icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

vinea86
19. nov 2023

@sedmickasedem ahoj, všetko bude dobre, možno testuješ príliš skoro, zbytočne sa nestresuj ;) držím silno prsty. Prvý týždeň po KET som nemala žiadne bolesti, ani pichanie, skôr pocit na menzes akoby prvý deň menzesu a ten pocit som mala tak obden a pri zmene polohy zmizol, Vaječníky ma začali na striedačku pobolievať tak 3 týždne po KET. Ak by vám to pomohlo, co sa skorých príznakov týka. A cítila som a aj cítim také napätie pod pupkom smerom dole. ;)

sedmickasedem
19. nov 2023

@vinea86 ahoj, ďakujem pekne ❤️ pevne v to verím. Viem, testovala som skoro, tak snáď sa tam časom niečo objaví. A keď nie, bude to ponaučenie do budúcna, že treba počkať 😊 je to veľmi ťažké, keď tu niekedy čítam, že babám vychádzajú testy na piaty deň, tak človeka zvedavosť prekoná 😃 tie príznaky sú naozaj zrejme individuálne, niekto necíti nič, niekto bolesť v podbrušku ako ty píšeš a potom v tom človek hľadá, to čo mu pasuje a navráva si signály😊 ale dnes som sa fajne odreagovala, mala som tvorivú dielňu doma, tak mi čas rýchlo prešiel 😊

anicka329
20. nov 2023

Ahojte dievčatá, ja mám zajtra prvú poradňu, zase sa bojím, aby bolo všetko ok, ešte som aj nachladnutá 😒 prosím myslite na mňa 🙏

sedmickasedem
20. nov 2023

@anicka329 budeme moc ❤️ všetko bude dobre 😊

anicka329
20. nov 2023

@sedmickasedem ďakujem ❤️

sedmickasedem
21. nov 2023

@anicka329 tak ako si dopadla? 😊

anicka329
21. nov 2023

@sedmickasedem ahojte, ďakujem za podporu ❤ Tak zatiaľ dobre, bábo narástlo, už má 4 cm, hýbalo ručičkami, nožičkami 😀 brali mi aj krv, ale ten prvotrimestriálny screening mám až 5.12. Ale trápi ma, že som stále chorá, mám asi upchaté dutiny a z toho ma bolí riadne hlava. Lieky nemôžem žiadne, tak si len nahrievam čelo a pijem čaj s citrónom 😏 dúfam, že sa bábu nič nestane 🙏 A ty ako testovala si?

kristiinaz
21. nov 2023

@sedmickasedem Ahoj 🙂 tak dnes som 13dpt hodnota hcg 1040 😊 v centre pochvalili , ze to je krasna hodnota tak dufam , ze vsetko bude v poriadku 🙂 a ty ako sa mas ?

sedmickasedem
21. nov 2023

@anicka329 krásne, veľmi ma teší čítať tu takéto príbehy so šťastným koncom, veľmi ma to povzbudzuje ďalej ❤️neboj sa, ja keď som bola v siedmom týždni tehotenstva, tak som veľmi ochorela a dostala som vysoké horúčky. Veľmi som ostala vystresovaná, či sa babu niečo nestane, utekali sme na pohotovosť a keď som počula to srdiečko, bol to ten najkrajší zvuk 😊 povedali mi, že môžem užívať paralen, aj som ho brala a nič sa nestalo. Držím palce 🍀 testovala som dnes digitálnym a nič, tak už len počkať do piatku na krv.
@kristiinaz blahoželám 🫶 to je naozaj krásna hodnota a nemôžu byt v brušku dvaja? 🤭😃 ja som sa pýtala na vklad dvoch embryi a povedala embryologicka, že tam je riziko trojičiek 👶👶👶 to by bol gooool. Mňa bruško pobolieva, ale je to lepšie, inak ani nič, test dnes negatívny, tak pôjdem si to zrejme v piatok len potvrdiť.

kristiinaz
21. nov 2023

@sedmickasedem Tiez nam embryolog hovoril , ze to kludne mozu byt aj dvojcky 😁 nechame sa prekvapit 🥰
Stale si myslim , ze je este sanca aby sa ciarocka objavila, hlavne klud aj ked viem, ze je to tazke.

