pekny duch , takze baby top test pruzkovy je uplne k nicomu tam nebol ani naznak. Sice rapiclear direct je dost drahy v lekarni 7,5€ ale urcite sa oplati 🙂
@kristiinaz určite dopadnú dobre aj krvné testy, pozri na tu krásnu čiarku 🥰 ja mám nakúpené mama testy, tak snáď budú ukazovať dobre. Niekedy je lepšie si priplatiť, aj mne sa tie baby top test nikdy nepozdávali..Robila som si včera a mala som tam viditeľného ducha z Gonasi a dnes už skoro neviditeľný 😊 tak keby mi ukáže cez víkend čiarku, tak už budem vedieť, že je to dobre znamenie 😊 veľmi si prajem, nech sa k tebe pridám 😊
@sedmickasedem Ďakujem za podporu 😊 Verím , ze ti to vyjde 😊😊
Mamatest mas klasicke pruzky ? Ja s nima nemam moc dobru skusenost , viem, ze maju vela farbiva ale velmi casto mi duchovali pekne do ruzova v limite ostatne testy biele.
@kristiinaz ďakujem ❤️ ano, viem, ze nie sú to, čo bývali, ale kedze sa testujem skôr kvoli Gonasi, tak som chcela niečo cenovo dostupné, lebo testov miniem asi veľa. Samozrejme, keby mi začne ukazovať dve čiarky, tak by som to potom poistila Clearblue digitálnym, ten ukáže na 100% pravdivo 😊 hnusne testy, všetky by mali ukazovať rovnako 😃
@sedmickasedem No veru mas pravdu ja ani nechcem vediet kolko uz som vyhodila penazi za tie testy 🤦🏼♀️ Povodne som tiez chcela digitalny na potvrdenie toho prveho ducha ale ja som mala taky strach si ho spravit ze na mna vyskoci minus - , tak som ho ani nakoniec nekupila 😁 teraz uz len sledujem ci ciarky tmavnu 🙂
@kristiinaz presne, aj ja, nie si sama. Človeku sa to nezdá veľa, ale keď sa to zráta všetky tie mesiace 🙈 a ako inak vyzerajú tvoje najnovšie testíky? Robila si si aj dnes?
@sedmickasedem Dufam , ze je to na dobrej ceste 😊😊
@kristiinaz tomu sa hovoria krásne tehotenské čiarky ❤️ veľmi ti gratulujem, teším sa s tebou ☺️
@sedmickasedem Ďakujem moc 😊😊 verim , ze sa ku mne v najblizsom case pridas 😊
Dievčatá, viete mi odporučiť nejaké dobre testy z DrMax?
@sedmickasedem Ja si myslim , ze dr max pruzkove testy su fajn 🙂 len maju vraj menej farbiva ale falosne neduchuju aspon mne sa to nestalo 🙂 a ako dopadol ranny testik ? 🙂
@kristiinaz veď to, že robila som si mamatest a ja som už na nervy. Štvrtok som mala čistý test, včera jemného ducha a dnes tiež duch, ale zdá sa mi slabší. 🥺 tak asi sú fakt onicom a kúpim si radšej iné testy
@sedmickasedem No vidim tam duchov to je dobre znamenie 😊 ale tiez by som sa radsej na mamatest nespoliehala. Skus si kupit iny verim , ze budes milo prekvapena 😊
@sedmickasedem neviem, či predávajú v dr. Max, ale ja som bola spokojná s testami livsane. Najskôr som testovala top testami z dm, ale strašne dlho trvalo, kým tá druhá čiarka sa ukázala, niekedy 10 minút. Potom som prešla na mama testy, ale tie boli niečo podobné. Až potom ku koncu som kúpila tie livsane a tie pekne ukázali.
No dievčatá, zatiaľ sa u mňa zázrak nekoná, DrMax kazetový je negatívny 😞
@sedmickasedem Neboj este stale je skoro 😊 a ako sa citis ? Aj mas nejake priznaky ?
@kristiinaz no spravím si teraz až utorok, nebudem sa teraz testovať, lebo je to psycho normálne 🫤 mala som štvrtok také kŕče v bruchu a stále v podstate citim podbrusko a sem tam pichne na jednej a druhej strane. Tebe je ako?
@sedmickasedem Uplne ta chapem, hlavne rob tak aby si bola co najviac v klude 😊 Ja sa citim dobre ale tiez stale ma podbrusko trocha boli do toho sa pridali uz aj prsia a chodim casto cikat 😊
@kristiinaz ďakujem, si veľmi mila, že ma takto podporujes. ❤️ Určite ti dám vedieť, ako dopadol utorkový testik a ty mi daj vedieť ako krv a moc držím palce, nech je pred tebou najkrajšie obdobie 🍀
@sedmickasedem Dam ti urcite vediet 😊 drzim palce, verim , ze v utorok tu budu same dobre spravy 😊

@sedmickasedem Rano som bola milo prekvapena ❤️🥰 zatial to vyzera dobre 😊