anicka329
21. nov 2023

@sedmickasedem ďakujem za povzbudenie ❤ a ty už máš nejaké dieťatko? Pre mňa je toto prvé tehotenstvo, ktoré došlo až do takéhoto štádia, dieťa nemám žiadne, preto sa všetkého tak bojím a stresujem 🤭 držím palce aj tebe, aby si sa čo najskôr pridala k nám ❤

vinea86
22. nov 2023

Ahojte, utekala som dnes na pohotovost, začala som spinit, nakoniec všetko dobre, babo je v poriadku, mne dali injekciu, tak som sa vylakala dievčatá. Gratulujem kristiinaz, krásne HCG ;) nech sa darí naďalej, anička329 screening mam 6.12. držím nám palce, sedmičkasedem sa k nám dúfam čoskoro pridá ;)

anicka329
22. nov 2023

@vinea86 ach, to nepríjemné a nepovedali ti z čoho? Berieš ešte progesterón? Ale hlavne, že je všetko v poriadku 🙂 Mne povedal, že už iba dva týždne mám brať a potom naraz vysadiť.

vinea86
22. nov 2023

@anicka329 nenašli patologicku príčinu, všetko je ok, asi z liekov alebo proste praskla cievka pri nejakej námahe :/ alebo kľudne aj potrebe, tak mam kludovy rezim. A progesteron mam brat do 16tt.

sedmickasedem
23. nov 2023

@kristiinaz pokúšam sa, už sa ani nezestujem od pondelka a zajtra ma čaká krv, takže uvidíme, stále dúfam, že je tam aspoň mala šanca, aj keď mám už bolesti ako na menzes. Už sa len modliť 🙏🍀
@anicka329 ja mám chlapčeka, ktorý už veľmi túži po súrodencovi. Takmer každý deň sa ma na to pýta 😊 takže je to ťažké, ale dúfam, že čoskoro to príde ❤️

anicka329
23. nov 2023

@sedmickasedem to verím, ale určite sa dočká súrodenca ❤

kristiinaz
23. nov 2023

@sedmickasedem Drzim ti palce 🙂 budem na teba mysliet 😊

vinea86
24. nov 2023

@sedmickasedem aj ja silno držím palce 🧡

anicka329
5. dec 2023

Ahojte dievčatá, tak ja už mám po prvom skríningu, všetko v poriadku, NT 1,8 a nosová kostička prítomná, aj srdiečko v poriadku, bábo sa riadne vrtelo 😂
Nifty testy vyšli tiež dobre, tak už len veriť, že to bude takto pokračovať do úspešného konca ❤🙏

vinea86
5. dec 2023

@anicka329 super, tesim sa s Tebou ;) výborné správy, len tak ďalej 🩷🩵 nech ste zdraví ;)

anicka329
5. dec 2023

@vinea86 ďakujem 🙂 aj tebe nech zajtra všetko dobre dopadne ❤

vinea86
5. dec 2023

@anicka329 dakujem, bojim sa, ale aj sa tesim

anicka329
5. dec 2023

@vinea86 no to ti verím, ja aj keď som vedela, že tie nifty vyšli dobre, aj tak som išla na to sono vyklepaná...🙈už mi aj moja sestra dnes povedala, že čo stále stresujem, že sa mám tešiť 😉

jankaabb
Autor odpoveď zmazal
vinea86
6. dec 2023

@anicka329 ja budem vyklepana asi az do konca :/ objednali ma az na 15:45, tak zatial stresujem v posteli 🙂

anicka329
6. dec 2023

@jankaabb super, teším sa s tebou ❤

anicka329
6. dec 2023

@vinea86 myslíme na teba 😍

vinea86
6. dec 2023

@anicka329 dakujem krásne, aj my sme v poriadku, všetko ok, teším sa, akurát je trochu väčší, čiže dnes mi určili týždeň 13+4 a to som tam prisla 12+4 🫣 držím nám prsty a palce aj naďalej 🩵🩷😍

anicka329
6. dec 2023

@vinea86 super, som rada ❤ tak si skoro o týždeň popredu ako ja, ja som teraz 12+5 🙂

vinea86
6. dec 2023

@anicka329 no tiež som bola prekvapena, mala som asi 4 ultrazvuky doteraz a je pravda, že pri jednom mi povedala lekárka, že babo je väčšie na ten tyzden podla KET, ale nerisilo sa to nejak. 🙂 ale teším sa, môžeme kľudne zaspať :D